Niki, šarmer, kakšni nasmeški
Mi pa imamo doma novo kletko in znova ugotavljam, kako zelo plašen je moj pes... Po dveh dneh jokanja, tuljenja, bežanja in skrivanja pred to pošastjo sva danes prišla do faze, ko gre not - seveda na hrano. Malo sem si že oddahnila, potem pa sem dojela, da imamo nov problem - ne upa ven! Kljub temu pa kaže zanimanje za kletko, leži poleg nje, gleda Anito (ki je za razliko od Thora šla v kletko ležat še preden je bila do konca sestavljena) in hodi okoli kot mačka okrog vrele kaše. Če pa se v tistem trenutku kaj premakne, zaropota (ali se zunaj nekdo zadere), pobegne v drug prostor. No, ga bomo že navadili, to me ne skrbi. Sem se pa kar malo zgrozila, ko sem pomislila, da je bil po operaciji tačke na kliniki tudi v kletki - mi je postalo žal, da ga nisem prej navadila na to, ker se je verjetno takrat prav tako bal
Odločila sem se, da ga bom še bolj privajala na vse možne situacije... Naslednji projekt je previjanje zadnjih tac - prilepim slikico, ko nama bo uspelo - predvidevam pa, da bo to nekje leta 2009
Ni me strah, ni me strah, ni me ... Hej, a prideš počasi po mene?
http://shrani.si/f/3a/BP/3ca7v8Vb/dsc00232.jpg