mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 22.11.2024 : 17:13:24

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Mastino Napoletano = neapeljski mastif - cvek
Strani: 1 ... 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 ... 50   Dol
Natisni
Avtor Tema: Mastino Napoletano = neapeljski mastif - cvek  (Prebrano 181504 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
sonja
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 356

« Odgovor #615 : torek, 17.01.2006 : 09:29:40 »

Hej,Neyka,priznam,da sem bolj gledala mastine kot ljudi-bom drugič bolj pazljiva Wink
Apolona ne bom javno komentirala-po novem se menda ne sme,tisti črni mastino pa je pes,katerega na žalost zadeva moj   predzadnji stavek v prejšnjem postu Angry
Nagrad nisem videla, niti nisem sodelovala pri tem,zato ne vem,kakšne so bile.
O mojih ne več tako malih kepicah bi z veseljem kaj napisala,a se mi dozdeva,da tudi tega sedaj po novem ne smem-če pa želiš,ti lahko pišem na ZS.
Kdaj pa se je sploh vse skupaj končalo? Mi smo jo predčasno šibali domov,moja mala vojska je že bila nestrpna,ker me ni bilo Cheesy Grin
Logiran
bina
živim tukaj
Sporočil: 3.790

« Odgovor #616 : torek, 17.01.2006 : 09:53:14 »

Sonja, konec specialke je bil okoli 22.30...
Logiran
Drejči
midi
*
Sporočil: 1.862

« Odgovor #617 : torek, 17.01.2006 : 10:03:59 »

O mojih ne več tako malih kepicah bi z veseljem kaj napisala,a se mi dozdeva,da tudi tega sedaj po novem ne smem-če pa želiš,ti lahko pišem na ZS.

Grin  Grin Sonja, tako hudo pa spet ni, no. Fotke tvoje vojske so pripopane. Ne vidim razloga, zakaj ne bi smela tudi kaj napisati o njih.  Wink
Logiran

Moj cilj v zivljenju je...
...biti enako dobra, kot moji psi mislijo, da sem.

Nekateri pravijo, da sem pasja. Prav imajo.
sonja
rad pišem

« Odgovor #618 : torek, 17.01.2006 : 14:10:51 »

Drejči,JEEE (kot bi rekla Rada iz Bara) Wink Wink
Torej,mali mastinčki so bili v petek stari 3 mesece in tehtajo od 21,5 do 22,8kg
višina pa je od 46 do 48 cm! Višina je približna,ker ni zanimivo stati pol minute pri miru,da te natančno izmerijo Tongue Tongue
  Bina, do 22.30 Shocked Shocked ?
Ubogi psi Undecided
Logiran
bina
živim tukaj

« Odgovor #619 : torek, 17.01.2006 : 14:15:08 »

Sonja, niti ne Wink saj so spali. Spijo doma, spijo na razstavi! Zakaj potem bogi?
Logiran
bina
živim tukaj

« Odgovor #620 : torek, 17.01.2006 : 14:21:15 »

aja, še nekaj: na enem forumu sem prebrala, da si morala dati tetovirat mladičke. Ampak ti jih ne bi bilo treba (razen če kupci v tujini to zahtevajo). Jaz sem dala tetovirat samo 2 "slovenca", ostali so odšli čipirani. Menda mi še teh 2 ne bi bilo treba... tako so mi razložili v klubu.
Logiran
sonja
rad pišem

« Odgovor #621 : torek, 17.01.2006 : 15:00:19 »

Bina,po moje je kar razlika med spanjem doma  v miru ali tisti gužvi na razstavi...
  Glede tetoviranja -zaenkrat se še vedno vsi psi obvezno tetovirajo!
Očitno je prišlo do nesporazuma glede tega in nastala je precejšnja kolobocija,ampak uradno zaenkrat tetoviranje ostaja! 
Logiran
bina
živim tukaj

« Odgovor #622 : torek, 17.01.2006 : 15:20:51 »

ne, ni obvezno, če meni ni bilo treba Cheesy Grin Grin

Gužva Huh na specialki ni bilo hudo... Dopoldne je pa druga zgodba Lips Sealed Sicer pa obstajajo boksi...
Logiran
sonja
rad pišem

« Odgovor #623 : torek, 17.01.2006 : 15:51:27 »

O.K. ,Bina,  ne bom se kregala s tabo Wink
Mislim pa,da si imela leglo malo prej kot jaz in verjemi,da sem trikrat preverila,kaj je potrebno in kaj ne Cheesy
 Mogoče pa lahko kdo od tistih "pri skledi" pomaga in ostalim  podrobno razloži,kako in kaj...?
Verjetno bo potrebno  pisati v drugo temo,če bomo hoteli debatirati o tetoviranju Huh
Logiran
Neyka
rad pišem
Sporočil: 261

