mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 23.11.2024 : 16:17:47

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Strani: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 305   Dol
Natisni
Avtor Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek  (Prebrano 547879 krat)
0 članov in 10 gostov pregleduje to temo.
nusap
novinec
*
Sporočil: 30

« Odgovor #120 : četrtek, 12.05.2005 : 21:12:35 »

Winterflower

Sožalje tudi od mene in celotne pasje druščine.

Ob izgubi drage osebe (Windya), moraš zmeraj videti le, koliko lepega ti je prinesel v življenje in tako te bo vsaka misel nanj razvedrila.

Polona
Logiran
darch
novinec
*
Spol: Ženska
Sporočil: 32

« Odgovor #121 : ponedeljek, 16.05.2005 : 10:23:48 »

tudi z naše strani  sožalje  Winterflower

Sprašujem pa , če veste za kakšno leglo, teh ljubkih psičkov.
Ne rabim vrhunskih razstavnih linij, ker bi bil namenjen za agility. Doma imajo že zlati prinašalko, ki je sedaj začela uspešno tekmovati, hčerka se je pa odločila za to pasmo in bi tudi rada tekla z njo agility.

za kakršnekoli informacije se vam že v naprej zahvaljujem

LP Darja
Logiran
flora
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 69

« Odgovor #122 : sreda, 18.05.2005 : 12:22:15 »

Pozdravljena Darja!

Jaz imam doma 2leti in 7 mesecev staro psičko in iščem samčka zanjo.Ni dosti razstavljana, ker ne njej ne meni niso preveč všeč. Če te zanima me lahko kontaktiraš prek e-maila.
Sva pa tudi midve malo agilitirale. Ne ne tekmujeva, ker ni tako fitra pa tudi meni ni do tega.Važno mi je da se druži  z drugimi kužkiin da se razgiba.

Lp, Janja
Logiran
Joni
odvisnež
Sporočil: 799

« Odgovor #123 : četrtek, 19.05.2005 : 20:42:06 »

Pozdravljeni,

Prodajam torbo za prenašanje psov pritlikavih pasem. Torba je beige barve, znamke Snoopy, je iz pralnega materiala in ima ojačano dno. Celotna se zapre z zadrgo in je čisto nova. Mere so 40cm x 27 cm x 27 cm (srednja velikost), po moji oceni je primerna za pasme nekje do 7kg.   

Slike torbe http://jonathan.moj-album.com/album/454234/?os=454239.

Prodaja se za zato, ker je prevelika za mojega mladička papillona. Zainteresirani se mi prosim javite na ZS. Hvala!
Logiran
ašajt
novinec
*
Sporočil: 1

« Odgovor #124 : sobota, 21.05.2005 : 13:06:18 »

Draga Darja!

Mi smo letos v marcu kupili psička te pasme v bližini Brežic!Če te zanima, ti sporočim naslov. Je tikolor in izredno lep ter simpatičen!   Roll Eyes

Andreja
Logiran
Marjetka
odvisnež
Sporočil: 540

« Odgovor #125 : sobota, 21.05.2005 : 13:27:27 »

Sprašujem pa , če veste za kakšno leglo, teh ljubkih psičkov.

Za leglo sicer ne vem, na vašem mestu bi se pa 19.6.2005 oglasila na pasji razstavi v Portorožu. Tam bo več vzrediteljev, med njimi tudi iz Češke, pri katerih so lani kavalirčka kupili moji starši in sicer po nekoliko ugodnejši ceni kot pri nas.  Z nakupom so zelo zadovoljni, saj je mali zdrav in živahen kot živo srebro, poleg tega pa so jim ti vzreditelji prek e-maila vselej na voljo za nasvete in pomoč. Wink
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.435

« Odgovor #126 : ponedeljek, 23.05.2005 : 10:01:22 »

zdravo marjetka!

