mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 26.11.2024 : 00:01:11

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 1  |  Tema: belgijski ovčarji - čvek
Strani: 1 ... 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 ... 137   Dol
Natisni
Avtor Tema: belgijski ovčarji - čvek  (Prebrano 313348 krat)
0 članov in 4 gostov pregleduje to temo.
Bambi
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 682

« Odgovor #765 : ponedeljek, 22.11.2004 : 17:56:05 »

Petra, Bambi se je skrila, ker je bolj sramežljive sorte  Grin.

Arieb, najprej moram videti, kdo nam marca sodi, potem se pa odločim, ali grem ali ne. No, najverjetneje pridem v vsakem primeru, tudi če se Sambo ne bo spet razstavljal in sestavljal, saj si videla, kako zapali moj 'dabl hendling' pri tadrugem otroku.  Wink

In Arieb, prav imaš. Šele ko sem videla to sliko mi je postalo jasno, da sodniki ne rabijo dosti, da so zmedeni. Psa že itak vsi zamenjujejo, zadnjič je to uspelo celo mojemu najdražjemu, upam samo, da ne bojo začeli zamenjevati še naju s Petro - sploh velja za že omenjenega grešnika in mahajočega-s-klobaso-Uroša  Grin. Saj vem, potem se bosta pa zgovarjala na podoben 'outfit'  Roll Eyes Wink.  
Logiran
Tara
nekaj malega že vem
Sporočil: 227

« Odgovor #766 : ponedeljek, 22.11.2004 : 20:21:38 »

Bambi in Petra, tudi mi čestitamo za uspešen vikend v ZG!  Grin

Lp
Logiran
Maja
rad pišem
Sporočil: 312

« Odgovor #767 : torek, 23.11.2004 : 10:16:59 »

Hoj,

A vidve vedno, ko pridete v tujino pomečeta s konkurenco??? No seveda vama tudi jaz čestitam. Sej enkrat si bom tudi jaz vzela čas za kakšno razstavo. Pol bom pa jaz malo mahala s kakšno kuro ali klobaso...  Grin to mi gre malo bolj od rok...
No sicer smo pa tudi mi pridni, to lahko potrdi tudi horr. (BTW dej kakšno delavno slikco prilepi gor). Sem kar malo nesrečna, ker je pol nulo zunaj, ker smo posledično zaradi tega nehali slediti čez teden. Jaz sem pa ravno noter padla..
Logiran
Petra
odvisnež
Sporočil: 786

« Odgovor #768 : torek, 23.11.2004 : 12:31:18 »

Ja tehnika mi je malo ponagajala, pa mi je Jana priskočila na pomoč (hvala Jana  Smiley)

Citat
upam samo, da ne bojo začeli zamenjevati še naju s Petro - sploh velja za že omenjenega grešnika in mahajočega-s-klobaso-Uroša. Saj vem, potem se bosta pa zgovarjala na podoben 'outfit'.

Hahaha  Grin Grin Grin to pa verjetno ne bi blo preveč dobro  Grin Grin Grin Uroš vztrajno zanika to možnost  Grin Grin Grin
Ampak v živo se mi outfit ni zdel tako zelo podoben kot je res na sliki  Grin Grin Grin

Ja Sambota in Bluja sem pa tudi jaz že zamenjala (oz. kr vsi trije) takrat, ko smo se šli kopat in je Sambo plaval proti dvem mulcem z žogico in jaz sem se drla :Bluuuuuu, Bluuuuuu in pes nič, potem pa je Bambi kapnilo, da to pa ni Blu ampak Sambo   sramGrin, Blu je pa ves zmeden stal na obali in gledal v stilu: kaj se pa zdej una dere?!  Huh  Grin Grin Grin
Logiran
Maja
rad pišem

« Odgovor #769 : petek, 26.11.2004 : 12:29:52 »

