Maja, kar tule na forumu ti čestitam za opravljen B-BH, ker dvomim da se bova kaj kmalu videle. Čestitke tebi in Ricardu. Kako pa je bilo? Zlasti me zanima urbani del tule v Ljubljani.
Ostržek, bom še jaz malo razširila govorice, mogoče se bo pa kaj našlo. Kje pa je trenutno mala malina?
Petra in ARIEB, vajin komunikacijski kratek stik je pa zelo zabaven
. Drugače pa, Petra, jap, to so ti celjanski. Kaj se ne spomniš, da sem ti lani na eni razstavi govorila o njih, da imata vsaj dve samici iz legla slednike in da ju je kupil en bedak, ki je rekel da mu je vseeno, katere vzame, da bo on jih imel za vzrejo in tako?
Katastrofa...
Sicer pa je bil tale vikend kar dober balzam za dušo - v Nemčiji sem se naužila večjega števila belgijcev na kupu, velikih in majhnih. In pridobila na egu, namreč od kakšnih 10ih GNjev sta bila samo dva ok (ne res lepa, ampak zgolj ok). Sem bila kar malo razočarana, da se ne najde nobenega lepega, nakar z mislijo na to (po srečanju še z enim kvazi GN gravžem
) marširam po poti in vidim eno res lepo grenenlendersko glavo.
Se mi je mudilo po Sambota, ampak sem vseeno udarila šprint med šotori, bila vedno bolj navdušena nad psom, ko končno dobim cel pogled nanj pa vidim Tamaro (ena od 'naših'), ki mi pelje Sambota na povodcu. Ah ja. Malo boljši vtis so pustili tervi, od prav tako prb. 10ih so bili kar trije zelo lepi. Za bonus je en stric naokoli sprehajal malega laekenoisa, poleg tega pa je večina belgijcev pustila dober vtis kar se tiče želje po delu, če že ne glede rezultatov
. Go belgians, go! Pa da ne boste se šipkarji spet počutili zapostavljene - med malimi agilitaši je bilo (vsaj zame) presenetljivo veliko šiperkejev, dva ali trije izmed njih turbo varianta, hehe.