Ne pocnem nic taksnega da bi res rad, oziroma bi rabil taksnega cuvaja, imamo pa se kar veliko hiso, za katero bi bilo dobro da bi imela vsaj malo varnosti (ni to neka posest, ampak malo vecja hisa, nic posebnega!) Pes nebi bil izkljucno za cuvanje!!! Nikoli nebi bil priklenjen ali bi sluzil samo za cuvanje!!! Lahko verjames da bi psu bilo posvecene zelo veliko pozornosti, treninga, druzbe. Sem velik ljubitelj psov!
Verjemi da sem dosti premislil in se zavedam da pes zna biti agresiven do ljudi! Zivim pa tudi v okolju kjer imam dosti prostora za individualne sprehode (ceprav bom poskrbel za zgodnjo socializacijo!)
Ce vas zanima sem iz Koroske, natancneje iz Mezice in ce si bom, oziroma ko si bom nabavil Kanarsko dogo, vam z veseljem dovolim da si pasmo ogledate jo prečohate (dokler bo pes to dovolil
) in bi bil tudi vesel nadaljnega srecanja z ljubitelji te pasme!
Me pa zanima iz kod ste vi, pa bi se morda lahko tudi kdaj dobili in o pasmi, ali o katerikoli temi o kinologiji kdaj o zivo pogovorili v miru in prijateljskem, ljubiteljekem odnosu do psov kaj pogovorili ?
Lp,
Matej