mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 23.11.2024 : 23:55:23

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Strani: 1 ... 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 ... 305   Dol
Natisni
Avtor Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek  (Prebrano 548029 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
vesna
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.500

« Odgovor #555 : ponedeljek, 11.09.2006 : 23:24:19 »

Pravila bi si morala prebrati preden sploh kaj pišeš.
In ali misliš da se na bolhi ne moreš po domače povedano nasankar - koliko rodovniških psov se pa prodaja tam - v večji meri zelo, zelo malo....
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Sporočil: 29.418

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #556 : ponedeljek, 11.09.2006 : 23:26:00 »

roknik in ulpi, oba imata na voljo tudi zasebnost, seveda, ce tako zelita in ce se enemu zdi vredno pomagati, drugemu pa ce se zdi, da pomoc potrebuje.
Ni pa ob tem treba povdarjati, kaj bi se, ce bi lahko... Vse se da, ce se hoce.

Brez muje se se cevelj ne obuje in zastonj ni veliko muzike. Jaz bi tudi imela vse kinoloske informacije tega sveta lepo servirane zastonj na pladnju. Pa se prevedene povrhu in sfiltrirane na tiste, ki so ok in na tiste, ki niso ok. Pa jih nimam, oz. si jih moram sama preskrbeti ali pa kupiti "uradne slovenske kinoloske cajtnge" ali pa kaksne tuje, ki so oboje nekoliko "za casom" z informacijami, ki bi jih jaz zelela, ali pa se na kaksen tuj info portal vclaniti in ga placati... Ja, pa se ne morem na vas tukaj znasati ali vas obtozevati, da ste krivi za tak bedast sistem.
Logiran

roknik
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 99

« Odgovor #557 : ponedeljek, 11.09.2006 : 23:31:55 »

se strinjam. ok- sem že tiho. tema ni primerna za tukaj. kate, mi je prav žal. pravila so za vse enaka; pa kdaj drugič.
Logiran
kate
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 59

« Odgovor #558 : torek, 12.09.2006 : 13:40:42 »

Morem reči da vsega tegale nisem dobro razumela.Kaj je takšen problem. Huh
Roknik hvala da bi zbrskala številko za mene ampak trenutno še res nimam 700eurov.Pa bo imela ta gospa še gdaj leglo(razmišlajm da bi si kupla psa pozimi).Pa zanima me kje nej sploh iščem vzreditelje.Upam da nisem še jaz kej takega napisala ko nebi smela Undecided
Logiran
ulpi
nekaj malega že vem
Sporočil: 244

« Odgovor #559 : torek, 12.09.2006 : 14:29:42 »

Ja Jana, sorry. Se bom v bodoce vzdrzala:-/ Glede na to da sem tudi sama prisla do mojega  soncka s pomocjo forumovke, sem samo hotela vrnit uslugo..
Kate problem je v tem, da edino Lord of the Manor oglasuje(placuje) na tem forumu in ne smemo delat reklame za ostale:-/ Tak pac je. Zal.
Upam, da bos cimprej nasla svojega kavalircka!
lp
Katja
Logiran
kate
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #560 : torek, 12.09.2006 : 14:42:13 »

Aha tega pa nisem vedela pa bo že Undecided.Njim pa sem že itak pisala email.
Se bom pa na kašnem drugem forumu kaj več pozanimala pa brez zamire.
Logiran
Nicky
novinec
*
Sporočil: 12

« Odgovor #561 : sreda, 13.09.2006 : 09:45:16 »

No, Kate se pa še jaz po dolgem času oglašam.
Jaz sem svojega kavalirčka kupila v nemčiji, sicer je bila cena zgornji visoki razred, če me razumeš ampak sem zbirala celo leto, vsak mesec 100 eurčkov pa je blo, pa čakala sem ga tudi eno leto, tako da se je izšlo. Kar se pa nakupa tiče, meni ni nihče pomagal z nasvetom, lepo sem šla na internet in brskala in brskala, pošiljala e maile (imam celo eno zelo bolečo izkušnjo z žlehnobo ljudi, ki živijo na drugem koncu sveta in te sploh ne poznajo in pišejo grdo o tebi), dobivala take in drugačne odgovore in se na koncu odločila za eno res super psarno, kjer sem kot že rečeno na mojega BT ja čakala eno leto.
Tako da ne izgubi poguma, počasi, malo brskaj vsepovsod, pa boš tudi ti našla svojega kosmatinca. Mogoče le še en nasvet, ne glej toliko na ceno, kot na kvaliteto psarne in zdravje svojega ljubljenčka, da se ne bo na koncu izkazalo, da si kupila dragega pocenoi psa!
Pa srečno

Varja, kje si???
Pozdravček
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.435

« Odgovor #562 : sreda, 13.09.2006 : 10:33:13 »

ojla, nicky, tu sem.  Grin ti pišem mail. da se zmeniva za drugi teden ( upam, da bo zneslo ).
Logiran
kate
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #563 : sreda, 13.09.2006 : 12:25:41 »

Nicky hvala.
Saj namearam zbirat denar ker bom drugače itak brez psa Tongue
Na internetu pa tut že več kot en mesec brskam in brskam pa nič nenajdem Undecided
Kontakta z vzreditelji iz drugimh država pa nebi znala navezat naprimer z nemškimi,italjanskimi vzreditelji.
Se bom probala še kaj več pozanimati na pasji razstavi v MB pa nevem če bo kakšen kavalirček tam sram
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*

« Odgovor #564 : četrtek, 14.09.2006 : 08:15:40 »

sem prebrala v profilu, da si otrok do 14 let. zakaj pa ti ne pomagajo starši pri navezovanju kontaktov z vzreditelji? morda napišeš ti mail v slovenščini, pa ti ga oni potem prevedejo?
kavalirčki bodo na MB razstavi.  Wink
Logiran
Joni
odvisnež
Sporočil: 799

« Odgovor #565 : četrtek, 14.09.2006 : 09:46:17 »

Kavalircki zagotovo bodo v MB. Stavim da bo stevilka nekje med 7 in 10   Wink

Lp, Tinkara
Logiran
kate
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #566 : četrtek, 14.09.2006 : 13:26:40 »

Ja res sem stara 13let ampak mi angleščina kar gre tako da bi znala napisati sama sporočilo sicer z napakami ampak se mi vseeno to zdi zelo težko sram kaj če tisti vzreditelj naprimer ne zna angleško.
Vseeno se bom pozanimala tudi v tujini pa mi bodo res malo starši pomagali Tongue
Super da bodo kavalirčki tudi na razstavi samo nevem kateri dan jih naj pridem pogledat v soboto ali nedeljo??
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*

« Odgovor #567 : četrtek, 14.09.2006 : 14:24:06 »

v nedeljo je IX skupina, torej tudi kavalirji. najbolje, da prideš dopoldan.
Logiran
kate
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #568 : četrtek, 14.09.2006 : 18:02:21 »

Super hvala.Ob kateri uri se pa začne??
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Sporočil: 29.418

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #569 : četrtek, 14.09.2006 : 23:35:08 »

Na http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,8384.0.html je tema o mariborski razstavi in si lahko pogledas podrobnosti.
Logiran

Strani: 1 ... 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 ... 305   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.