HOj,

Kaj je zdaj to??? Zimsko spanje... Jaz pa vsak dan čekiram, če bo kdo kaj pametnega napisal...
No čisto btw Rik je včeri dopolnil 3 leta.
Aja še vedno me zanima, kdaj se bomo napravili narediti kakšno skupno fotko vseh različič belgijcev. Full bi jo rada imela na screen saverju ampak to tako tapravo slovensko verzijo. Pa moj končno malo razume kaj pomeni stoj, tako da lahko experimentiramo z različnimi pozami. Vaši so pa itak že vsi vajeni manekenstva in poziranja... Grin
Logiran
Bambi
odvisnež

« Odgovor #770 : petek, 26.11.2004 : 14:45:44 »

Maja, nobenega zimskega spanja ni, ampak na srečo se lahko vsaj pri pisanju, če že pri govorjenju ne, lahko vzdržim, če nimam nič konkretnega za napisat. Hvala za nove čestitke, Maja in Tara.

Hja, če so naši psi boljši, zakaj potem ne bi nabrisali ostalih  Cool Grin. Hvala Thoru, da zmaga boljši; ko bo pa boljši kak drug, mu pa z veseljem 'prepustim' zmago (se je že zgodili in se tudi še bo).

Zdaj je tudi mene bolj potegnilo v klasične vode, ko agija ni - drug teden naj bi začela s poslušnostjo, pri obrambi smo pa s krpic napredovali na mehke base  Roll Eyes Grin, drug teden pa začnemo s pravimi. Eni pač rabimo malo več časa... Aja, pa moja feminizacija baje tudi že kaže prve znake napredka.  Cool

Tudi jaz bi imela slo. verzijo vseh 4ih nevrotikov! Za 3 ne bo problema, imamo dovolj kandidatov, za kodrasto pošast pa moramo Nati sfehtat...

Drugače pa, včeraj je bil prav lep dan. Jutranji sprehod po soncu, opoldansko špilanje Inuitov s klesanjem rib iz kvaziribnika (sosedje so se izjemno zabavali), popoldanska tlaka s hrzajočimi štirinožci, zvečer pa - ponovno spoznanje, kako je imeti psa nekaj lepega. 15 min pred odhodom na sprehod se ti tako izredno ne da ven, prvih 5 min zmrzuješ, naslednjih 5 min se že privajaš, potem pa samo še uživaš v tišini, mesečini in hiperaktivnemu bitju, katerega veselje do življenja je neverjetno nalezljivo....

Uh, navaden sentiš, kot bi rekli Zmelkoow. Maja, bo dobro?
Logiran
hunden
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 82

« Odgovor #771 : petek, 26.11.2004 : 14:59:05 »

Čestitke Bambi in Petra! Kar tako naprej  Wink

Pridem jaz v Slovenijo verjetno Decembra ali Januarja, če je lahko tudi Raidy zraven na slikah? Ker zdaj po novem nisva več slovenca  Undecided

lp,
hunden
Logiran
Maja
rad pišem

« Odgovor #772 : petek, 26.11.2004 : 15:07:47 »

HOjla,

Ja Bambi bo zadoščevalo vsaj za nekaj časa....  Wink

Aja kdo bi mi znal pomanjšati slikco, da končno tudi jaz dam fotko od svojga v profil... ne rata in ne rata mi... help
Logiran
hunden
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 82

« Odgovor #773 : petek, 26.11.2004 : 15:32:49 »

pošlji mi sliko..pa ti jo zmanjšam..

lp,
Katja
Logiran
Maja
rad pišem

« Odgovor #774 : petek, 26.11.2004 : 17:14:06 »

http://www.webmediamusic.com/raider/maja/maja_malinois.jpg

no pa da vidmo...

[slika spremenjena v povezavo; Jana]
Logiran
Maja
rad pišem

« Odgovor #775 : petek, 26.11.2004 : 17:22:01 »

ej Katja hvala.... končno mi je ratal...

no skratka ta slikca mi je ful pri srcu.... sej bambi ti boš spoznala mladenko, ki dela riku družbo....
Logiran
horr
nekaj malega že vem
Spol: Moški
Sporočil: 122

« Odgovor #776 : ponedeljek, 29.11.2004 : 23:39:16 »

Hoj,

bambi: hvala za razlago o vzrejnem. Se ga bom tud sam (slej ko prej) udeležil. Da ne bo pomote...psa se bo ocenjevalo Wink.

