mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 23.11.2024 : 21:20:42

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Strani: 1 ... 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 ... 305   Dol
Natisni
Avtor Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek  (Prebrano 547960 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
bauci
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.435

« Odgovor #300 : ponedeljek, 16.01.2006 : 18:42:43 »

ja, to na sliki sem pa jaz! no, anie je.  Grin mene na srečo ni gor, bi sliko pokvarila.  Smiley

sem bila ta prava, saj se mi je zdelo!

kam pa vidva prideta na naslednjo razstavo?

varja
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.750

« Odgovor #301 : ponedeljek, 16.01.2006 : 19:02:27 »

Po vsej verjetnosti prideva v Vrtojbo. Smiley Upam, da se vidimo!

Dajte prosim meni nevednežu povedati, kaj sem tule slikala..... ali je tole King Charles ali Cavalier king Charles?
http://christina.moj-album.com/slike/116429/Gw9E35FoT_61S3Sb.v.jpg

Kaj pa tole?
http://christina.moj-album.com/slike/116429/Kf9c9abZTzU1ubDL.v.jpg
Logiran
nusap
novinec
*
Sporočil: 30

« Odgovor #302 : ponedeljek, 16.01.2006 : 20:00:33 »

christina o., si to ti?..ory..agility...

na slikah imas dva kavalirja.

lp, polona
Logiran
Marjetka
odvisnež
Sporočil: 540

« Odgovor #303 : sreda, 18.01.2006 : 20:34:38 »

Varja, cestitke za uspesen premierni nastop. Kiss A je bila Annie pridna v ringu? Roll Eyes

Lumpi je tudi tokrat sprical razstavo - doma nekaj gradijo mora po svojih moceh pomagati.  Grin Slikice

moja sestrična ima cavalierja, da ne bo pomote. moja sestrična se je že zbunla.

A bo prisla sestricna na forum povedat kaj o svojem kavalircku? Roll Eyes

Logiran
Ikaro2005
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 83

« Odgovor #304 : četrtek, 19.01.2006 : 22:33:39 »

Pozdravček,
ker sem ravno prebirala knjigo o naših ljubih kavalirčkih, še nekaj resnic o njih za katere jaz nisem vedela preden nismo kupili našega Ajkija, zdaj pa o njih čitam še v knjigi. Torej:
- kavalirčki so zelo pogosti smrčači (naš včasih tako zasmrči, da ga moram dobesedno prebudit, da neha)
- radi se vozijo po ritkah, to je ena od njihovih grših lastnosti (tudi naš se, smo mislili da ima gliste pa ne vem kaj vse, zdaj pa čitam, da je to ena zadeva ki jo zelo radi počnejo in da jih pač moraš zamotit z nečim drugim)
- tudi "hrkajo" ne vem če je pravi izraz, sliši se nekaj med kašljanjem, davljenjem in še čim (naš več tega ne dela v začetku pa je, to se jim baje zgodi od prevelikega navdušenja ki ga hočejo pokazat)
- zelo radi skačejo,
- so zelo navezani na ljudi s katerimi živijo in so zelo neradi sami (to velja verjetno za dosti kužkov, ampak za njih še posebno), dostikrat imajo lastniki po dva kužka skupaj.

Marjetka-škoda za Lumpija, ker je res krasen kuža, da ni bil na razstavi. Upam, da na kakšni naslednji bo.

Pozdravček vsem

Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #305 : petek, 20.01.2006 : 11:00:21 »

Pišem v imenu sestre, ki ima novega družinskega člana Kavalirja Nickya. Prišel je iz Nemčije iz psarne Blue Magic`s in ima tri mesece. Malček je super, vendar se je pojavil problem s prebavo (driske) ob menjavi hrane tiste, ki jo je prinesel s seboj na Hill`s. Hrano so zamenjali postopoma in vendar ne gre tako kot bi moralo iti. Bili so tudi na veterini in je na dietni hrani Hill`s-a.  Ima kdo kakšen nasvet in izkušnje glede prehrane pri Kavalirčkih. Upam, da se vam sestra že jutri pridruži na tem forumu. Hvala za pomoč.

