mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 26.11.2024 : 12:56:04

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Mastino Napoletano = neapeljski mastif - cvek
Strani: 1 ... 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 ... 50   Dol
Natisni
Avtor Tema: Mastino Napoletano = neapeljski mastif - cvek  (Prebrano 182086 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
ChUcK_Sara
gost
« Odgovor #450 : petek, 10.12.2004 : 17:15:20 »

Lp!
Heh,zvita tale Betty Blue! v albumu na slikah sem videla ( CACIB Beograd / CACIB Zagreb) nekaj belega , bolje pogledam pa vidim Dogo Argentino;DOd koga pa so te psi? Lp in veliko uzitkov!
Logiran
MISSA
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 813

« Odgovor #451 : nedelja, 12.12.2004 : 20:15:12 »

LP!
ChUcK_Sara, tisto nekaj belega so argentinčki. V albumu iz ZG  je kuža doma iz štajerskega konca. Meni osebno zelo lep argentinček daleč naokoli in predvsem zelo, zelo prijazen. V drugem albumu iz BG pa sta bratec in sestrica stara malo manj kot tri mesece. Lastnikov, žal ne poznam osebno.

In še slikca dveh lepotičk:

http://www.moj-album.com/album/61867/?os=62088

LP,Miša
Logiran
MISSA
odvisnež

« Odgovor #452 : nedelja, 02.01.2005 : 22:15:54 »

LP!
Sem se odločila, da bom kar v tole temo napisla, da ne odpiram nove.
Želim se zahvaliti vsem  vam na forumu, ki ste mi pomagali na tak ali drugačen način pri odraščanju moje Zoye in vseh ostalih zverin(ic). Hvaležna sem vam za pomoč, nasvete pa tudi kakšno konkretno stvar, naj bo to preko telefona ali celo osebno.
No, moja mala Žabi je z vašo pomočjo postala velika gospodična Roll Eyes. Sedaj je na vrsti velika glumica Betty Blue. Tudi zanjo bom potrebovala pomoč in upam, da se bom lahko naslonila na vse vas Cheesy
Zato si želim, za vse nas, da nam bo v letu, ki prihaja, prizanešeno s slabimi dogodki. Naj nas spremlata sreča v našem in pasjem življenju. Naj bodo naše poti čim bližje pasjim. In naj se nam izpolnijo vse želje do te mere, da bomo ravno prav zadovoljni. Ker nekaj želja in hrepenenja je treba pustiti za drugo novo leto Grin
Hvala vsem, ki ste nam polepšali praznike z lepimi voščili (preko ZS, sms-a,e-pošte ali tel.klica)
Naša pasja hiška je bila v prazničnem duhu podvržena družinskem druženju, crklanju in lenarjenju.
Imamo celo dokaze o naši lenobi:http://www.moj-album.com/album/81871/
Za konec vam pošiljamo veliko mastino Kiss Kiss Kiss
LP, Miša, Zoya, Betty Blue in ostala dvo in štirinožna druščina

Logiran
sallys
rad pišem
Sporočil: 422

« Odgovor #453 : torek, 18.01.2005 : 09:27:31 »

Missa...se ti javljam še takole, da ti priznam, da sem jaz tista, ki ti je eno majčko odtujila, se sama na seznam dopisala, a daneš še enkrat rekla hvala... Cool
Pozdrav vsem gubicam...velikim in malim! Cheesy
Logiran
sonja
rad pišem
Sporočil: 356

« Odgovor #454 : četrtek, 20.01.2005 : 20:00:19 »

Zadnja novica Grin
Na strani
http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_
si lahko prečitate podrobnosti o novi  svetovni rekorderki Grin britanski psički Tisi ,pasme neapeljski mastif,ki je skotila 24   Shocked  mladičkov,štirje so žal umrli,ostali pa so zdravi.....
Neverjetno,a resnično Cheesy
Cena mladičkov 345.000 SIT Wink
Logiran
MISSA
odvisnež

« Odgovor #455 : petek, 21.01.2005 : 12:07:15 »

LP!

http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=6379

verjetno bo takole lažje Wink

LP,Miša
Logiran
sonja
rad pišem

« Odgovor #456 : petek, 21.01.2005 : 12:39:27 »

Hvala!
Logiran
MISSA
odvisnež

« Odgovor #457 : ponedeljek, 31.01.2005 : 10:18:28 »

LP!
Naša Betka paštetka je brihtna glavca... Roll Eyes
Moja močnejša polovica je dobil za r.d. prav poseben, usnjen direktorski stol.  Vse tiste ročke in ročice pod sedežem še do danes ni uspel naštudirati do konca. Zato pa je Betka si vzela čas Roll Eyes
Večerni čas je prav primeren za posedanje za računalnikom. Betka se sprehaja od enega do drugega stola in preizkuša rast svojih zobkov. Fuj tukaj, fuj tam...no pa se le umiri.  Šele, ko nekaj dobro zaropota, ugotovim, da je to njeno maslo. No, pa je Bobi izvedel zakaj je tista majhna ročica na stolu Grin. In tako ji je uspelo Bobija spraviti na hrbet ene trikrat v prejšnjem tednu Grin Grin Grin. Sedaj ima prepoved približevanja stolu. Še dobro, da moj stoletni stol nima ročke! Tongue
In zobki rastejo še naprej...
LP,Miša
Logiran
bbluette
rad pišem
Sporočil: 401

