mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 25.11.2024 : 06:56:43

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Strani: 1 ... 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77 78 79 ... 305   Dol
Natisni
Avtor Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek  (Prebrano 548435 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
cavalier_moris
novinec
*
Spol: Moški
Sporočil: 30

« Odgovor #1095 : petek, 11.05.2007 : 14:33:51 »

Še enkrat jaz.. prejšnje sporočilo sem pisal pred Jano..
Ja, prodajajo jo.. Moj (in Varjin) namen pa ni posredovanje pri prodaji, ampak pomoč kužku, da pride v dobre ali bolje rečeno v prave roke.. In na teh straneh se (lahko) najdejo pravi ljudje.. Se pa še enkrat opravičujem, če sem kaj kršil..
Lep vikend tudi od mene..
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Spol: Ženska
Sporočil: 29.418

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #1096 : petek, 11.05.2007 : 15:00:57 »

cavalier_moris, ne, ne, nic ne bos kregan in tudi nic strasnega se ni zgodilo Smiley

Glede resevanja psov je pa tako, da ga mora biti najprej pripravljen "resevati" lastnik, ki ga "prodaja". V dobre roke? Vsake roke so lahko dobre, pa tudi vsake slabe. Da lastnik, ki prodaja dvoletnega psa, ne misli ravno veliko na njegovo dobro, pove dejstvo, da ga prodaja. Tudi na mojpes.netu lahko brez paketa "prodas" psa, vendar za simbolicno ceno (kar obicajno cene pri prodaji niso), ki jo utemeljis (kar ni tezko, ce se ti gre za dobrobit psa). Ce se ti gre za dobrobit denarnice, je obicajno vsak kupec, ki nasteje denar dober, ne glede na to, kje ga najdes.
Logiran

bauci
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.435

« Odgovor #1097 : petek, 11.05.2007 : 15:10:16 »

kavalir_moris, četudi misliš dobro te prosim, da v mojem imenu ničesar ne pišeš oziroma govoriš. imam 10 prstov in če bom imela kdaj kak namen napisati, bom sama, brez tvoje pomoči.

Citat
cavalier_moris, ne, ne, nic ne bos kregan in tudi nic strasnega se ni zgodilo
Jana, res ne vem, zakaj se te vsi tako bojijo? !  Grin
Logiran
cavalier_moris
novinec
*

« Odgovor #1098 : petek, 11.05.2007 : 15:33:03 »

Varja oprosti! Ni bilo mišljeno slabo.. čeprav je mogoče tako izpadlo! Nekje drugje si ti hotela pomagati.. tukaj pa sem isto hotel jaz.. Zraven pa omenil tebe, kar se mi je zdelo prav, saj so "avtorske" pravice tvoje..
Sam sem kontaktiral "prodajalca" in ga v bistvu okaral zakaj to počne.. Pa mi je odgovoril z (zanj) zelo tehtnim razlogom (ki ga tukaj ne bom navajal), pa še cena, ki bi jo želel je za kavalirje je skoraj simbolična.. 
Skratka.. še enkrat.. moj namen je bil le pomoč ubogemu kužku, za katerega upam, da pride v roke nekomu, ki ga čez dve leti ne bo oddajal naprej..
LP, Tomaž

Logiran
bauci
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1099 : petek, 11.05.2007 : 15:40:21 »

ni blema, smo se zdaj zmenili (če bo še kdaj kaj takšnega).
hm, razlog je precej žalosten, ja.... če je seveda res, nikoli ne veš... sicer jaz bi v takem primeru kužka oddala ne da bi hotela še kaj iztržiti... ampak dobro, smo različni.
Logiran
flora
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 69

« Odgovor #1100 : torek, 15.05.2007 : 09:46:31 »

Pozdravček vsem!

Naj najprej odgovorim Varji: Žal nimam nobene sveže slikice, ker se nam je pokvaril digitalec.  Sad  Ko nam bo končno uspelo, pa ti bom katero po mailu poslala in te lepo prosila, da jo ti prilimaš, ker jaz nisem vešča pri teh opravilih.  Tongue

Polona: Ja, vsake toliko mal pofirbcam tudi na forum.  Wink
Ja, žal nam ni uspelo priti na tekmo. Smo imeli družinski izlet. Cheesy Škoda.
Drugače pa je Flora še vedno taka kot je bila-bajsa. Pa ji ne pada z mize. No, kakšen jogurtov lonček ali košček prepečenca.  Wink Nič takega kar bi bistveno pripomoglo k njeni teži.
No, če smo že pri hrani. Flori pa dajem Royal in sem kar zadovoljna. Glede na to, da je jedla že vse živo ji ta najbolj ustreza.

