mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 02.12.2024 : 13:53:06

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Strani: 1 ... 118 119 120 121 122 [123] 124 125 126 127 128 ... 305   Dol
Natisni
Avtor Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek  (Prebrano 552237 krat)
0 članov in 31 gostov pregleduje to temo.
Lynn
živim tukaj
Spol: Ženska
Sporočil: 7.504

« Odgovor #1830 : petek, 31.07.2009 : 22:44:08 »

Hvala ker misliš na mojega Bonija, Shilu. Smiley 

Jaz verjamem v Bonija da se bo boril za življenje, maksimalno se trudim zanj in upam da bo čim dlje z mano, ne glede na slabe prognoze in statistike. Sicer pa jaz bolj verjamem dr. Domanjkovi in ona ni rekla da bo samo še tri mesece živel, zdele je oslabel zaradi pika in bruhanja, verjamem pa da mu bo spet bolje. Danes je sicer še malo bruhal, ampak se mi zdi da mu gre na bolje. Zdele je malo jedel, cel dan ga že razvajam, božam, stiskam, skoz sva skupaj in če ne drugega ga moja ljubezen drži pokonci. Kiss
Logiran
Lissa
rad pišem
Sporočil: 311

« Odgovor #1831 : petek, 31.07.2009 : 23:46:14 »

Varja, smem vprašati čigav/a je Berry? In kakšno je njeno/njegovo rodovniško ime? Ker so imeli v PdS-ju enega Berry-a pa me zanima kam je šel Smiley
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.435

« Odgovor #1832 : sobota, 01.08.2009 : 08:09:23 »

Zdravo,
Berry je moja in ni od tam.  Smiley Njeno ime pa je Forhill Blackberry.
Logiran
Lissa
rad pišem
Sporočil: 311

« Odgovor #1833 : sobota, 01.08.2009 : 22:36:28 »

Aha. Čudovita je  Smiley
Logiran
rottikingdom
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 78

« Odgovor #1834 : nedelja, 02.08.2009 : 10:08:28 »

Lynn drzim pesti da bosta z Bonijem se nekaj let skupaj,
sicer te pa zelo dobro zastopim kako se pocutis
saj sem tudi jaz imela psa, ki je imel zelo hudo napako ze od rojstva in ko smo to ugotovili sem bila vsak teden pri veterinarju
imeli smo posebno dieto in cel kup zdravil pa mi ga vseeno ni uspelo imeti dlje kot 18 mesecev.
Najhuje je bilo tudi zato ker sem ga dobila ravno v casu ko je bil lahko non stop z mano tako da sva v vecini njegovega zivljenja bila 24 ur na dan skupaj
zato sem bila se toliko bolj navezana nanj.

Drugace smo se pa vrnili z pocitnic kjer smo neizmernu uzivali.
Nekaj slikic:

pa pojdimo  v vodo

Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #1835 : nedelja, 02.08.2009 : 11:05:09 »

Rottikingdom, hvala za lepo željo, tudi jaz upam da bo Boni čim dlje z mano.

So mi pa zelo všeč vaše slikce in kavalirka je zelo lepa. Kiss Wink
Logiran
branka
živim tukaj
Sporočil: 8.174

« Odgovor #1836 : ponedeljek, 03.08.2009 : 09:29:07 »

Čudovita kavalirka, res.  Smiley Sploh na zadnji slikici mi je všeč, v naročju  Kiss
Logiran
colepepper
midi
Sporočil: 106

« Odgovor #1837 : ponedeljek, 03.08.2009 : 10:09:12 »

Oj! prav uživam v pogledu na lepe morske fotke!  Smiley

Še dva dni in vidim svoje punce! Juhuuuu!!!  Cheesy Cheesy

Lynn, kaj novega z Bonijem?
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #1838 : ponedeljek, 03.08.2009 : 11:21:02 »

Colepepper, z Bonijem je zaenkrat v redu. Ima še malo otečen trebušček, morda tablete proti alergiji še niso prijele, drugače se je pa izvlekel iz te krize.

