mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 25.11.2024 : 20:28:35

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 1  |  Tema: belgijski ovčarji - čvek
Strani: 1 ... 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 ... 137   Dol
Natisni
Avtor Tema: belgijski ovčarji - čvek  (Prebrano 313290 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
horr
nekaj malega že vem
Spol: Moški
Sporočil: 122

« Odgovor #675 : torek, 14.09.2004 : 16:42:36 »

Hoj,

na srečo imam mamo, ki je od interneta bolj odvisna kot jaz.
Tako je hitro ugotovita, da sem se zmotil, saj Pan ima eksportni rodovnik. Očitno je vzrediteljica vedela da ga bomo rabili  Wink.

lp
Logiran
Bambi
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 682

« Odgovor #676 : četrtek, 16.09.2004 : 15:02:50 »

Maja, očitno si ti tudi padla na realna tla  Grin, malo drugače sicer, kot bom jaz, pa vseeno. Ti ne privoščim, točno vem, kako to izgleda... Drugače pa, če bo vse po sreči, bom lahko že prav kmalu poročala o najinih klasičnih začetkih.

Jaz sem končno zasluženo frej oz razrešena študijskih dolžnosti za nekaj časa - vsaj nekaj. Za proslavitev vam pošiljam Sambotovo fotko, posneto prejšnji teden (če je samo profil, se ne vidi, kako je še plešast  Wink ). Upam, da bo uspelo.

Lep pozdrav vsem, Beastmaster Bambi

Logiran
Maja
rad pišem
Sporočil: 312

« Odgovor #677 : četrtek, 16.09.2004 : 15:11:34 »

Hoj,

No mel se je pri nostifikaciji mal zakompliciral, pa še rodovnik ni na moje ime.... nisem prav happy.
Ampak na tekme grem vseeno. Tako, da mal mislite name te dni (kljub temu, da imam malinavca). To soboto gremo v Varpolje, nasljednji teden pa na državno. Če se komu da, naj pride drugi teden navijat v Grosuplje.
Logiran
Bambi
odvisnež

« Odgovor #678 : ponedeljek, 20.09.2004 : 10:32:11 »

Dobro jutro vsem,

ne vem, koliko ste kaj opazili ta fenomen, ampak na CACIB Mb je v BISu med mladiči (če se ne motim, lahko pa, da med mladimi, sem kot ponavadi brala površno) tretje mesto zasedel belgijec, in to malinois  Shocked !!! In spet, če me moje sokolovo oko ne vara, je to Lin (khm, mislim, da sem zadela ime) od Tine, Petrine in Blujeve 'tršice' - bo Petra potrdila (ali ovrgla  Roll Eyes Grin ) mojo ugotovitev, ko se vrne z medvedje paše. Torej, belgijec na stopničkah je vsaj pri nas še vedno žal redkost (še bolj 'žal', da ponavadi zasluženo, saj kvaliteta razstavljenih psov dostikrat res ni prav dobra  Undecided), izjema je bila seveda Lejka. Ravno včeraj sem na sprehodu ugotovila, da Črna Smrt sploh ni več tako plešasta, ampak pridno dobiva dlako nazaj, tako da se že veselim začetka nove razstavne sezone  Smiley (ki pa bo zaradi okrčenih financ tudi sama bolj okrčena  Tongue ).

Maja, upam, da boš tole s papirji čimprej uredila... Sem mislila najprej celo it tekmovat na državno, ker pa sem bila skoraj celo poletje polno zaposlena z malimi pošastmi in učenjem in nisem uspela nič vaditi s Sambotom, sem se odločila, da verjetno ne bi naredila najlepšega vtisa  Roll Eyes. Delat antireklamo za tako sposobno pasmo pa mi ni v interesu. Mogoče pa vseeno pridemo navijat, če bomo lahko.

Lep pozdrav iz Grenenlandije, U. in S.
Logiran
deteljica
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.357

« Odgovor #679 : ponedeljek, 20.09.2004 : 12:17:18 »

čeprav se mi zdi tole z vpisi v SLR malo smešno. Zakaj? Ker imajo pravico nastopa tudi nerodovniški psi (vsaj v agilityu je tako in v IPO tud vem za državne prvake brez rodovnika). Ali bomo potem po novem tudi nerodovniške vpisovali v SLR?
Ker sicer kdor ne želi vpisat naj pač psa prijavi brez rodovniške številke , samo po imenu in je.
Logiran
Maja
rad pišem

« Odgovor #680 : ponedeljek, 20.09.2004 : 19:19:05 »

Hoj,

no končno se tudi jaz lahko pohvalim s svojo prvo uvrstitvijo na stopničkah (regijska tekma v Varpoljah-program B-BH). Sicer samo 3. mesto, ampak to je itak šele začetek. O tem, kako sem odpeljala psa ne bi izgubljala besed, Rik pa se je glede na okoliščine prav dobro odrezal. Zdaj vsaj vem, kaj me čaka drug teden na državnem...No da se mi ne bo kaj zareklo, bom raje počakala do drugega tedna, bi se pa zelo rada poslovila od B-BH ja z lepo uvrstitvijo na državnem..
No če se komu da, naj pride drugo soboto navijat v Grosuplje...
BTW slikce od Sambota so res lepe... neki ste vsi ratali profesionalni fotografi. Enkrat bi mogli še mene mal pofotkat.. Wink
Logiran
lkc
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 68

