mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 23.11.2024 : 00:32:40

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Strani: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 305   Dol
Natisni
Avtor Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek  (Prebrano 547712 krat)
0 članov in 7 gostov pregleduje to temo.
indi
novinec
*
Spol: Ženska
Sporočil: 5

« Odgovor #45 : nedelja, 24.10.2004 : 12:21:52 »

oj flora,vidla sem sliko v galeriji,moja indi je malo drugacna,na sredi glave ima cisto tanko belo crtico in obrvi so ful bolj izrazite in izgleda kot da je stalno jezna! Angry :)takoj ko pridem domov na moj racunalnik jo bom gor dala.lepo se mej s tvojo lepoticko:)
Logiran
Sassy
odvisnež
Sporočil: 515

« Odgovor #46 : nedelja, 24.10.2004 : 13:35:15 »

aha, sem jo našla tudi jaz, samo pod tistim linkom je ni.. zelo luškana..kok je stara? če nisem prej kje zgrešila..
Logiran
flora
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 69

« Odgovor #47 : ponedeljek, 25.10.2004 : 11:46:05 »

Oj!
Ma ne vem zakaj noce slikce pokazat. Se uceri mi jo je.Potem pa si je fantu pokvaril racunalnik in ti nisem mogla poslat po mailu.

Drugace bo pa moja Florica v soboto dopolnila 2 leti.Ze prava dama, kajne?  Wink

Tud jaz bi reada vidla vajine kuzike.Dajta prosim gor kasno slikco. Meni ocitno tehnika ne gre prevec od rok. Huh
Logiran
flora
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #48 : ponedeljek, 25.10.2004 : 11:52:10 »

Ancy,
nekaj razstav: CAC Ljubljana-14.11.2004
CACIB Ljubljana-15.1.2004
CACIB Tromostovje-16.1.2004

Saj si iz Ljubljane kajne? Za eno od teh ze nasla par uric casa.

Pa pa J & F
Logiran
flora
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #49 : ponedeljek, 25.10.2004 : 19:37:28 »

Indi,
kje si pa ti dobila tvojo kuziko? Sicer sem slisala, da jih je doli na obali enih par. Jaz vem za dve samicki v Ljubljani, pa baje da je tud en full lep trikolor-potencialni kandidat za zenina moje tamale. Grin Se bom pa o tem se prepricala ko bo cas za te zadevice.

Kiss vsem kuzikam in pozdravcke lastnicam

Janja in Flora
Logiran
indi
novinec
*

« Odgovor #50 : ponedeljek, 25.10.2004 : 22:59:37 »

oj flora,naša indi je iz rogaške slatine.na obali jo ima zihr se anika horvat-no,samcka ima- tricolourja.evo slikco bom zdej probala objavit.
Logiran
indi
novinec
*

« Odgovor #51 : ponedeljek, 25.10.2004 : 23:16:33 »

flora,slike sem ti poslala na mail ker so ocitno prevelke da bi stale tuki(valda jih ne znam pomanjsat) :-\lp
Logiran
flora
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #52 : torek, 26.10.2004 : 08:58:39 »

Ojla!
Ja vem da ga ima Anika, Charly je. Sam baje da ni prevec dober-tako sem slisala.Vem pa da ga je rihtal isti tip ko je meni Floro. Tvoja Indi je prav grozno srckana in sploh ne zgleda nic jezno, kot si rekla. Je prav pocukran kavalircek. Wink Me prav spominja na mojo, ko jela se tak repek Smiley Kaj je kaksen vzreditelj v Rogaski?

Pozdravcke tebi in mali Indi
J & F
Logiran
indi
novinec
*

« Odgovor #53 : torek, 26.10.2004 : 11:36:43 »

oj flora,v rogaski je ena druzina ki ima 2 kavalirki(crno- rjavo in tricolour).ta prva se ni imela mladickov, ta druga pa je imela zdej 2 leglo ko sem dobila indi.ce se dobro spomnem je indikin ocka avstrijc ;)vprasi se kej ce te zanima-z velikim veseljem govorim o nasi mali sreci.pa drzi pesti da bo vse ok-v cetrtek jo peljemo sterilizirat Undecided
Logiran
Sassy
odvisnež

« Odgovor #54 : torek, 26.10.2004 : 12:04:03 »

oj flora,naša indi je iz rogaške slatine.na obali jo ima zihr se anika horvat-no,samcka ima- tricolourja.evo slikco bom zdej probala objavit.

no saj njen čarli je bil zadnjič pri meni na obisku.. meni je ful luškan, ji ga je pa pripeljala ena gospa (ga je uvozila iz češke mislim da)..  

moje slikice najdeš tukaj: sicer ne spada ravno sem ampak upam da jana ne bo jezna..
http://www.moj-album.com/album/19353/

