mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 26.11.2024 : 00:19:15

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 1  |  Tema: belgijski ovčarji - čvek
Strani: 1 ... 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 ... 137   Dol
Natisni
Avtor Tema: belgijski ovčarji - čvek  (Prebrano 313351 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
horr
nekaj malega že vem
Spol: Moški
Sporočil: 122

« Odgovor #705 : sreda, 13.10.2004 : 15:44:53 »

Hoj,

Petra: ni blema...se lahko enkrat dobimo, da se po  možnosti umiru lahko zrangirata...bom jz Pana pustu, naj naredi kar hoče Wink. Samo če ostaneš brez psa, nisem jaz kriv  Wink  Tongue. Mrbit bo delval, mrbit pa ne.

Bambi: Aha...od te tete ne rabim lih nekega laskavega opisa, zravn mi pa pove, da mam zanič psa... Greva raj na specialko BO v Zagreb...se fajna hrana dobi Wink.

Tudi mene zanima. Kako boš delala vzrejnega...Ker ga nameravam tud jz v kratkem delat.

Maja: Bo letos vzrejno na KD Šmarna?

lp
Logiran
Maja
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 312

« Odgovor #706 : sreda, 13.10.2004 : 17:03:56 »

hoj,

no jaz bi tudi raje šla na kakšno specialko, da ne bo glih edini malinavec na razstavi. dejte tukaj malo obveščat kje in kdaj bo kakšna. al bi pa šla vsaj pogledat no.
vzrejno za belgijce je pa ravno bilo v mariboru. za šmarno še ne vem. lahko pa povprašam. sicer gre pa bambi delat kar na razstavi, njo mal pobaraj. drugače so pa vzrejna ponavadi objavljena na strani DPBO in pa v kinologu.
Logiran
Petra
odvisnež
Sporočil: 786

« Odgovor #707 : sreda, 13.10.2004 : 17:16:58 »

Citat
Petra: ni blema...se lahko enkrat dobimo, da se po  možnosti umiru lahko zrangirata...bom jz Pana pustu, naj naredi kar hoče . Samo če ostaneš brez psa, nisem jaz kriv    . Mrbit bo delval, mrbit pa ne.

Ah joj jaz nisem lih za kakšne fajt variante  Undecided, če ima pa pesjan komplekse, da je vedno ta glavni naj jih ima jaz si s tem ne bom delala problemov  Wink
Mislila sem pa na sprehod z veliko veliko prostora, da ne se ne bosta kregala zaradi mesta, kjer bi oba lulala naenkrat  Shocked Tongue (čeprav tudi to rata, nikoli pa ni pretirane hude krvi  Wink)

Ej Maja kolko časa v naprej pa je to javljeno?
Je pa verjetno naslednjič spomladi al kako gre to 2x na leto ne?  Huh
Logiran
Petra
odvisnež

« Odgovor #708 : sreda, 13.10.2004 : 17:18:55 »

Ufff sej sem vedla, da bom kaj pozabla  Roll Eyes

A letos oz drugo leto (se pravi 2005) bo tudi specialka za BO v Zagrebu, se že kaj ve? Lani je bla enkrat v začetku maja ne?

No, če bo, nam ne zbeži  Wink
Logiran
horr
nekaj malega že vem

« Odgovor #709 : sreda, 13.10.2004 : 18:58:17 »

Hoj,

no...vsekakor mislim, da se bosta skoz izzivala Wink. Ampak mislim, da ne bi pršlo do fajta...saj sta vendarle belgijca Grin. Te znajo sam neki tečnart (razen malinc mrbit Smiley ).

Jaz sem včlanjen v hrvaški klub BO, tko da majo moj mail, in je blo prejšnje leto rečen, da bom obveščen o morebitni specialki. Upam, da niso pozabil Smiley.