Lepo se imejte!
Papa
J & F
Logiran
cavalier_moris
novinec
*

« Odgovor #1101 : torek, 15.05.2007 : 13:40:22 »

Pozdrav
Seveda smo se dogovorili Varja.. ne bo se ponovilo. Se pa strinjam s tabo, da bi človek kužka v takem primeru MORAL oddati in ne prodajati.. pa kaj moremo..
Flora, tudi tebi hvala za odgovor.. glede hrane..
Pri nas bomo Hillsa zamenjali s Canidae (če mu bo seveda ustrezal), probal pa bom še Arden grange.. bomo videli..
Imam še eno vprašanje.. A vsi vaši jedo le suho briketirano hrano?  Moris ima zelo rad konzerve.. pa je po Hillsu dobil drisko.. zdaj sem probal še Canidae.. pa je tudi bolj mehko.. Če mu dam par dni zapored le brikete jih sploh pogleda ne.. potem pa se "fujtramo" na roko.. Smiley ;
LP, Tomaž
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1102 : torek, 15.05.2007 : 14:18:26 »

Flora, zmenjeno! se že veselim fotkic.  Smiley

cavalier_moris, annie je samo brikete. četudi bi ona pojedla vse.  Grin
Logiran
flora
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 69

« Odgovor #1103 : torek, 15.05.2007 : 19:41:32 »

Cavalier_moris: Nočem se utikat v tvoje namere glede izbire hrane. Svetovala pa bi ti, da ne menjaš prevečkrat proizvajalca, ker je možno, da tudi zaradi takih sprememb kuža nima uredu prebave. Odloči se za eno hrano in pri tej ustrajaj.  Če pa vidiš da ne gre pa seveda zamenjaš. Večkrat ko hrano zamenjaš bolj bo izbirčen in pol boš delal vse kaj drugega še kot pa samo futral na roko (ti povem iz lastnih izkušenj). Če ga hočeš hranit z konzervami ga lahko. Za zobke pa je bolše, da bi mu dajal brikete. Tako veterinarji svetujejo. Poleg tega pa je hrana v konzervah tudi bistveno dražja. Upam, da ti bo moj nasvet kaj pomagal. Smiley

Lp
Janja
Logiran
cavalier_moris
novinec
*

« Odgovor #1104 : sreda, 16.05.2007 : 07:28:53 »

Jutro..
Ne mislim menjavat hrano kar tako.. Za Hillsa sem ugotovil, da ni ravno najboljši.. pa še občutek imam, da mu ne paše.. zato zdaj prehajam na drugo znamko (ki ima veliko boljše ocene-če jim je verjeti pa ne vem, pa še za spoznanje cenejša je). Konzerve pa je samo občasno.. za spremembo.. da malo razbijemo monotonost. Drugače pa vem, da ni dobro preveč menjavat.. Samo da najdemo tisto ta pravo (Moris je star šele pol leta).. Hvala za odgovore..
LP, Tomaž
Logiran
Ikaro2005
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 83

« Odgovor #1105 : sreda, 16.05.2007 : 11:36:09 »

Cavalier_moris - tudi moja dva jesta samo brikete. Edino, da jima ne dajem čisto samih briketov, ker nista hotela jest. Tako da - v vsake brikete zmešam žlico konzerve (kupim pa tiste najtamanjše, da mi ne ostaja), če imamo riž za kosilo pa žlico konzerve zmešam z žlico riža. Ponavadi prav zato skuham malo več riža, da imata za dva dni.
Torej pri nas je tričetrt briketov in četrt ali konzerve ali riža - in vedno vse pojesta, pa tudi z blatom ni problema.

Lp
Natalija & Co
Logiran
Joni
odvisnež
Sporočil: 799

« Odgovor #1106 : sobota, 19.05.2007 : 08:22:12 »

Sem ze vceraj okregala eno kavaliroljubko, pa bom se kar vse  Wink Nic vec ne objavljate slikic vasih srckov!! Zdaj ko mate take lepe naravne kulise in soncek, dajte ven fotoaparate in malo posklocajte spanijelcke pri njihovih aktivnostih in kako prilimajte sem.

Lp, Tinkara
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1107 : sobota, 19.05.2007 : 10:14:43 »

a ti ni bilo dovolj, da si le mene kregala?  Grin moraš kar vse.  Grin

Logiran
SISSI
novinec
*

« Odgovor #1108 : ponedeljek, 21.05.2007 : 21:11:07 »

O, Joni, pozdravljena,

ponavadi sem bolj molčeča tu na forumu, tokrat si me pa izzvala. Pred nekaj dnevi smo bili namreč na morju. Naša BT Lindy je prvič zaplavala. Najbolj zanimivo pa je to, da punca plava pod vodo. Posnetek imam sicer na web albumu, pa ne vem, če lahko tu objavim povezavo. Meni se zdi posnetek zelo zanimiv   Cheesy

Lep pozdrav vsem,
                                      Andreja
Logiran
Joni
odvisnež
Sporočil: 799

« Odgovor #1109 : ponedeljek, 21.05.2007 : 21:39:02 »

Sissi, lahko mi posljes sliko pa jo prilepim sem na forum. Ze dolgo se nismo videli na kaki razstavi! A pridete kaj v Portoroz oz. Hrusico?

Lp, Tinkara
Logiran
Strani: 1 ... 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77 78 79 ... 305   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.