« Odgovor #681 : četrtek, 23.09.2004 : 19:55:56 »

Ce koga zanimajo rezultati francoske specialke za belgijce, jih najde na http://www.zkovarny.com/gallery/....
Slike so v glavnem zal samo za tervuerene.
Logiran
Petra
odvisnež
Sporočil: 786

« Odgovor #682 : petek, 24.09.2004 : 09:16:25 »

oj, jaz sem šele včeraj nazaj od medvedov (ja terenske na biologiji so hude)

A Tina je z Lir-om dobila BIS (oz 3. mesto  Shocked) SUPER  Cheesy Cheesy Cheesy
(Bambi si bla pa blizu blizu, dve črke od treh  Grin Cool)

Mi smo tudi poletno oblekico zamenjali počasi za zimsko in imamo res lepo dlako spet tako, da mogoče bomo letos tudi mi kaj več po razstavah, ko naj bi imela tudi ja z več časa  Wink
Logiran
simi
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.225

« Odgovor #683 : petek, 24.09.2004 : 09:19:56 »

Maja cestitke!!!!

Na tekmi se poskusaj cim bolj umiriti in se ne sekirati ze v naprej za tisto kar ves, da mu mogoce ne gre najbolje in bos videla, da vama bo slo super. 3 mesto je odlicen rezultat!
Logiran
Bambi
odvisnež

« Odgovor #684 : petek, 24.09.2004 : 10:34:51 »

Maja, cestitke tudi od mene. Kot si sama rekla, to je sele zacetek  Smiley. Jutri sem mislila prit navijat zate, pa mi verjetno ne bo uspelo. Sem papisiter, imam druzinske obveznosti, pa se predstavitev agija na Gospodarcu imamo. Za slike se lahko kaj zmenimo  Wink. Se pa strinjam, k vragu s skromnostjo, meni so super, hehe.

Lkc, hvala za link! Sem seveda ze vse pregledala in ugotovila, da ali sploh ne poznam belgijske scene tako dobro, kot sem mislila, ali pa so bili vecinoma res samo francoski psi iz 'obce' ne tako znanih psarn...

Petra, me veseli, da te ni noben medo uhvatil. Za Lir-a pa... Hja, zadnjic, ko sem ga v zivo videla, sem zadela ime, takole 2 crki od treh pa tudi ni tako slabo  Roll Eyes Grin.

Drugace sva s Crno Smrtjo oz 'zanic malinovcem' prezivela prvi obrambni trening. Ker so mi napacno povedali uro, je bil marker ze precej upehan in nismo delali skoraj nic, samo stestiral ga je, videl, kje prb stojimo, pa dal par splosnih napotkov. Malo se morava (s Sambotom) se pomenit par stvari - bogi marker je samo z njim shujsal ene 2 kili, ko je zganjal vraga in pol, da bi psa zrajcal s klobaso, ki ga sploh ni interesirala, 10 min kasneje pa je po odlaufanem agi parkurju 5 minut visel na njej ko pitbul  Tongue. Bo ze, bo ze, me sploh ne skrbi.

Lp iz Grenenlandije, sibam gospodinjit
Logiran
Petra
odvisnež

« Odgovor #685 : petek, 24.09.2004 : 13:07:00 »

Ja Maja tudi od mene in Bluja vse čestitke k odlični uvrstitvi  Grin
Logiran
Maja
rad pišem

« Odgovor #686 : torek, 28.09.2004 : 11:46:18 »

Hoj,

no na žalost sva na državnem zarila in pristala šele na 6. mestu... sram
No upam, da bo ta vikend bolje, zdaj imamo pa tekmo v Polzeli.
Logiran
Petra
odvisnež

« Odgovor #687 : torek, 28.09.2004 : 11:50:54 »

Maja tudi 6 mesto ni za zakurit  Wink, bo pa naslednjič boljše  Cheesy

Vidva z Rikom tekmujeta po katerem programu? In kako to zgleda, kot izpit so kakšne dodatne vaje?
Logiran
Maja
rad pišem

« Odgovor #688 : torek, 28.09.2004 : 11:59:40 »

Trenutno tekmujeva po B-BHju. Na tekmah so pa čisto iste vaje kot na izpitu, le da ni urbanega okolja. Te je zamikalo tekmovat?
Logiran
Petra
odvisnež

« Odgovor #689 : torek, 28.09.2004 : 12:06:18 »

mmmmm me mika, upam, samo da ne bi pogorela med kakšnimi profesionalci (midva sva se malo zaruznila  sram Roll Eyes). Pa še zdej mam trenutno precej pasjih stvari na glavi... Undecided

Mogoče bi najprej prišla kaj pogledat  Cheesy, je mogoče kje seznam kje so tekme?

To verjetno poteka tako, da so psi različnih pasem, ki pač tekmujejo po istem programu al ne? Huh
A se pravi poslušnost...sklepam, da je vseeno bolj strogo in, da zgubljaš točke ko nič Lips Sealed
Logiran
Strani: 1 ... 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 ... 137   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 1  |  Tema: belgijski ovčarji - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.