« Odgovor #624 : nedelja, 22.01.2006 : 00:34:42 »

Sonja kakšen pa je bil (če odštejemo slepoto in ostale težave) tisti črni mastino (na splošno tko za mastina)

Gužva je bla vsaj v delu kjer je bil mastino krog ubijalska tudi na specialki. Sem vidla pol k sem svojga psa poskušala ven spravit pa nisem nkamr pršla. Nazadnje sem nardila edino pametno ven čez prva vrata pa okrog. Pravo nasprotje gužvi je bla bol nedelja.
Logiran
sonja
rad pišem

« Odgovor #625 : nedelja, 22.01.2006 : 10:46:30 »

He,he,Neyka,pravo si vprašala Grin
A ne veš,da so črni mastini moja šibka točka?  Wink
 Po mojem  mnenju je imel prekratek gobec-oziroma razmerje  ni bilo čisto pravo,za svojo velikost je imel nekaj kilogramov preveč,hoje (gibanja)ne morem oceniti,ker je pač revež napol slep  Cry
Priznam pa, da ga nisem preveč gledala,ker  se mi je smilil in sem bila besna na lastnike,ki vlačijo takšnega ubožčka po razstavah Shocked
Gužva je bila grozna in če bo takšno pomanjkanje prostora tudi v prihodnje,mene in mojih mastinov na tej razstavi ne bo Undecided
Ha,mogoče bi pa naredili več prostora,če bi se prikazali tam s štirimi mrcinami Cheesy Cool Tongue

Logiran
Neyka
rad pišem
Sporočil: 261

« Odgovor #626 : nedelja, 22.01.2006 : 12:07:31 »

Hja mogoče, ampak verjetno bi bla še večja gužva...leeeej kake lušne kepce Cheesy:D Za moje pojme so meli največ prostora rotti ki niso bli v kletkah. Veliko ljudi ma še zmeri predsodke da te kap trofi :S Se mi pa zdijo zunanje razstave vsaj glede gužve bolj humane, čeprav zna bit vročina poleti ubijalska
Logiran
mefisto
odvisnež
Sporočil: 507

« Odgovor #627 : sobota, 28.01.2006 : 22:31:50 »

Halo, živjo, par novih fotk.
Pozdrav, Peter.

Apson KOŽA
http://www.mefisto.si/mastino/forum/balcan/Apson_1.jpg

Apson MALA GLAVA
http://www.mefisto.si/mastino/forum/balcan/Apson_2.jpg

Argentina ŠEFINJA
http://www.mefisto.si/mastino/forum/balcan/Argentina_1.jpg

Apson in Argentina Nataša pazi.... Huh
http://www.mefisto.si/mastino/forum/balcan/A_A_1.jpg

Logiran
mefisto
odvisnež

« Odgovor #628 : nedelja, 29.01.2006 : 22:18:14 »

Apson in njegov prijatelj Žan
http://www.mefisto.si/mastino/forum/balcan/Apson_6.jpg

Mali Apson in velika Nataša
http://www.mefisto.si/mastino/forum/balcan/Apson_7.jpg

Lep večer, Peter.
Logiran
mefisto
odvisnež

« Odgovor #629 : torek, 31.01.2006 : 23:20:01 »

Odgovor sicer sega cca 1/2 leta nazaj, pa vseeno:

deteljica:
Citat
če je to tista Argenta ,ki na zgornji slikici preskakuje 75 cm, bi pripomnila, da celo za bolj agilne psame globoko priporočajo skakanje šele po enem letu.
Right Thing:
Citat
p.s. ovira za Large agility so od 55-65 .Baje imajo Francozi prilagojene višine za "molose", ki tekmujejo v agilitiju.

Moram vaju razočarati Grin, psov nisem uničila, kolki so o.k ( slikani pri 19- ih mesecih )., HD B oz. po starem HD I in to brez kakršnihkoli brazgotinic, izrastkov,... ( laično povedano ), ki bi nakazovali, da sem jih na to stopnjo spravila s preskakovanjem ovir.  Na moje vprašanje, ali smem s svojimi treningi nadaljevati, je bil brezkompromisen odgovor dr. Stanina DA!

Zato Apsonu ( višine 78 cm, mase 86 kg ) višamo višino na 100 cm in ga bomo začeli pripravljati za Mondioring I. stopnje, ne samo osnovni  Brevet.
Logiran
Strani: 1 ... 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 ... 50   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Mastino Napoletano = neapeljski mastif - cvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.