Lp,

Nataša
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*

« Odgovor #306 : petek, 20.01.2006 : 12:03:01 »

zdravo nanda. blue magic`s ima res lepe kavalirje. morda pa se kdaj na kaki razstavi vidimo!  Smiley

annie je tudi bila kar občutljiva, od vzrediteljice je prinesla "pro plan", zdaj pa sva na "nutro", pa se lepo obnese. je pa imela vmes tud idrisko oziroma zelo mehke iztrebke, pa tudi kakala je ogromno.  Sad

kdaj pa ste ga dobili, mordaje pa še pod stresom zaradi selitve?

kakšne barve je?

ogromno vprašanj, a ne?  Grin

NATALIJA, to pa je zanimivo, to z ritko. saj sva se pogovarjali zadnjič, nisem pa vedela, da to kavalirji na splošno radi počno. moja predvsem, ko kaj hoče  Smiley. Aja, pa še enkrat hvala za prevoz zadnjič  Grin. katero knjigo pa imaš? avtorja, ot mislim. jaz imam dve nemški, pa tega ni not pisalo.
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*

« Odgovor #307 : petek, 20.01.2006 : 12:17:55 »

Hvala varja !!!  Bomo poskušali naprej vztrajati in upam, da se bo umirilo....saj njega niti ne moti toliko in je živahen, a, saj veš mojo sestro pač skrbi, kar je seveda čisto normalno. Malček je prišel v Slovenijo 04.01.2006 in je novo družino in okolje zelo hitro sprejel. Sicer pa je Nicky black & tan....

Še enkrat hvala in lp

Nataša
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*

« Odgovor #308 : petek, 20.01.2006 : 12:19:33 »

kaj pa slikice?  Grin
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*

« Odgovor #309 : petek, 20.01.2006 : 12:20:22 »

Upam, da bodo kmalu na naši domači strani. Te obvestim.

Lp,

Nataša
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*

« Odgovor #310 : petek, 20.01.2006 : 13:33:15 »

nekaj novih slikic, pa še pridejo jutri ostale !

http://varja.moj-album.com ( annie december-januar)
Logiran
Ikaro2005
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #311 : petek, 20.01.2006 : 20:15:29 »

Ojla
Nanda: naš sicer ni imel nikoli prebavnih težav, so mi pa trgovci svetovali hrano "***", ki bi naj bila za bolj občutljive kužke.

Varja: naslov knjige: The Cavalier King Charles Spaniel (Norma Moffat-vzrediteljica kavalirčkov od 1981)
Tudi jaz sem mislila, bog ve kaj ima naš Ajki, pa je to očitno samo finta. Tudi naš uporablja to ko kaj hoče - predvsem pozornost, tako piše tudi v knjigi. Jaz sem pa mislila da hoče ven ali ima gliste ali že kaj. Torej naši kavalirčki so samo prefrigani.

Bye
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*

« Odgovor #312 : petek, 20.01.2006 : 20:19:59 »

ja, jaz sem tudi mislila, da ima polno analno žlezo lali kaj podobnga. samo priznaj, izgleda pa prav lušno!  Grin knjigico pa si bom naročila, sicer je moja angleščina bolj boga...

aja, natalija, če boste kdaj v mb, se oglasite kaj, bo annie vesela! pa jaz tudi  Smiley
Logiran
Ikaro2005
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #313 : sobota, 21.01.2006 : 00:02:05 »

Varja: no, saj tudi meni nemščina bolj leži, čeprav sem se učila angleščino, pa sem malo ven iz vaje. Ampak večino boš razumela, malo improvizirala, malo si mislila...pa bo.
Kaj že kaj razmišljaš dalje o razstavah?
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*

« Odgovor #314 : sobota, 21.01.2006 : 10:53:24 »

ja, tinkara mi je predlagala zagreb, samo ni prevoza, pa še menjali so sodnico. tako da bova probali vrtojbo in hrušico, potem pa bom videla, če ji bo sploh fajn, pa kaj bodo sodniki rekli. saj, če bo njej ok, bi tak hodila, ker mi je kar fajn. da bo kaki šampijon kdaj pa tak ne mislim  Grin

kaj pa vidva in razstave?
Logiran
Strani: 1 ... 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 ... 305   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.