jaz samo nekaj ne razumem Kot prvo;( predvsem ne razumem tega zagovarjanja streljanja..... samo trije cucki so bili)....
Ko ste nekje zunaj in se v vašega psa zakadi nek pes.... kaj gledate pasji ravs in cvilite zraven ? Ali nabrcate tistega cucka ,ki pride težit.
Jaz imam dva psa...in se je že naredilo, da se je iz nenada vzel nek pes, ki se je prišel ovohavat...dve minute kasneje je en od mojih psov zarenčal nanga in in so se zravsali...pa kaj naj bi cvilila zraven in cepetala.....? Nabrcala sem tistega cukca kolikor sem mogla , moja dva pa nazijala...pa je bilo vse rešeno..
Ne vem ... kako pa vi reagirate.... pa sred vasi se mi je tudi že kak cucek vame zapodil..pa se zaradi tega še ni streljalo.
Meni je tale incident malo tako-tako..
Ok razumem , da se nate spravijo trije ogromni psi in naredijo "štalo"..pa če še zraven lastnik samo cvili in jih ne more odpoklicat...uredu, jih pač policaji umirijo.
Pri teh treh ščenetih v Lescah... baje naj bi že ščipali in se zaganjali v ljudi.... kje so bili pa prej policaji... če bi temu lastniku že prej dvakrat ali trikrat kakšno položnio napisali, bi prekleto vsak dan prekontroliral tisto zmajano ograjo....
In ne bi mi tukaj odkrivali tople vode.
Če bi naši policaji tako upoštevali in izvajali zakone... bi vsakemu lastniku čigar pes prosto šeta po vasi lahko napisali položnico( čisto po zakonu)..pa ne bi bilo nikjer več nobenega prosto-šetajočega cucka in mi ne bi razpravljali o takih incidentih.
Samo pač.... očitno zakon ne velja ali pa se ne izvaja dokler ni pi***rije...
![Lips Sealed](http://www.mojpes.net/forum/Smileys/classic/lipsrsealed.gif)