mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 05.12.2024 : 04:25:07

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Strani: 1 ... 205 206 207 208 209 [210] 211 212 213 214 215 ... 305   Dol
Natisni
Avtor Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek  (Prebrano 553908 krat)
0 članov in 25 gostov pregleduje to temo.
Luna95
rad pišem
Sporočil: 379

« Odgovor #3135 : četrtek, 30.09.2010 : 18:01:26 »

Poppy je res cel cukerček Cheesy Kiss
Na drugi slikci bi mu pa takoj dala vrečko priboljškov, če bi mene tako pogledal Tongue sram
Logiran
zlatolasska
nekaj malega že vem
Sporočil: 151

« Odgovor #3136 : četrtek, 30.09.2010 : 18:51:06 »

Iza, deal.. Wink

Kdaj boste ostali tam? Jaz ne bi hodila prevec zgodaj, prepozno pa tudi nocem prit..
Logiran
Lynn
živim tukaj
Spol: Ženska
Sporočil: 7.504

« Odgovor #3137 : četrtek, 30.09.2010 : 20:40:42 »

Hvala Luna95. Smiley

Še ena slikica od mojega Poppyja Kiss Kiss slikana v 'žabici' Cheesy

Se pa že veselim da bom šla gledat na razstavo, komaj čakam! Cheesy Cheesy veselje
Logiran
Lissa
rad pišem
Sporočil: 311

« Odgovor #3138 : četrtek, 30.09.2010 : 23:26:08 »

Waa, jaz že komaj čakam! Še 2x gremo spat Tongue Cheesy Super bo videti toliko kavalirčkov na kupu! Smiley
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #3139 : sobota, 02.10.2010 : 22:20:09 »

A ve kdo kakšne so bile uvrstitve kavalirjev na specialki, kdo je zmagal po skupinah?

Meni je bilo super Cheesy, kar nekaj zelo lepih kavalirjev sem videla danes, super res, pa tudi za Poppyja sem kupila par stvari, tako da se sedaj že veselo igra z novimi igračkami na novi blazinici! Wink Se mi je zdela super ponudba res, prav pohvalno, veliko lepih stvari za kupit!
Logiran
Quido
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 95

« Odgovor #3140 : ponedeljek, 04.10.2010 : 18:55:21 »

heej, kako ste se kej uvrstili??
izdajte nam Smiley Smiley
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #3141 : ponedeljek, 04.10.2010 : 20:31:03 »

Ja, povejte kako vam je šlo, pa če ima kdo kake slikice jih naj prilepi! Wink
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #3142 : ponedeljek, 04.10.2010 : 21:01:59 »

Me zanima če kdo pozna ta dva sodnika, kateri bolj v redu in manj strogo sodi (upam da ni narobe če to vprašam): Marie Hamill (Irska) in Roberto Schill (Romunija)?
Logiran
AgilityLovingGirl
nekaj malega že vem
Sporočil: 231

« Odgovor #3143 : torek, 05.10.2010 : 08:05:01 »

haha bolj v redu je logično tudi bolj strogo Tongue
Logiran
yaris
midi
Sporočil: 133

« Odgovor #3144 : torek, 05.10.2010 : 10:38:03 »

Lynn, če želiš realne ocene v ringu moraš »na žalost« res izbirati stroge sodnike. Wink

Kar pa se naju dveh tiče. Pa logično, da nisva prišli med štiri. Je bila Rozi resnično premlada in predrobna, vsaj za razstavo takega ranga. Psičke pri 10 mesecih in kasneje pri 18 sploh ne moreš primerjati. Moja je še mladiček, pri letu in pol pa so že popolnoma izdelane in odrasle. Je to tudi sodnik takoj opazil.

Na koncu se je izkazalo, da sva morali sami v ring. Pa ne bi bilo nič narobe, če bi to izvedela prej. Sem pa bila obveščena 10 min pred odhodom v ring. Kar malo poparjena sem bila, Rozi je to čutila in me je, ko sem jo držala v naročjo pred odhodom ring konstantno lizala po obrazu. Verjetno mi je hotela povedati, da bo vse OK, revčka. In je vsaj za moje pojme tudi bilo. Bili sva celo prvi v vrsti in sem pač lepo popeljala celo kolono psičk (9 nas je bilo) po ringu in to jaz začetnik na tako veliki razstavi. Nimam pojma, kako je vse skupaj izgledalo, ampak jaz sem nase in na Rozi ponosna. Čisto drugače je bilo kot v Trbovljah. Hoja je bila lepa, vse sem delala bolj počasi, gledala sodnika, mislim da nisem naredila kakšne večje napake. Sodnik je bil pa res super, pravi profesionalec, veliko časa je porabil za vsakega psička, res se mu je posvetil, sploh se ni dalo primerjati z Trbovljami, čisto drug svet. Ko je bilo vsega konec, sem enostavno pobegnila, na oceno niti nisem počakala. Sem imela vsega vrh glave.

Ta razstava je bila zame ena izredno dobra šola. Pa ne samo glede razstavljanja, veliko drugih stvari sem poštimala pri sebi. Nekaj pomebnih stvari sem postavila na pravo mesto in nekaj poglavij enostavno zaprla. Včasih moraš res kaj takega doživeti, da se ti odprejo oči.

