Lep pozdravček- tokrat vesel!
Najprej bi rada sporočila, da Oxa že pridno kaka
, kriza je bila očitno le čez vikend, saj je bila včeraj pri veterinarju tako živahna, da sem ji morala natakniti ovratnico in jo pripeti
Tudi hematom se je zmanjšal.
Hoče kar laufat, a ji ne dovolim, šla bi rada na sprehod, a sem neomajna
Njbolj pa sem bila srečna danes, ko sem opazila, da skoraj nevidno premika repek (beri- koren repka premika po milimetrih sem in tja), pa tudi med hojo ni več tako mrtev, kot je bil
Hvala vsem za pesti, tačke, pa še kdaj pa kdaj se spomnite na mrcinko in jih malce stisnite
Chris,
Rentgen je pokazal premaknjeno medenico, zloma nobenega. Z medenico naj ne bi nič naredili, pravijo, da bo vse normalno, samo mladičkov ne bo smela imet. Sedaj se pa vprašam, kaj ČE se zgodi, da postane psička nezaželeno breja in če jaz tega ne vem, vidim pa šele takrat, ko se poveča trebuh
Sedaj dobiva vsak drugi dan injekcijo proti bolečinam.
Maja01,
že nekajkrat sem razmišljala o novomeških veterinarjih- njihovem delu, namreč. Enostavno ne vem kaj naj
Kdaj jim naj verjamem, kdaj naj bom oprezna, kdaj naj zahtevam kaj več
Po fizični ozdravitvi je treba še psihične težave, strahove odpravit.
Čara,
psihičnih posledic nima, vsaj zaenkrat tako kaže. Ko gre mimo vlak, se nič ne boji (sem pa jaz zato cela trda in negativno adrenalinska), pridno mi spet pobira predmete (npr. posodo, ko je žejna in je le ta prazna
), tako da lahko rečem le: hvalabogu!!
Resnično hvala za vse nasvete in spodbude!!!
LP
Teja