Nic cincat, je treba kar iti in probati.
Tudi jaz sem nekaj motovilila: "Kaj pa ce ne bo slo?"
Hja, popokala sem vse tri pse in sla probat. Eden ni tekel, ker so bile bejbe (na 4 nogah) bolj zanimive, drugi je bil se premlad, pa je bolj CBV letal za spalding partnerjem, tretji pa...
no, za njega smo bili prepicani, da se bo prej skril v misjo luknjo, ker je tako sramezljiv in sploh "zardeva", ko je malo vec ljudi in psov na kupu, ja, ta je pa letel kot "sneta skira".
Ko je bil prvi tek, je malo bebavo gledal in ni bil cisto preprican a bi tekel ali ne. Tista "zver" je bezala, on pa je kolebal med nagonom in svojo, vsem znano, sramezljivostjo in neodlocnostjo. Pa se je odlocil, da bo probal. Naslednji tek, je pokasiral naskok ene psice, ki je skocila vanj in bila sem 1000%, da smo s coursingom zakljucili za vse vecne case. Japajade
Njegov naslednji, torej tretji, tek je bil lani na tekmi v Lendavi. Moram priznati, da nisem vec poznala svojega psa in me je dobesedno sokiral. Ko so tekli drugi psi, je bil napet kot "strumpantel", skakal na zadnje noge in se mi hotel strgati, da se pozene za tisto "posastjo". Ko je bil na vrsti, je imel pred ocmi samo "zajca" in zeljo, da ga ujame. hehe, smo celo zmagali v svoji kategoriji.
Hja, treba je pac probat.