mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 29.11.2024 : 18:51:12

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 ... 211   Dol
Natisni
Avtor Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek  (Prebrano 395553 krat)
0 članov in 16 gostov pregleduje to temo.
sana
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 231

« Odgovor #285 : četrtek, 31.03.2005 : 10:29:04 »

He, he vidim da imate s svojimi svicarcki take probleme kot pa mi z avstralci. Tudi za Nerota vsi govorijo, da je mesancek, se najveckrat pa je premajhen berncek brez repa Grin Enkrat me je ena gospa prav nadrla, ces kaj se zmisljujem, da ima moj pes rodovnik. Je rekla, da ze sama ve, da je to mesanec Wink Pa ne se sekirat, glavno je da so nasi in da jih imamo radi, ane?
lp, Sandra
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.214

« Odgovor #286 : četrtek, 31.03.2005 : 12:01:02 »

Sej se sploh ne sekiram....mi je samo zal za Klarka,ker vsi odmikajo svoje pse ,on pa joka ker bi se rad igral...Sad

Vceraj ob nogometni tekmi pa je bilo prav smesno.Smo imeli nekaj ljudi na obisku in njemu sploh ni bilo jasno zakaj na trenutke vsi kricijo.Tako je ob trenutkih morebitnega gola poleg 7 ljudi se pes zraven veselo lajal in tulil...hi,hi kako je bil zmeden.

Brina pol pa bomo kar zjutraj prisli,ko bo se spocit Smiley)Mislis da bo prepoznal svojo mamico?Ga ze vidim kako bo ko en kozlicek skakal okoli Brine in se hotel igrat.Hmmm,bodite pripravljeni na 45 kil na stirih tackah,ki se niso 100% kam stopijo.....hi,hi kdaj se mu posreci ,pa ti prav vse prste pohodi!!Ti se posljem ZS z bolj tocnim casom prihoda.
Logiran
sana
nekaj malega že vem

« Odgovor #287 : četrtek, 31.03.2005 : 14:05:44 »

Ja to je pa res skoda, da nima pasje druzbe, samo zato ker je velik in nekateri ljudje na zalost ne razumejo, da so tudi taki velikani lahko prav prijazni Smiley Ce je prijazen in ni agresiven ne razumem zakaj se ne bi smel igrati tudi z majhnimi kuzki.
Balu, ce boste sli k Brini se lahko oglasite tudi pri nas Smiley Nero se zelo rad igra, jaz pa se prav nic ne sekiram ce ga kdo malo povalja Grin je pa bilo res smesno ko sta se igrala z Brino in je bil on ves cas na tleh. Najprej nisem razumela, potem pa mi je Katja razlozila, da imajo svicarji tak nacin igranja, da drugega psa primejo za sprednje tace. Zdaj se je to od Brine naucil Nero in tudi sprobal na njej... vendar pa je ne more prevrniti na tla Cheesy Grin
lp
Logiran
*Brina*
rad pišem
Sporočil: 403

« Odgovor #288 : četrtek, 31.03.2005 : 15:19:58 »

Saj pri nas tudi vsi odmikajo majhne pse, vendar jim potem povemo, da Brina ni nič huda, in da bi se samo igrala, potem je pa OK.
Najbolj hecni sta pa Brina in sosedova jazbečarka Aga. Aga pokomandira Brino, jo grize, laja v njo, se zaganja v njo, se ji obesi za ustnico in ne spusti (vse seveda v igri), Brina ji pa nič ne naredi. Aga ji da celo glavo v gobec, pa je Brina ne zagrabi, le stoično prenaša vse skupaj, je res potrpežljiva. Včasih je Aga tako zoprna do Brine, da gre še meni na živce, Brina pa nič, kar trpi.. Wink

Balu: ne vem, če bo spoznal svojo mamico, pomoje da ne..  Undecided
Brina tudi ni spoznala svojih staršev, ko smo šli na obisk, bila je pa stara okol pol leta. Bomo videli  Wink

Sana, pa še vidva z Nerotom pridita v nedeljo k nam, pa boš vidla, kako je zrastel Klark odkar si ga nazadje crkljala Wink

Lp

Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #289 : četrtek, 31.03.2005 : 19:48:33 »

Kaj pa ce gremo kar vsi skupaj na izlet v Tamar?Ah,sej vem da vsi nimate toliko casa,bi blo pa lepo.

Klark se v igri z drugimi psi non-stop mece na hrbet in dela prevale Shocked Sploh s se drugim svicarjem v mali soli rada polezavata skupaj in se valjata.Brina ,z Evo sva nekako ugotovili,da naj bi bil Dart Klarkov stric...malo se cudno zdi ampak vseeno..Me pa res veseli da ima Brina tako dobro prednike,predvsem kar se zdravja tice.

