mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 24.11.2024 : 13:39:23

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Strani: 1 ... 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 ... 305   Dol
Natisni
Avtor Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek  (Prebrano 548231 krat)
0 članov in 16 gostov pregleduje to temo.
ulpi
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 244

« Odgovor #795 : nedelja, 19.11.2006 : 23:28:24 »

No se en dokaz, da iste stvari razlicni ljudje razlicno dojemamo. Grin

Logiran
Ikaro2005
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 83

« Odgovor #796 : ponedeljek, 20.11.2006 : 09:50:03 »

Joni - ne, nisi zgubila honorarne zaposlitve. Samo sta oba res smrdela, Ali je nasel na dvoriscu stari drekec, pa se je odločil, da se bo malo povaljal. Ajša pa je bla tudi potrebna, ker je bla po njenih dnevih malo umazana in bolj smrdeča. Tak, da sta zdaj spet normalna. Bosta pa še z veseljem, no ja ne vem ravno če bosta ona dva prišla z veseljem v tvoj "salon", bom jih pa jaz z veseljem pripeljala. Smiley

Drugače pa, jaaaaaa, veseli dnevi v naši hiši so se končali in spet živimo bratec-sestrica življenje.  Sosedovega osvajalca pa tudi že ni blo pri nas par dni, je pa k temu pripomogla sigurno tudi zaključena ograja.

Lobsang - v vaši hiši bo pa tudi kmalu zelo veselo. Upam, da bo več kot eden, ker saj veš kje ponavadi eden pristane ? Kar doma Smiley
Sicer tu ni tema o tem, ampak Joni se tudi ni nič pohvalil s svojimi "izdelki".
Sem pa včeraj oba zasledila v Kinologu - čestitke.
Logiran
vesna
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.500

« Odgovor #797 : ponedeljek, 20.11.2006 : 14:50:59 »

Hahaha Ikaro - IZDELKI  Wink
Jah naši izdelki bodo upam da zdravi in lepi  Grin
Logiran
machy
otrok do 14 let
*
Sporočil: 14

« Odgovor #798 : ponedeljek, 20.11.2006 : 14:56:16 »

a mogoč veste ko sliko zmanjšat? Undecided
Logiran
anjcy
otrok do 14 let
*
Sporočil: 35

« Odgovor #799 : ponedeljek, 20.11.2006 : 19:51:49 »

Hvala Joni. Bom probala narediti tudi na tvoj način.  Smiley Upam da bo uspelo. Drugače pa Varja,tebe prosim. HeHe  Wink
Logiran
hgvkjcvajgvbsgdfb
odvisnež
Sporočil: 534

« Odgovor #800 : torek, 21.11.2006 : 21:07:52 »

a mogoč veste ko sliko zmanjšat? Undecided

http://load.imageshack.us/

Tu si naloži sliko in stisni resize image na kaj pač želiš.
Logiran
Katarina_
novinec
*
Sporočil: 24

« Odgovor #801 : četrtek, 23.11.2006 : 19:09:54 »

Oi.  Smiley Mene zanima, če je kdo na forumu, ki ima dva psa, pa oba psa v stanovanju. In da sta oba starša zaposlena (odsotna od prib. 7 - 16h). Ker če je kdo tak bi strašno rada vedla, kak mu uspe uskladit  in organizirat zadeve.
Pa ne, da bi kritizirala,  sram ampak pri nas je to problem in bi rada kakšen predlog, kako bi lahko to rešili.  V glavnem vsi si želimo še enega psa že zelo dolgo (Nik je že dal šole skozi, je dovolj star, imamo dovolj veliko hišo, denar ni vprašanje...) samo mami trdi, da nam ne bo uspelo, ker je preveč dlake z dvema psema, oči na preveč službenih poteh, jaz - gimnazija,...
Jaz sicer trdim, da je preveč pesimistična, ampak je pa tudi res, da je precej delo.... Undecided

Torej prosim, če kdo takšen obstaja bi bla zlo vesela, če bi dal kakšen predlog, kak se organizirat. Smiley

Logiran
Ikaro2005
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 83

« Odgovor #802 : petek, 24.11.2006 : 00:17:21 »