Glede slikc mislim, da bo bratec z veseljem z najino novo pridobitvijo skočil na pomoč ter tako skupaj s še kom pomagal ujeti 4 ali več pri miru belgijce. Težko delo Grin.
Vikend bi vsem ustrezal? Al bi kdo raje med tednom?

No, na pobudo Maje dajem še nekaj ovekovečenj z treninga obrambe. Prosim, da se ne zapičite v neostrine, ker je bil to prvi testni dan fotoaparata Wink. Vaja dela mojstra Roll Eyes

Naš marker Brane Smiley
http://freeweb.siol.net/cerae/Matej/Obramba%2021.11.%20-%20021.jpg

Rik laufa v revir - ugriznit markerja  Grin Grin Grin (joke)
http://freeweb.siol.net/cerae/Matej/Obramba%2021.11.%20-%20033.jpg

Pan kot mešanc Undecided
http://freeweb.siol.net/cerae/Matej/Obramba%2021.11.%20-%20071.jpg

Pan kot tervis  Smiley
http://freeweb.siol.net/cerae/Matej/Obramba%2021.11.%20-%20076.jpg

Od hitrosti se Riku krivija ušesa Smiley
http://freeweb.siol.net/cerae/Matej/Obramba%2021.11.%20-%20103.jpg

No comment needed Smiley
http://freeweb.siol.net/cerae/Matej/Obramba%2021.11.%20-%20105.jpg

[slika spremenjena v povezavo; Jana]
Logiran
Bambi
odvisnež

« Odgovor #777 : torek, 30.11.2004 : 00:38:56 »

Hunden, hvala tudi tebi za čestitke.

Maja, če se ne motim, je Rikova prijateljica morilska pošast, katere ime se začne na T in konča na erry? Če pa se motim, pa nimam nobene ideje več, katera bi bila...

Črna Smrt in jaz dostikrat med vikendom migrirava na Jug, tako da meni bi bolj ustrezalo med tednom načeloma. Se pa da zmenit tudi za kak vikend, I guess.

Ua, slikce so pa prav lepe, moram Draža malo upecat, da bi še naju kdaj ovekovečil - sploh zdaj, ko smo že taf in smo s krpic prešli na prave base  Cool Grin.

Nič, je bil naporen vikend, leta delajo svoje, išias tudi, tako da - hvalabogu za delovni teden, da si lahko malo odpočijem  Wink

Lp, U.  
Logiran
Petra
odvisnež
Sporočil: 786

« Odgovor #778 : torek, 30.11.2004 : 11:52:26 »

Ja, hvala, tudi z najine strani za čestitke  Cheesy

Jaz in Blu bi tudi prišla na slikanje, samo bi mogli zvedet nekaj časa prej, da napovemo odhod v Ljubljano tudi doma, da ne bo zgledalo, da je bil pes sekvestriran  Shocked Cool in bo nepotrebna panika... Undecided

Možno bi bilo recimo vikend kaj je že 11. in 12. v decembru, ker ima potem Blu prevoz za na obalo  Wink Al pa januarja okoli CACIB-a  Huh No to bi bilo najbolj prikladno...se bi pa dalo mogoče tudi v kakšnem drugem terminu...

Povejte kaj se drugim zdi  Wink
Logiran
Ovca
novinec
*
Sporočil: 8

« Odgovor #779 : ponedeljek, 06.12.2004 : 10:32:11 »

Živjo!
a mogoče kdo ve če bojo kakšna legla belgijskih ovčarjev al če so že kakšna legla kje v sloveniji?Predvsem Groenendaelov.

lp
Logiran
Strani: 1 ... 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 ... 137   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 1  |  Tema: belgijski ovčarji - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.