PS: Pobožajte svoje lepotičke še v mojem imenu! Smiley
Logiran
Shilu
rad pišem
Sporočil: 479

« Odgovor #1839 : ponedeljek, 03.08.2009 : 13:55:56 »

Uu, zelo lepe fotke! Mi prav skomine delate s tem morjem.  Tongue

Danes je Capija čebela pičila, ravno nekam na smrček, imel je vse zateklo ampak na srečo ni bilo večjih težav in ga na koncu nisem peljala veterinarju, spremljam in če se stanje spremeni šibamo to vet-a.
Joj, zdaj mu res nikoli več ne bom pustila, da se sploh približa čebeli, kaj šele, da bi se podil za njo in jo lovil.  sram

LP, Špela
Logiran
AgilityLovingGirl
nekaj malega že vem
Sporočil: 231

« Odgovor #1840 : petek, 07.08.2009 : 22:23:49 »

ojoj Lynn, kako žalostno je brati tvoje poste Cry ..držimo tačke, da se bodo napadi ponavljali čimmanjkrat (če se že morejo Angry ), čutim kako ti je hudo in pri sebi potiho upam, da tega pri nas ne bi bilo..čeprav je verjetno skoraj neizogibno Undecided sram katere tablete pa jemljeta?
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #1841 : petek, 07.08.2009 : 23:20:19 »

Ja, res je žalostno. Jaz ko sem izvedla da je neozdravljivo bolan, sem bla en teden čist potrta. Cry Danes sva šla z Bonijem na sprehod in se je nazaj grede kar ustavil in sem ga nesla domov. Upam da bo čim dlje z mano, čeprav se zavedam da lahko umre kadarkoli. Žalostno je, da imajo ravno ti kužki, ki so taki srčki težave s srcem, čeprav vsi tudi najbrž ne umrejo zaradi tega.. Moram pa priznati, da vsakič ko doživi napad mislim, to je to, umrl bo. Cry Prav grozno je, res. Jemlje štiri vrste tablet - Edemid, Tritace, Vetmedin in Amlopin.

Zelo me je tudi prizadelo, ko mi je ena veterinarka rekla, da kavalirji, ko jim postavijo diagnozo popuščanje srca živijo samo še par mesecev. Boniju so namreč to diagnozo postavili pred tremi meseci. Jaz vseeno upam, da se bo še naprej boril in da bo še nekej časa z mano, ker je res tako čudovit kuža.. Kiss Kiss Kiss

Glede tvojega kužka AgilityLovingGirl, ti pa želim, da ne bi zbolel tako kot moj Bonči in hvala za tvoje sočutje do mene in mojega srčka..

Lp, Sara
Logiran
AgilityLovingGirl
nekaj malega že vem
Sporočil: 231

« Odgovor #1842 : sobota, 08.08.2009 : 14:26:07 »

Zelo me je tudi prizadelo, ko mi je ena veterinarka rekla, da kavalirji, ko jim postavijo diagnozo popuščanje srca živijo samo še par mesecev.

Ah, to pa ni res. Srce lahko začne puščat že po prvem letu, pa vseeno lahko živijo še 10 let..midve za tole veva že dve leti, pa mislim, da tudi s konico krempljčka še ni v grobu Roll Eyes Wink
Vem, kako je to, ko ti povejo tako slabo novico. Jaz sem na prvem pregledu omedlela, na drugem so me pa prej ven poslali, ker se mi je začelo meglit pred očmi in nisem več čutila nog..
Midve imava Tritace, ampak nisem preveč vestna z njimi Undecided
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #1843 : sobota, 08.08.2009 : 14:47:21 »

AgilityLovingGirl, hvala ti za to razlago, si me kar malo pomirila.. Smiley

Logiran
bauci
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.435

« Odgovor #1844 : sobota, 08.08.2009 : 15:50:58 »

Ojla ALG.  Grin

Ja, to je res, mnogo kavalirčkov živi še dolgo in relativno dobro življenje tudi z okvaro. Odvisno pa seveda tudi od stopnje in kondicije psa.

Joj, Lynn, pozabila sem ti na mail odgovoriti.  sram Grem takoj.  Smiley
Logiran
Strani: 1 ... 118 119 120 121 122 [123] 124 125 126 127 128 ... 305   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.