Ko sem prišla domov sem bila 100000000000% prepričana, da se tega definitivno ne grem več. Sedaj pa nisem več tako prepričana. Sem konec koncev v nedeljo kljub vsem peripetijam uživala v ringu. Videla sem izkušene handlerje, kaj delajo v ringu in eni so res ekstremno dobri. Njihov sprehod pred sodnikom je ena sama predstava, podobna plesu z dobro koreografijo. In definitvno je vedno zmagal tak psiček. Ni pomagalo, če si še tako lep in odličen, če nisi veselo mahal z repkom, hodil bolj po zraku kot po tleh in z vodnikom predstavljal uigranega tima si lahko samo pozabil na zmago. Zaradi tega vidiš tu in tam tudi kakšen razočaran obraz, ki tega ne zna prebaviti. Res žalostno.

Slikic je bolj malo, sama seveda nisem šla z aparatom v ring Smiley. Nekaj pa jih je vseeno. Hvala zanje.

* IMG_9321.jpg (36.53 KB, 300x300 - pogledano 448 krat.)

* IMG_9322.jpg (33.37 KB, 300x300 - pogledano 431 krat.)

* IMG_9348.jpg (47.3 KB, 300x300 - pogledano 455 krat.)
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #3145 : torek, 05.10.2010 : 22:02:36 »

Ha-ha, kdo pravi da si želim realne ocene Tongue Evil, želim si oceno zaradi katere bom z veseljem še šla na razstavo ker v razstavah uživam Cheesy, zato priznam da si želim manj strogih sodnikov ki me ne bodo čisto zatrli s kritikami.  Vem, da se sliši nezrelo sram, ampak jaz uživam v razstavljanju in slabe ocene me zgolj potrejo, šla pa itak vem da bom tudi naslednjič, tudi če bodo skoz prav dobre ocene.. Po Poppyja sem šla v Nemčijo, naredila dolgo pot, ga kar drago plačala in vse kar pričakujem je vsaj odlične ocene, če mi ga je že vzrediteljica prodala kot 'razstavno kvaliteto', vem pa da pri mladičkih nikoli ne veš v kaj se bodo razvili, jaz bi se pač rada s tem ukvarjala, prav tako s handlingom, zato si ne želim ravno strogih sodnikov, ampak nekoga ki v mojem kužku vidi lepega, mladega kavalirčka ki se pač še ni razvil, je pa prav gotovo lep kuža! Wink
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #3146 : torek, 05.10.2010 : 22:07:51 »

Aja, prehitro oddala, yaris super slikice Cheesy, Rozi je zelo srčkana Kiss, isto kot moj Poppy je bolj drobna, ampak res je tako kot praviš, da se 10 mesečni kužki težko primerjajo z 18 mesečnimi psi ki so še vedno v razredu mladih, ampak so že precej bolj razviti in posledično tudi lepši, močnejši in bolj odlakani.. Meni je razstavljanje v veliko veselje veselje, zato že komaj čakam da greva s Poppyjem v Vrtojbo in upam da ne bo slaba ocena, konec koncev pa je vsak kavalir za svojega lastnika najlepši in si nanj ponosen ne glede na sodnikovo oceno, kar pa je tudi prav. Smiley
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #3147 : četrtek, 07.10.2010 : 21:55:24 »

Moram pa povedat, da sem Poppyju na glavi odkrila bulico Sad, tako da ga bom v kratkem peljala do veterinarja da pogleda kaj je narobe, upam da ni nič hudega.. Bom poročala kaj bo povedal veterinar..
Logiran
king-tjasa
novinec
*
Sporočil: 36

« Odgovor #3148 : petek, 08.10.2010 : 09:45:57 »

Živjo!
Po slikah sodeč mislim, da sem vas nekaj spoznala na razstavi v Celju! Super je blo videt vaše živalice :-) Bali pa je žal moral ostati doma, ker so mi v pasji šoli rekli, da psi ki niso razstavni ne smejo noter. Čeprav smo potem ugotovili, da bi ga lahko brez problema vzeli s sabo!!!
Mene SPET nekaj zanima!

1. Vidim da tudi ve uporabljate "flexije", meni pa so še v pasji trgovini očitali, da s tem uničujem svojega psa, njegovo držo, in da naj bi zaradi tega bolj vlekel. Občasno uporabljam tudi oprsnico in baje je tudi to kiks za razvoj psa! Vsak dan slišim druga mnenja, kaj je zdaj ok in kaj ni?Huh

2. Enkrat sem že pisala glede hrane. Bali ima  6 mesecev in 7 kg. Na dan pa poje eno majhno konzervico in bore malo briketkov. Zelo velik za svojo starost, ampak zelo suhcen. Drugače je zdrav in živahen. Na konzevi piše da naj bi jih pojedel okoli 3 na dan? Koliko je realno? Ker ko poje eno je sit in ne vidim smisla v siljenju!

Hvala!
Logiran
branka
živim tukaj
Sporočil: 8.174

« Odgovor #3149 : petek, 08.10.2010 : 09:53:29 »

Moram pa povedat, da sem Poppyju na glavi odkrila bulico Sad, tako da ga bom v kratkem peljala do veterinarja da pogleda kaj je narobe, upam da ni nič hudega.. Bom poročala kaj bo povedal veterinar..

Ojoj, upam da ni nič hudega ta bulica. Poppyju  Kiss
Logiran
Strani: 1 ... 205 206 207 208 209 [210] 211 212 213 214 215 ... 305   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.