torej si ti hčerka  Grin. saj verjetno že veš, jaz sem tista, ki je "napadla" tvoje starše v mestu.  Cool

hm, kaj morda poznaš koga, ki gre tja in ima še prostorček v avtu? bi namreč zlo rada šla v portorož, pa nikjer ne najdem prevoza....  Sad  Cry

pozdravček lumpiju in staršem,
varja
Logiran
Marjetka
odvisnež

« Odgovor #127 : ponedeljek, 23.05.2005 : 16:46:35 »

Varja, nič ne skrbi...  Vsaj za mamo, lahko rečem, da se ji fino zdi, če sreča kakšnega ljubitelja kavalirčkov. (da ji ni treba razlagati, kaj je to za en čuden španjelček, s faco od gremlina Grin Grin Grin )

Kar se pa razsstave tiče... Jaz bom najbrž šla v nedeljo zjutraj in bom imela prostorček, samo sem iz Ljubljane.  Undecided
Logiran
flora
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #128 : torek, 31.05.2005 : 14:51:26 »

Andreja kaj bi lahko prilepila kakšno slikico tvojega kavalirčka? Jaz imam tudi trikilorko doma.Če jo želiš videt je ene par slikic shranjenih v mojpesgaleriji pod "flora".  Smiley

Marjetka: Jaz sem sicer vašega Lumpija videla ko je bil še čisto majčken,ker pa so mi black and tan izredno lepi bi tudi tebe prosila za kakšno slikico.

Hvala, lp

Janja
Logiran
Marjetka
odvisnež

« Odgovor #129 : torek, 07.06.2005 : 22:27:32 »

Evo nekaj slikic Lumpija... Sem naredila cel album, tako da jih še več lahko najdete tukaj: http://marjetka.moj-album.com/album/534837/

http://marjetka.moj-album.com/slike/513404/XuvyHPwkN3lMb1da.jpg

[slika spremenjena v povezavo; Jana]
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.435

« Odgovor #130 : sreda, 08.06.2005 : 08:55:47 »

katja, slikice so res lepe! no, lumpi seveda tudi!

glede portoroža: jaz imam na žalost v ponedeljek izpit, tako da mi ne bo zneslo it v portorož... :-(

kako pa si se ti odločila?

varja
Logiran
flora
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #131 : sreda, 08.06.2005 : 15:57:41 »

Marjetka vaš Lumpi je čudovit!!!
Logiran
Lilit
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.364

« Odgovor #132 : sreda, 15.06.2005 : 11:41:59 »

Kaksen dan nazaj sem pri veterinarju spoznala Čarlija od Anike Horvat... izredno simpaticen kuzon Kiss Smiley

So pa vecji, kot sem si predstavljala.
Logiran
Marjetka
odvisnež

« Odgovor #133 : sreda, 15.06.2005 : 12:10:45 »

Flora, Varja, hvala za pohvale... Sem jih prenesla naprej in razveselila starše, Lumpiju pa nismo povedali - se tako ali tako še preveč zaveda svoje očarljivosti.  Grin

Lumpi se je tudi že srečal s Čarlijem, jaz ga pa še nisem spoznala. Oče pravi, da je krasen, velik in eleganten. Pa menda tudi odlično telesno razvit - pravi športnik.  Wink

Varja: Ta vikend bom sicer šla na Obalo, na portoroško razstavo pa najverjetneje ne. Je v soboto v Umagu specialka retrieverjev, pa se bom rajši tam oglasila, da si ogledam takšne črnuhe, kot je Odi.  Wink Cheesy
Logiran
flora
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #134 : sreda, 15.06.2005 : 16:36:17 »

Ma pol je pa samo moja gospodična takop majhna al kaj?  Sad
Prejsnji teden smo bili v Ljubljani pri samčku in je bil v primerjavi z njo ogromen- že sama glava je bila ogromna.

Kaj mogoče kdo pozna kakšnega manjšega samčka, trikolorja?
Logiran
Strani: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 305   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.