mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 28.11.2024 : 01:38:08

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Strani: 1 ... 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 ... 305   Dol
Natisni
Avtor Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek  (Prebrano 549423 krat)
0 članov in 34 gostov pregleduje to temo.
bauci
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.435

« Odgovor #495 : nedelja, 11.06.2006 : 11:57:13 »

hehe, pšt o takih, lobsang!  Grin je pa kar mirna, če sva sami, če pa pride kdo, ki ga je vesela, pa je čisto zmešana. to pa tako poznaš  Grin. no, meni se zdi mirna, verjetno je glede na druge pse še vedno precej zmešana  Cheesy. je pa res, da je annie baje netipična kar se aktivnosti tiče. drugače so bolj mirni...
glede knjig pa je res, da ni vedno res to, kar piše. tako v dveh knjig piše, da nimajo lovskega nagona, v tretji knjigi ( ki sem jo dobila pred kratkim) pa piše, da ga imajo in je potrebno malo paziti na njih, da ne zaidejo za kako sledjo. se mi zdi bolje, kot verjeti knjigam, da spoznaš čimveč predstavnikov pasme in poklepetaš z njihovimi lastniki.
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*

« Odgovor #496 : ponedeljek, 12.06.2006 : 20:32:14 »

tako, z malo zamude končno slikice od Nickyja. Res je krasen kavalir. se opravičujem za zamudo  sram

[attachment deleted by admin]
Logiran
Nicky
novinec
*
Sporočil: 12

« Odgovor #497 : torek, 13.06.2006 : 21:20:25 »

Ej, Varja,

Hvala za objavo slikic  Smiley.
Pozdravček
Logiran
Aitana
novinec
*
Sporočil: 27

« Odgovor #498 : torek, 13.06.2006 : 21:42:49 »

Fuul lep kuža... Koliko je pa star?

Pa še nekaj: a ima kdo od tukaj rubyja? baje da so ti najbolj scartani... sem brala na eni strani od ne vem katerih vzrediteljev.

Tincy, kako je z Ruby? Pozdravi jo od Roxie...

Pozdravček
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*

« Odgovor #499 : torek, 13.06.2006 : 21:45:36 »

to z barvami sem jaz tudi brala, da bi naj bila razlika. pa so se menili na nemškem forumu, pa baje da ni tako... samo res ne vem... potem jaz RU ne bi imela, mi je že annie skoraj preveč scartana ;-) po moji krivdi, seveda

Nick, z veseljem. oprosti za zamudo... samo toliko časa kot tvoja sestra pa si nisem vzela, a ne?  Grin
Logiran
tincy
novinec
*
Sporočil: 42

« Odgovor #500 : torek, 13.06.2006 : 23:47:24 »

Ruby, se ima super, pozdravčak nazaj! Pa še nekaj slikic:

Sedi

Napad na Maka

I feel I can fly...

Logiran
roknik
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 99

« Odgovor #501 : sreda, 14.06.2006 : 00:15:08 »

varja ali še kaj vidiš Lily. kako se ima. a se je že odvadla plahosti. lepo jih pozdravi (če ste še v stikih seveda) lp sonja
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*

« Odgovor #502 : sreda, 14.06.2006 : 09:13:08 »

roknik, zdravo. lily nič več ne vidim. s šolo smo končali, z Annie nadaljujeva zdaj za agilityjem, lily pa je bilo strah. imam pa slikico! samo je bolj meglena  Undecided

Logiran
Ikaro2005
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 83

« Odgovor #503 : nedelja, 25.06.2006 : 13:05:01 »

Pozdravček vsem kavalirčkom in seveda njihovim lastnikom
da se pokažeta tudi moja ALI in AJŠA, sem prosila Jonija, da ob priložnosti prilepi tudi njune slikice.

Želim vam čimbolj senčne te vroče dneve
Logiran
Joni
odvisnež
Sporočil: 799

« Odgovor #504 : nedelja, 25.06.2006 : 15:04:15 »

Evo kavalirski parcek se v slikah  Smiley Da ne bo pomote, Ali (fant) je tricolor, Ajša (puncka) je BH.

Logiran
hgvkjcvajgvbsgdfb
odvisnež
Sporočil: 534

« Odgovor #505 : nedelja, 25.06.2006 : 23:42:21 »

Tu je ena slikica kako Annie uživa v vodi! Cheesy

Ostale slikice so v albumu.
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*

« Odgovor #506 : ponedeljek, 26.06.2006 : 11:48:38 »

hvala za slikice in prijeten večer! upam, da bomo čimprej ponovili!  Grin
Logiran
roknik
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 99

« Odgovor #507 : četrtek, 29.06.2006 : 00:33:47 »

varja kako ti je, za božjo voljo, ratalo spraviti Anni v vodo. jaz Lady skopam vsaki tretji teden preden je namažem z Exspotom, pa se še zdaj ni čisto navadila tuša. parkrat sem jo probala spraviti v Savo in edino kar mi je ratalo je bilo to da je namočila kremplje pa niti milimeter več ne. celo njene najljubše čokoladne bonbončke sem metala v reko (za katere bi šla po moje tudi v pekel Grin) pa ni nič pomagalo.
Logiran
nusap
novinec
*
Sporočil: 30

« Odgovor #508 : četrtek, 29.06.2006 : 12:54:36 »

roknik; kopanje v kopalnici ali kopanje v reki je čisto ločeno poglavje. ogromno psov ne mara umivnja doma (vključno moji), da se pa samo približamo kakšni naravni vodi, sta pa čisto nori. v kopalnici pač ni zabave, tam je treba samo mirno stati...
in kako jo pripraviti do vode; če že veš, da ima strah, moraš začeti s stoječo vodo, takšno, da lahko stopi noter (ima tla pod nogami) in ji ni treba skakati vanjo. še lažje pa je, da ji vodo kot zabavo predstaviš doma, na dvorišču (letni čas je idealen), tako da ji nastaviš nizko posodo z vodo, v katero ji daješ najljubše igrače, ki plavajo. najprej naj bodo čisto ob robu, tako da jih lahko še iz suhega pobira ven, pote jih malo odmakneš, da bo pomočila eno nogo, če jo želi doseči... pogosto pse zanima in jih zabava, ča daš pod vodo kakšno palčko in z njo narahlo žuboriš, ali vstran od nje škropiš na rahlo s kapljicami vode in jih bo želela ujeti... poskusi. ampak ne je siliti v nič (ne je imeti na povodcu), počakaj, da sama spozna, da je to samo zabava.

obilo mokrih užitkov!

lp, polona
Logiran
nusap
novinec
*
Sporočil: 30

« Odgovor #509 : četrtek, 29.06.2006 : 12:57:53 »

varja, kako pa kaj agility in tunel?
Logiran
Strani: 1 ... 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 ... 305   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.