če katera od vas pide zdaj v lj. na razstavo s svojimi kavalikami, se vidimo, midve prideva gledat..

pozdravček,
Urša

in pa obisk pri MISSI:

http://www.moj-album.com/album/18822/
Logiran
flora
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #55 : torek, 26.10.2004 : 13:47:19 »

Ursa,
kaj poznas Aniko? Jaz sem slisala, da ga je uvozil en gospod iz Lj.Rekel je da kao ni bil dobro ocenjen na razstavah. Sicer pa mislim da ima Anika druge stvari po glavi kot razstavljanje. Vem pa da je iz Ceske. Tud jaz bi ga rada videla. Cheesy Ne vem ce bom prisla na razstavo, ker racunam, da se bo moja ravno gonila.

Drgac pa super slikice!!! Wink Cigava je tista dogica?
Kje si pa dobila tako svetlo civavico?Take se nisem vidla.Zlata, zlata! Kiss

Vama bom potem doma poskusla poslat se kako slikico, ker me je uceraj nekaj hecal mail.

Pa pa
Janja
Logiran
nusa
novinec
*
Sporočil: 24

« Odgovor #56 : sreda, 27.10.2004 : 00:20:10 »

spet sem imela probleme s prijavo, zato se nisem nič javila. sva pa s popi pridno "trenirali", tako da že obvlada nekaj osnovnih povelij.
ja, janja, mi je že znano tisto o sedenju, ko te samo čudno gleda, kot da ne ve kaj hočeš.
sedaj je stara 3 mesece in še ne morem govoriti o kakšni trmi in neposlušnosti, ker se poslušnosti šele učiva. sva pa s pomočjo hrane kar hitro osvojili odpoklic, sedi, prostor, malo vrtenja v levo in desno ter še par podobnih trikov. se pa tudi pridno razvajava; ponoči spi na postelji, čez dan pa v naročju oz. na nogah.

sem si ogledala sliko od flore, luštkano. nisem pa dobro razumela, če se kje nahaja še kakšna slika drugih forumk oz. kavalirjev. bom na koncu dala link fotografij od popi narejene na eni agility tekmi (pri 10-ih tednih).

bo kateri od naših kavalirčkov tudi sodeloval na razstavi (v lj, novembra)? medve s popi si bova verjetno prišle malo napasti oči.

pa še slikice. upam, da bo delovalo.

http://album.agility-slo.net/album88/DSC_0018

http://album.agility-slo.net/album88/DSC_0017

http://album.agility-slo.net/album90/Net_026

lp, polona
Logiran
flora
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #57 : sreda, 27.10.2004 : 13:12:22 »

Ojla!
Ja, meni je indi poslala dve slikci po mailu.Sta res preveliki, meni sta se nalagali 20 minut k mam tolk pocasen internet. Jaz jih moram se kaj zmanjsat pa jih bom dala gor sam jih ne znam tko kot bi rada. Zadnjic sem poskusla v galerijo, pa link ne dela. Mogoce si vidla.
Popi je res srckana!
Razstave se ne bova udelezili kot tekmovalki, ker se bo Flora takrat ravno gonila.Ce bom imela cas pa bom probala prit vsaj pogledat. Bi blo fajn, da bi se tudi me dobile.Upam, da se strinjate z mano.

Pozdravcke psickam in lastnicam Wink

Janja in Flora
Logiran
Sassy
odvisnež

« Odgovor #58 : sreda, 27.10.2004 : 19:48:38 »

nuša, zelo lušna kavalirka.. se mi zdi da sem takšno videla zadnjič pi zaninoviču..  
flora: ja mislim da ima anika za čarlija v mislih vse dugo kot razstavljanje..   ja tistale dogica je od forumašice MISSE in je zelo zelo lep samec. mojo malo sem pa kupila v kočevju.. verjetno pideva zdaj na razstavo samo gledat, pa še to ne vem če bo šla lahko z mano ker še ni cepljena proti steklini.
bomo videli..

pozdravček,
Urša
Logiran
flora
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #59 : četrtek, 28.10.2004 : 11:09:20 »

Ursa,
koliko je pa stara tvoja Sasy, da se ni bila cepljena? Saj to mora ze vzreditelj postimat.
To, da je zelo lep sem videla, ja. Ves jaz sem nora na doge. Vedno je bila moja zelja imeti nemsko dogo, pa sem se zaradi prakticnosti odlocila za kavalirja kar pa mi ni niti najmanj zal! Se pa se vedno skriva globoko v meni zelja jo imeti.Mogoce se mi bo enkrat izpolnila. Smiley
Nameravas tvojo ta malo kdaj tudi razstavljat?
Jaz sem jo do zdaj 4 krat.Ji ni prevec vsec Huh

LP janja in flora
Logiran
Strani: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 305   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.