Hi Katja. Jaz imam dva psa, oba živita z nami v hiši. Dva psa sta nekaj lepega je pa res, da je treba več organizacije kot pri enem. Že recimo pri odhodu na dopust, enega še daš nekako v varstvo dva pa že rahlo težje. Takoj je treba nabavit večji box ali dva, kakor ti je ljubše, k temu pa seveda avto z ustrezno velikim prtljažnikom, da vse skupaj noter spraviš. Zraven gre tudi da porabiš recimo več časa, da oba spraviš ven iz avta oz. noter. Kot sem že 1x prej napisala, je naš Ali začel markirat po hiši, ko smo dobili Ajšo in da je veterinar rekel, da to ni pogojeno s tem, da je ona psička. Zdaj markira sicer dosti manj, se pa še vedno zgodi. To je recimo nekaj stvari.
In še nekaj ne smeš pozabit, eden kuža je vedno eden, ko imaš dva, pa se ponavadi jemljeta drug drugega kot krdelo. Moj Ali se je naprimer full spremenil ko je prišla Ajša, postal je dosti bolj samozavesten. In zmeraj eden drugega vlečena z "vzgledi" včasih pozitivnimi, dostikrat pa tudi negativnimi.
Drugače je pa pri nas tako, da sem jaz doma in ponavadi nista dosti sama. Če pa grem zdoma ali ponoči ju pa vedno ločujem vsakega v svoj prostor.
Verjetno ti ni kaj dosti pomagalo, ker je tu še dosti stvari, da bi vse napisala in  z vsakim dnem je skoraj nekaj novega, tako da bo odločitev v končni fazi vaša.
Lp
p.s. Ali in Ajša glodata zraven mene "bikovke" fuuuuuuuuuujjjjjjjjj kako smrdi se mi zdi da že cela soba, pol bo pa Ali se zavlekel k meni v postlo Smiley mmmmmmmmmm
Logiran
ulpi
nekaj malega že vem

« Odgovor #803 : petek, 24.11.2006 : 14:39:46 »

Hey..

Varja, jaz se vedno cakam na mail.. Sej ves, si mi obljubila da bos poslala nek clanek. Ne vem tocno kje smo se to menili, zato ti pisem sem, ker vem da bos tu opazila.
Ikaro, Ajsina druzba Aliju res koristi. Tudi jaz sem opazila da se je spremenil, na boljse seveda. Verjamem pa da ni hec imet dva psa.
Jaz pa imam zdaj na cuvanju Rayevo novo prijateljico Mopsiko Dafi. Cist sta navdusena en nad drugim. Ze 2 uri se igrata. Utrujena sta tak da komaj gledata a nehat ne moreta. Dafi je ze cela mokra od Rayevih pojlubckov:-)
pozdravcek vsem
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.435

« Odgovor #804 : petek, 24.11.2006 : 15:21:16 »

Ulpi, nisem pozabila, samo nimam doma računalnika in čakam, da grem k staršem, ki imata skener. tako da nisem pozabila.  Smiley
Logiran
ulpi
nekaj malega že vem

« Odgovor #805 : petek, 24.11.2006 : 16:34:32 »

ok, hvala.  Smiley
Logiran
Katarina_
novinec
*

« Odgovor #806 : nedelja, 26.11.2006 : 23:04:43 »

Ikaro, hvala za pomoč.  Wink
Vprašala sem še nekaj ljudi, ki imajo dva psa različnih spolov. In povedali so tudi nekaj takšnega kot ti; da je strašno lepo imeti dva psa, a je potrebna stalna pozornost (kar na žalost v našem primeru zaenkrat ne pride v poštev). V glavnem smo doma sklenili kompromis -> so velike možnosti za še eno psičko ampak nekaj časa (let) kasneje.  Smiley

Logiran
Khyim
odvisnež
Sporočil: 525

« Odgovor #807 : ponedeljek, 27.11.2006 : 21:58:39 »

Hej Katja, zelo luškanega kavalirčka imaš, žal ga nisem uspela slikat, je fotkič zablokiral (baterije hin).

Je pa tu nekaj drugih fotk kavalirjev iz Cacib ZG, mislim pa, da je to razred šampionov. In pa en rubi kavalir, ki je bil meni zelo všeč. Wink

[attachment deleted by admin]
Logiran
Katarina_
novinec
*

« Odgovor #808 : ponedeljek, 27.11.2006 : 23:10:11 »

No, da se še midva malo pohvaliva, bila sva prvaka v razredu mladih Cheesy

[attachment deleted by admin]
Logiran
Khyim
odvisnež
Sporočil: 525

« Odgovor #809 : ponedeljek, 27.11.2006 : 23:38:22 »

Joj seveda, sem pozabila prej napisati!

Čestitke obema! Smiley
Logiran
Strani: 1 ... 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 ... 305   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.