mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 27.11.2024 : 09:35:13

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  Mešanci  |  Tema: Mešanček
Strani: 1 ... 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 ... 107   Dol
Natisni
Avtor Tema: Mešanček  (Prebrano 216163 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
PikaPoka
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.073

« Odgovor #495 : petek, 07.03.2008 : 11:30:07 »

Jep, Belca ima roza ovratnico s kristalčki in rdeč srček, na keterem je na zadnji strani zapisana tel.št, spredaj pa Bela Strela Smiley
Je kar malo kičasta no Wink
Logiran
zalarjeva
živim tukaj
Sporočil: 3.197

« Odgovor #496 : petek, 07.03.2008 : 11:33:27 »

Za punčke (pasje mislim Grin ) imajo tok fajn ovratnice, vrvice, obeske. Kaj pa naj jaz naštimam velikemu psu samcu, ki ima povrhu še tok dlake, da se mu ovratnice sploh ne vidi? Sem razmišljala pa šla po oprsnico  Grin . Pa ima komplet še vrvico in vsaj pride do izraza. Saj ga bom slikala z njo-mi zgleda tak "cool"  Cool .
Logiran
zalarjeva
živim tukaj

« Odgovor #497 : petek, 07.03.2008 : 13:43:52 »

No tako. Sem ga poslikala in je nastalo par luštnih fotk. Tukaj je moj Niki:

Logiran
zalarjeva
živim tukaj

« Odgovor #498 : petek, 07.03.2008 : 13:44:41 »

Morate na slikco kliknit, ker je slide show. Wink
Logiran
nyssa
rad pišem
Sporočil: 438

« Odgovor #499 : petek, 07.03.2008 : 14:28:21 »

Ti,a je tale Niki hodil na kak tečaj poziranja?  Cheesy
Ker pogleda hudo dobro obvlada  Cool
Logiran
PikaPoka
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.073

« Odgovor #500 : petek, 07.03.2008 : 14:40:09 »

Res je lepotec Wink
Logiran
lovethor
odvisnež
Sporočil: 516

« Odgovor #501 : petek, 07.03.2008 : 14:49:19 »

zalarjeva, ful lepo te gleda na vsaki sliki. Tako milo in prijazno mi deluje  Kiss
Logiran
zalarjeva
živim tukaj

« Odgovor #502 : petek, 07.03.2008 : 17:39:25 »

Hvala,hvala! Cool Že odkar ga imam, je zelo fotogeničen (tega nima po meni  Grin  Tongue ). Se zaradi tega tudi ne maram preveč slikati, tale pesjan pa na vsaki dobro izpade  Cool . Drugače pa je zelo mil in nežen kuža, zelooo se rad boža, šel bi k vsakemu samo da bi se božal. Ga imajo ljudje zelo radi in če ga poznajo-pa pozna ga zdaj ogromno ljudi ravno zaradi njegove tople narave-se ustavijo, ogovorijo in ga pobožajo (on se pa ne sekira). Ni nič kaj preveč čuvaj, je pa zaščitniški do mene in to zelo. Je pa neverjetno zvest kuža, me ima vedno na učeh in je hud name, če se mu poskušam skriti. Je pa moj prvi pes. Dolgoletna želja, uresničena, ko sem imela 14 let. Sem pa dokazala očetu, da sem za psa dovolj zrela in le redko koga drugega prosim da poskrbi zanj. Super pes je!
Logiran
lovethor
odvisnež

« Odgovor #503 : petek, 07.03.2008 : 18:50:43 »

Ni nič kaj preveč čuvaj, je pa zaščitniški do mene in to zelo. Je pa neverjetno zvest kuža, me ima vedno na učeh in je hud name, če se mu poskušam skriti.

O tem lahko jaz pri Thoru samo sanjam - če nimam igrače ali hrane v roki, sem isto kot nič Angry Imam na srečo še Anito, da se lahko vsaj z njo važim, kako je pridna Smiley
Logiran
zalarjeva
živim tukaj

« Odgovor #504 : petek, 07.03.2008 : 19:01:47 »

O tem lahko jaz pri Thoru samo sanjam - če nimam igrače ali hrane v roki, sem isto kot nič Angry Imam na srečo še Anito, da se lahko vsaj z njo važim, kako je pridna Smiley
Hihi, no vsaj nekoga imaš. Ko sem ga peljala v pasjo šolo (pasjo šolo Gali) kot mladička je bila ena fajn vaja s katero se je naučil biti pozoren name. Gospod Simončič ga je prijel za ovratnico, zraven njega so bili lastniki s svojimi psi, ti si pa tekel na drugo stran vadbišča, pri tem psa klical po imenu, se medtem parkrat obrnil in ga pogledal, na koncu pa ustavil, počepnil in stegnil roke proti psu. Takrat je psa spustil in je ta letel (ne vsak Tongue -nekateri so stekli do psov in jih je za lastnike čisto brigalo) do tebe. Mojemu se je skoraj strgalo ko sem tekla stran,tako je hotel do mene. Še zdaj mi ga zagotovo ne more nihče odpeljati, ker se mu kar "sname" (pa je marsikateri, ki ga boža, prepričan da bi pes brez problema šel z njim  Grin .Tudi prijatelji, ki ga že dolgo poznajo ). No in takrat nam je g. Simončič rekel, naj se na sprehodu velikokrat poskušamo skriti, da nas potem pes išče in tako nas ne spusti izpred oči zaradi strahu po temu. Super vaja! Tudi ostali psi so jo se mi zdi vsaj večinoma osvojili. Moj je bil pohvaljen, ni niti enkrat zalutal do drugih psov Cool . Grin
Logiran
lovethor
odvisnež

« Odgovor #505 : sobota, 08.03.2008 : 12:38:28 »

Saj moj je tudi priletel v mojo smer, ampak to zato, ker se je bal psov in inštruktorja (njegov strah je seveda bil popolnoma neupravičen) in je pravzaprav bežal od njih  Roll Eyes 
Logiran
tjas
rad pišem
Sporočil: 392

« Odgovor #506 : ponedeljek, 10.03.2008 : 07:32:06 »

O Niki je prečudovit pesjanko, je pa zelo kompakten.  Cheesy Tongue Wink
Logiran
*katya*
novinec
*
Sporočil: 7

« Odgovor #507 : ponedeljek, 10.03.2008 : 15:11:40 »

Niki je zelo lepi Wink Se na vseh slikah vidi da je rad pred objektivom Cheesy
Logiran
zalarjeva
živim tukaj

« Odgovor #508 : ponedeljek, 10.03.2008 : 18:18:45 »

O Niki je prečudovit pesjanko, je pa zelo kompakten. Cheesy Tongue Wink
Hihi, lepo si se izrazila Grin . Večinoma ljudje ne vedo kako bi rekli, da je debel in izbirajo besede. Uporabljajo npr. tole: je pa ornk kuža, je mal "pr seb" , je precej močan, je okrogel,tega je pa kar nekaj skupaj, se pa vidi da rad je,...No jaz se že dolgo trudim da bi moj kompaktnež shujšal pa gre zelooo počasi. Wink
Logiran
Toblerone
novinec
*
Sporočil: 33

« Odgovor #509 : ponedeljek, 10.03.2008 : 20:29:27 »

Ne ga hujšat, medota  Cheesy kaki cortek lepi. Jaz sem čisto nora na take medvedke kosmate in lepo zaobljene  Kiss
Logiran
Strani: 1 ... 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 ... 107   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  Mešanci  |  Tema: Mešanček
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.