Ne ne ne! Nely ni nič prevzelo - še vedno je ista!!!
Še vedno lahko pričakuješ da bo nadrla tvojega
Vidim pa da pridno brskaš po mojem albumu (saj sem slikico dala maloprej noter) - jih pa dobimše nekaj lepših z pokalčkom pa jih kasneje tudi prilepim!
Drugače pa na vikend popotovanju je bilo odlično!
Nelly je dobila CAC, CACIB in BOB, ter bila izbrana med 5 najlepših IX.skupine!
Tako smo zdaj odprili YU šampionat in sklenili da se še definitivno vrnemo - če ne na razstavo pa vsaj po čevape
http://nelly.moj-album.com/slike/75902/VtH1mo0mH6RqsR_A.jpgDrug dan nismo imeli sreče in na madžarskem pobrali le odlično oceno.
Sodnik je pač rekel da mu ni všeč ta tip TŠ in da bi želel videti močnejšega - hahahaha - definitivno je za njega ne bom šla redit, saj sem mnenja da je že zdaj kr na meji!
Je pa res da nisem bila edina ki sem bila razočarana, saj sodnik zgleda ni imel dobrega dne in je 99% psom dal 4 ali pa 5, ne bom se zlagala če bom rekla da je dal cca. 3 predstavnikom pasme BOB, tako na koncu skorajda ni bilo predstavnikov IX. skupine v BIS. Še sreča da ni sodil samo tale ampak še en sodnik, tako da so IX.skupino razdelili dvema - drugače bi bilo na koncu res porazno!
Žal še nisem videla da sodniku od 4-h šicujev nebi bil niti en všeč, da jih kr vse z 4 vrže ven, tudi pri lhasa apso je bilo enako, prav tako z čivavami.......
Škoda besed.......
Tako tole je čisto na kratko - vesela sem da sem se odločila iti pogledati, saj so me v Yu navdušili in se zagotovo še vrnemo!
Madžari pa so me tokrat na vseh področjih razočarali, saj jim je tokrat kultura vedenja padla pod minimum.
Zelo nekultorno in neprofesionalno obnašanje do tujcev, če imaš evre si jih prišparal, saj ji niso jemali, angleščina, neščina so jim tuje......
PS: ko dobim slikce pa prilepim še ostale, sedaj pa grem Nely vreč iz postelje saj že predolgo poležava!
[slika spremenjena v povezavo; Mirc]