Maja: če kaj zveš o kakem vzrejnem blizu Lj, me če se slučajno spomniš, obvesti.

lp

Logiran
Bambi
odvisnež
Sporočil: 682

« Odgovor #710 : četrtek, 21.10.2004 : 18:04:56 »

Da potegnem temo ven iz naftalina  Wink. Najprej da odgovorim horrčiju, ki se je očitno bal, da se bo na Hrušici stopil in mu nisem mogla v živo povedati za vzrejnega - uradno je vzrejni pregled za ovčarje bil 9.10 na KD Maribor, kot je povedala že Maja. Ker pa sem imela takrat druge obveznosti, sem že prej pisala Mariji Kavčič, ki je glavna pri vzrejnih, če lahko vzrejnega opravljam novembra na CAC Ljubljana. Tako da bo Sambo (pa kolikor mi je znano tudi Blu) vzrejnega opravljal tam. Dokumentacijo sem poslala že po pošti, tako da se tam samo še prikaževa in je.

Horr, seveda da pridemo drugo leto spet na specialko v Zg, morava branit naslov  Grin. Ne, titule gor ali dol, to je bila ena najlepših razstav, saj sem jo že takrat prehvalila, tako da tja se bom gotovo še vrnila. Za CACIB Zg so me pa prijavili enkrat te dni, tako da gremo ta prvo razstavljalsko slo najprej tja potešit.

Za konec pa še ena družinska novica - včeraj sva s Sambotom ravno končala s tekanjem po PSTju, ko čez cesto zagledava grenija s starejšim gospodom na špagi. Ta me je tudi poklical, če lahko prideva malo bliže in po minuti pogovora sem izvedela, da sem spoznala Sambotovo sestro Vivi, uradno Rika, iz istega legla! Saj sem srečala že nekaj sorodnikov, nikoli pa še iz prav istega legla  Smiley. Živi v Škofljici in je, kakor se tudi spodobi, crkljiva in razvajena punca. Pa zobe kaže prav po belgijsko  Grin.

Lep pozdrav vsem belgijskim prijateljem
Logiran
Petra
odvisnež

« Odgovor #711 : četrtek, 21.10.2004 : 19:17:42 »

Ja zaenkrat nam gospa Marija ni še nič odgovorila  tako, da jaz za ziher ne vem nič  Lips Sealed

Na razstavi itak bova tako, da če bo dovoljeno bova usput še vzrejni nardila  Smiley

Ej kaj ne bi blo fajn, da bi nardili kakšno akcijo in probali poiskat svoje belgijske sorodnike v Sloveniji? A se to da dobit (mislim podatke)? Pa lahko bi RES nardili belgijsko srečanje enkrat ampak RES tolko krat smo se že "dobivali" pa ni blo potem nič iz tega...z vso familijo  Cool
Jaz bi ful rada vidla očeta od Bluja, vem, da je nekje iz Ljubljane ampak se mi tudi sanja ne kje... Roll Eyes

Al pa barikado na PST-ju in čakat ne črnuhe z ušesi gor (in njihove lastnike) Shocked  Grin Grin
Logiran
ABBA
novinec
*
Sporočil: 7

« Odgovor #712 : četrtek, 21.10.2004 : 21:44:13 »

ojla,

atek od bluja živi v rožni dolini na Viču,natančneje pri bivši trgovini annapurna, zraven pa še kolesa prodajajo.
Logiran
Mirko
novinec
*
Sporočil: 15

« Odgovor #713 : petek, 22.10.2004 : 15:51:45 »

Tudi mene zelo zanima videt še kakšnega člana družine, še bolj pa kakšno članico, za primerjat izgled, odlakanost... Mura se kar ne more odločit, da bi nabavila zimski plašč, je še vedno v poletni oblekici, brez podlanke.

Čau vsem, Mirko
Logiran
Petra
odvisnež

« Odgovor #714 : petek, 22.10.2004 : 17:12:55 »

Citat
tek od bluja živi v rožni dolini na Viču,natančneje pri bivši trgovini annapurna, zraven pa še kolesa prodajajo.