« Odgovor #458 : ponedeljek, 31.01.2005 : 18:05:07 »

ZIVJO

na tej temi sem pa prvic!!!!

in sicer sem vceraj proti koncu razstave v milanu ugotovila, da sta bila prijavljena tudi apolon in atena...

sem sibala do ringa pa je bilo ze ocenjevanje koncano in razen enega lepega samca nisem videla nikogar vec....

ocenjevanje dog se je namrec koncalo ob pol petih takrat so pa mastini sli verjetno ze domov..

no pa me zanima kako so se odrezali!

skoda ker nisem prej videla da ste bili tam ker bi vas prisla vsaj pozdravit.

lp ksenija
Logiran
sonja
rad pišem

« Odgovor #459 : ponedeljek, 31.01.2005 : 20:08:07 »

Živjo,bbluette,dobrodošla na mastino temi Smiley Sicer se ne dogaja toliko kot pri nemških dogah,včasih pa je vseeno zanimivo...
Najbrž si v Milanu zasledila Natašina Apolona in Argento,ki sta iz prvega Herinega legla,doma pa smo obdržali njunega bratca Aureliusa(Arija)  Smiley
Škoda,da sem za specialko v Milanu zvedela prepozno,prav lepo bi bilo videti bratca in sestrico skupaj v ringu Cheesy
Tudi jaz upam,da sta se dobro odrezala,za točne informacije pa bo treba počakati na Natašo,če bo  rezultate delila tudi z nami Wink
Logiran
bbluette
rad pišem
Sporočil: 401

« Odgovor #460 : ponedeljek, 31.01.2005 : 20:21:15 »

ja tako bo res sem zasledila ta dva.

mastini so mi bili vedno vsec in vedno vrzem oko se na mastine ce ravno nanese na razstavi.

rezultatov ne poznam ker sem vse skupaj zamudila bom pa toliko bolj grledala na drugih razstavah!!!

lp ksenija
Logiran
mefisto
odvisnež
Sporočil: 507

« Odgovor #461 : torek, 01.02.2005 : 09:54:02 »

Ksenija,
sem vesela, da si nas želela pozdraviti.
Prišli smo že en dan prej, bili skempirani le nekaj m od vhoda ( poleg Silvane ) in takoj po ocenjevanju sem odpeljala tamala dva počivat v kemper, midva s kolegom pa sva šla firbcat po razstavi.
Vsi rezultati so že na http://www.gruppocinofilomilanese.it/, slikc imam veliko, bodo na naši www.
Glede na to, da je bila specialka, sem bila zelo razočarana, ker nismo imeli nobene konkurence in nisem imela psov s čim primerjati. Po pričakovanjih mi je sodnik  pohvalil Apija ( vse bolj fajn se mi zdi, da ga nisva mogla ne prodati ne oddati, fant postaja tako vizuelno kakor značajsko tipičen razstavni primerek - kam ga daš, tam je Wink Cheesy ) in ko je sodnik kasneje izvedel, da je Argentina njegova sestra mi je odkrito rekel, da priporoča razstavljanje samca ne punce.
Ja, ta mala je res mini izvedba, zato pa maxi Marsovski značaj Grin Grin Grin
Logiran
sonja
rad pišem

« Odgovor #462 : torek, 01.02.2005 : 10:05:24 »

Mefisto,čestitke za uspeh!
Vidiš,vsaka slaba stran ima tudi dobro-verjetno ti je Apolon namenjen od vsega začetka in ti bo z njim končno uspelo uresničiti tiste dolgoletne skrite želje Wink
Kar pa se konkurence tiče,ja ,zakaj pa ne poveš tudi drugim,kdaj je kakšna specialka Grin
Logiran
mefisto
odvisnež
Sporočil: 507

« Odgovor #463 : torek, 01.02.2005 : 10:17:12 »

Sonja Huh,
mislim, da veš, kje jih iskati,
sicer pa italijanski raduni in specialke:
http://www.samn.it/
+ atimana in monografica 1-2-10
+ švicarska molos specialka ( sodnik Š. Šinko )
+ francoska molos specialka Amiens 1.5. ( sodnik Mad. Lafay, se spomniš starejše gospe v Španiji? )
+ world samn, za katerega pa žal še ni točno določen datum ne kraj
Logiran
sonja
rad pišem

« Odgovor #464 : torek, 01.02.2005 : 10:20:37 »

Ja,približno vem,hvala,nekaj jih imam že doma,nekaj pa je zame novih in za te informacije sem ti zelo hvaležna,bodo kar pomagale pri načrtovanju razstav!
Logiran
Strani: 1 ... 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 ... 50   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Mastino Napoletano = neapeljski mastif - cvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.