Nic lepo se imejte in uzivajte v (koncno!!) soncnih dneh Wink
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #290 : četrtek, 31.03.2005 : 21:17:16 »

Brina ,z Evo sva nekako ugotovili,da naj bi bil Dart Klarkov stric...malo se cudno zdi ampak vseeno..
Hehe, res je, Dart je Klarkov nekaj-ur-starejši stric Smiley

Sandra, jutri ne vem če bom šla lahko na trening, Brina si je danes na sprehodu (ko sem šla od tebe) porezala zadnjo tačko. Zgleda je stopila na razbito steklenico, jih je ob Savi polno! Ali pa se je to zgodilo pri Špiku, a se spomniš, ko si rekla, da naj pazimo, da je razbita luč na tleh..
No, bomo videli, mogoče bo jutri že bolje. Saj hodi normalno, samo malo krvavi iz tačke. Ti še sporočim, če bova šle. Danes je bil tak čuden dan za Brino, zgleda da je vstala z levima tacama Wink

Lp

Logiran
sana
nekaj malega že vem

« Odgovor #291 : petek, 01.04.2005 : 08:48:39 »

O uboga Brina. Vceraj pa res ni bil ravno njen dan Sad Upam, da ni tako hudo in da bo lahko danes ze spet skakala na treningu, da se malo razvedri.
Ja te crepinje so res nevarne na zalost pa jih je povsod polno in tezko ves cas pazis.
Logiran
pia_in_co.
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.252

« Odgovor #292 : petek, 01.04.2005 : 15:14:25 »

Balu: Uf si mi dala eno krasno idejo Wink Smiley

Kaj, ce bi si se Svicarji "organizirali" eno srecanje Huh Lahko bi se kje dobili in potem sli kam "hodit", kaj pravite?!?
Lahko bi se pa samo na kaksnem travniku dobili...

Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #293 : petek, 01.04.2005 : 15:29:39 »

Jaz sem za!  Cheesy
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #294 : sobota, 02.04.2005 : 08:11:56 »

Ja,ja jaz sem tudi za Smiley) Torej ostane le vprasanje kje?Kaksen predlog??Ce gremo kam na sprehod bi bilo edeno dobro da ne pretiravamo s strminami in dolzino...par nas ima se mlade svicarje,pa de ne bo kaj skodovalo kolkom,ok?Jaz imam eno fuul dobro knjigico za daljse sprehode po sirsi okolici Lj,pa lahko pogledam za kaj zanimivega?Drugace pa nama tudi travnik popolnoma ustreza..za delat neumnosti in tekat okoli Wink
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #295 : sobota, 02.04.2005 : 13:53:02 »

Ja.. tole glede strmin se strinjam.. Meni je čist OK, če se na kakšnem travniku dobimo, tako da so lahko psi spuščeni in da ni avtomobilov.
Lep izletek bi bil tudi peš iz Podkorena v Planico, trava je, gozd je, voda je, ni avtomobilov, skoraj čisto po ravnem, psi so lahko brez skrbi spuščeni, nimajo kam it..  Wink Tudi Krnica je OK, samo se mi zdi da je prva varianta boljša.
Poznate še kakšne dobre kotičke? Balu, ja, daj poglej če je kje v okolici Ljubljane kej fajnega. Ker tale naš Zgornjesavski konec je za vas kar malo daleč, ste vsi v glavnem iz Ljubljane in tistega konca, a ne?

Balu, velja za jutri? Pridete?

Lp
Logiran
pia_in_co.
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.252

« Odgovor #296 : sobota, 02.04.2005 : 15:59:18 »

No, super da vam je vsec ideja Smiley Wink
Jaz bi rada lokacijo, ki je cimblizja Ljubljani Undecided Nekako mi je kaksna Krnica ze malo predalec...

Se kaksen predlog ??
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #297 : nedelja, 03.04.2005 : 20:16:01 »

Citat
Jaz bi rada lokacijo, ki je cimblizja Ljubljani
Uf.. Ljubljane ne poznam prav dobro, tako da boste morali vi povedat Wink

Kdaj pa bi se dobili?

Pa še nekaj za popestritev večera:

http://www2.arnes.si/~vjus/index.html/Dsc02463.jpg
Brina in Klark
A ni fejst tale naš Klark?  Cool

http://www2.arnes.si/~vjus/index.html/Dsc02423.jpg
Brina na Bledu

Več slik na naši spletni strani
http://www2.arnes.si/~vjus/index.html/domov.htm

Lp

[slika spremenjena v povezavo; Mirc]
Logiran
Dali
rad pišem
Sporočil: 318

« Odgovor #298 : ponedeljek, 04.04.2005 : 13:42:04 »

Oj!
Kateri pa je Klark?
Huh
Malo me je zmedlo-je Brina manjša?
Ste zato, da se na razstavi zmenimo za en fajn piknik namesto sprehoda...
Tako bi bila bolj žurka!!!
Cheesy
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.205

« Odgovor #299 : ponedeljek, 04.04.2005 : 13:44:52 »

Oj!
Kateri pa je Klark?
Huh
Malo me je zmedlo-je Brina manjša?
Ste zato, da se na razstavi zmenimo za en fajn piknik namesto sprehoda...
Tako bi bila bolj žurka!!!
Cheesy

Če gledaš po belini na prsih se vidi,da je leva Brina,ker je na spodnji sliki tudi Brina,potem pa malo primerjaj pa boš ugotovila,da je leva Brina desni pa Klarki pa še napisano je tako Wink

lp
Logiran
Strani: 1 ... 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 ... 211   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.