Shocked Shocked HALO Shocked Shocked

ja tam pa hodim skoraj vsak dan mimo pa nič ne vidim...no zdej grem pa v izvidnico  Cool (škoda ker dežuje, ampak somebody stop me  Grin)

Hvala za info  Wink
Logiran
Bambi
odvisnež
Sporočil: 682

« Odgovor #715 : petek, 22.10.2004 : 18:09:28 »

ABBA, pri prodajalni koles Viktor na cesti dve, kjer vozi bus? Si prepričana? Sem 4 leta tam hodila vsak dan večkrat peš za it v šolo, zadnjih 10 let se vozim tam z vsemi mogočimi prevoznimi sredstvi in še nikoli ne duha ne sluha o kakem GNju. Pa še pol žlahte imam tam zraven in oni me vedno obvestijo, ko vidijo kakega 'Sambota'.  Se mi zdi, da bova s Petro skupaj viseli na kakem drevesu in vohunile za belgijskimi sorodniki. Ssssomebody stop me! (ala The Mask  Cool Wink)
Logiran
Petra
odvisnež

« Odgovor #716 : petek, 22.10.2004 : 19:16:48 »

Citat
atek od bluja živi v rožni dolini na Viču,natančneje pri bivši trgovini annapurna, zraven pa še kolesa prodajajo.

Shocked Shocked HALO Shocked Shocked

ja tam pa hodim skoraj vsak dan mimo pa nič ne vidim...no bom šla pa v izvidnico  Cool

Hvala za info  Wink

Mirko, Blu počasi že dobiva poddlako, je pa seveda dol na primorskem bolj toplo kot drugod (na celini, čeprav zadnje čase tudi to ne velja najbolj) tako, da nič čudnega...mi smo se dva tedna nazaj še namakali v morju. Undecided Grin
Logiran
Petra
odvisnež

« Odgovor #717 : petek, 22.10.2004 : 19:24:01 »

A?

Kaj se je pa zdej zgodilo?
Nisem imela namena se ponavljat  Tongue Roll Eyes

ok kr spreglejte prvi del drugega posta....

Sem šla mimo, gledala levo in desno pred trgovino, zdraven trgovine, pod trgovino  Roll Eyes Grin in ni blo videt nič, no lahko za to ker je deževalo  Wink
Jutri grem spet, upam, da bo sonce  Grin Grin

Bambi akcija "zalezovanje mrbitnega groenenlenderja v bližini alias Sssssomebody stop me" se bo začela, pristanem pa tudi na visenje na bližnjem drevesu  Grin Grin

Res bi ga rada vidla...haha Uroša je že strah, ko sem napovedala, da bom šla zvonit na vse hiše okoli trgovine in spraševat, če imajo oni grenenlenderja  Shocked Grin Grin
Logiran
ABBA
novinec
*
Sporočil: 7

« Odgovor #718 : petek, 22.10.2004 : 23:11:36 »

Ojla

ja Bambi tam k kolesa prodajajo, v bistvu zadaj so stanovanja iz tam naj bi bil. Sem šla enkrat z Visto tja k sem rabla en del pa sem srečala gospodično svetli las in mi je povedala da ma ona očkata od Viste.Pol sem jo pa en teden kasnej vidla z njim pri Lesnini. Od takrat naprej pa ne duha ne sluha.

L.P.
Tina
Logiran
horr
nekaj malega že vem

« Odgovor #719 : sobota, 23.10.2004 : 11:38:16 »

Hojla,

gremo pol še od Pankota sestrici pa bratca iskat Wink? Enga na Češko, drucga v Kanado, tretga pa an Dansko Wink.
Sj lahko ugotovim, v katerih mestih so  Wink Grin.

Lp

Logiran
Strani: 1 ... 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 ... 137   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 1  |  Tema: belgijski ovčarji - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.