mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 14.11.2024 : 22:18:57

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: irski terier
Strani: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 15   Dol
Natisni
Avtor Tema: irski terier  (Prebrano 55029 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
Bea
nekaj malega že vem
Sporočil: 158

« Odgovor #75 : sreda, 14.05.2008 : 16:51:58 »

No, dragi moji, takole je ... še 10 tednov, potem pa gremo po našo novo irsko punčko Cheesy. It's hard to believe.
Logiran
sanci_cat
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 947

« Odgovor #76 : sreda, 14.05.2008 : 22:25:11 »

Bea čestitke!!!  Cheesy Krasno, da si se odločila! Prav vesela sem, da bo v Slovenija bogatejša za enega irca!  Grin

Ja Tina res, enkrat se mormo kaj dobit pa podebatirat.  Smiley Pa tvojga hudička bi res rada enkrat videla, ne le na slikah  Wink  Smiley
Logiran
tincat
nekaj malega že vem
Sporočil: 136

« Odgovor #77 : petek, 23.05.2008 : 10:23:51 »

Ja, sam res. Mam eno prošnjo in sicer, da boš pofotkala tud kakšnga irca v Stockholmu. Da se mi bojo pol spet sline cedile. Res da jih ni tokl prijavljenih kokr softijev, pa vendarle. Wink
Logiran
tincat
nekaj malega že vem

« Odgovor #78 : petek, 23.05.2008 : 10:25:20 »

Bea, kako je stuacija z imenom, še iščeta? Na katero črko pa bo rodovnik?
Logiran
Bea
nekaj malega že vem

« Odgovor #79 : petek, 23.05.2008 : 18:20:54 »

Glede začetne črke imena še nisem vprašala. Bo imela po moje klicno ime kar tako, kot sem ti že pisala.

"Jst sm se pa tud slišala s Gospo Helgo in grem kot vse kaže bo kmalu na vrsti kakšen obisk njihovih ircev Wink Mi je že rekla da bil v tem leglu en samček k bi men ustreza, samo kaj ko meni še čas ne ustreza. Huh"
A je Helga mislila samčka v tem leglu, ko bom jaz punčko vzela?

Danes so spregledali, bolj proti večeru dobim slike Cheesy. Ne vem pa še, katera bo moja, vendar mi je vzrediteljica rekla, naj nikar ne skrbim, bodo pravo izbrali zame Kiss.

Še osem tednov ..., če nama bo zneslo, bova pa v sredini junija že šla gor pogledat male kepice - no takrat bodo po moje že veselo laufal naokrog. Si predstavljate, devet malih "red devil-ov" teče proti tebi, he he.
Logiran
Bea
nekaj malega že vem

« Odgovor #80 : nedelja, 25.05.2008 : 09:07:03 »

Imena se bodo začela na črko M. Kakšni predlogi Wink?
Logiran
ka ty a
živim tukaj
Sporočil: 3.919

« Odgovor #81 : nedelja, 25.05.2008 : 09:13:39 »

Mike, Megy, Mars, Maks, Mimi, Minka, Moli, Mak... (taka imena so imeli mladički pri našem bivšem psu, naš je bil Mars, zdaj pa imamo Mikea in Megy)

Drugače pa še:
Macho, Magna, Major, Mambo, Mamba, Mandie, Marley, Maui, May, Melody, Maya, Merlin, Metis, Midas, Ming, Mink, Missie, Mon, Manta, Manda, Mini, Merci, Monty, ...
Logiran
ka ty a
živim tukaj

« Odgovor #82 : nedelja, 25.05.2008 : 09:14:56 »

Ups, sem dala še za samčka imena, no mogoče bo pa kdo drug našel idejo.
Logiran
Bea
nekaj malega že vem

« Odgovor #83 : nedelja, 25.05.2008 : 10:03:04 »

Mogoče še predlogi za rodovniška imena, ki so ponavadi malo daljša: recimo kot je Make my day itd.
Logiran
ka ty a
živim tukaj

« Odgovor #84 : nedelja, 25.05.2008 : 10:16:16 »

Madame Butterfly, Marie Antoinette, Ma Cherie...
Logiran
Bea
nekaj malega že vem

« Odgovor #85 : nedelja, 25.05.2008 : 13:08:15 »

Zadnje tri so zelo dobra imena. Mi je pa ravno vzrediteljica sporočila, da imena že ima, tako da, hvala, vseeno. Kužo verjetno ne bom klicala po rodovniškem imenu, čeprav ni dolgo. Ampak zaenkrat naj ostane še skrivnost:). Ko bo punčka doma, jo bom uradno predstavila z sliko in besedo Wink
Logiran
tincat
nekaj malega že vem

« Odgovor #86 : ponedeljek, 26.05.2008 : 10:57:34 »

Hei, ja supr tole z imeni, ena irka v Sloveniji je Melody, če se ne motim, tok je teh imen, da lahko pol človek vse skup zameša. Men je lepo me Megan al pa malo daljše Midnight moon oz. na kratko Moon. Hihi, sicer pa je čist na teb kako bo kužki ime, tist predlog k si mi ga napisala je res fantastičen, pravo ime za irko. Wink
Ne, Helga, je v svojem leglu imela samčka, ki bi ustrezal mojim  "kriterijem", če se temu sploh tako reče. Smiley Mi je povedala tudi že kakšne kombinacije planira, tako da mam še dost časa da pogledam i poizvedujem o bodočih kandidatih za starše in njihovih prednikih. Sm  pač mal zbirčna glede tega, pa še tko je če že maš enga psa se mi zdi pomembno kakšen karakter ima drugi pes.
Kako je blo na seminarju, če bo še kakšen tak seminar mi povej, ker bi me te stvari tudi zelo zanimale.  Je pa to ena super "aktivnost" za psa. Cool
Logiran
tincat
nekaj malega že vem

« Odgovor #87 : ponedeljek, 26.05.2008 : 10:58:55 »

Aha, sm tud že vidla slike tvojega legla, jih je res veliko in vsi so tako "daredevilish red". Wink
Logiran
Bea
nekaj malega že vem

« Odgovor #88 : torek, 27.05.2008 : 08:51:56 »

Za seminar o terapiji s pomočjo psov sem izvedela prav na teh straneh. Na tem seminarju smo ugotovili, da je še malo tiste prave terapije, predvsem zaradi pomanjkanja znanja. Več je t.i. aktivnosti s pomočjo psov, kot so npr. kinološke urice v Velenju, razne dejavnosti pod okriljem kinoloških društev itd. Manjka nam sistematizacija in izobraževanje. Smo pa na dobri poti. Bilo je zelo lepo in poučno druženje. Super organizacija.
Logiran
tincat
nekaj malega že vem

« Odgovor #89 : torek, 03.06.2008 : 19:39:55 »

A že veš, kdaj točno greš iskat kepico? Kok tednov, bo pri njih?
Logiran
Strani: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 15   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: irski terier
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.