mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 26.11.2024 : 01:38:22

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 ... 211   Dol
Natisni
Avtor Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek  (Prebrano 393850 krat)
0 članov in 3 gostov pregleduje to temo.
*Brina*
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 403

« Odgovor #210 : sobota, 26.02.2005 : 10:34:14 »

Balu,
Kessie ima približno 58 cm in pravtako 33 kg Wink
Smo bili včeraj na obisku, jooj, kakšna lepotica, kar nismo mogli jet domov  Grin
Lp
Logiran
cookie
nekaj malega že vem
Sporočil: 155

« Odgovor #211 : ponedeljek, 28.02.2005 : 12:47:59 »

Pozdravljeni, švicarji!!!

Me veseli, da opišete kakšno značajsko lastnost vaših pesjanov, da potem tudi jaz vem, da tako obnašanje ni neobičajno... Tudi pri nas namreč izginjajo klaftre drv - ampak najlepše jih je grizt in delat trske na kavču... Prav bojim se že, kaj bo, ko bo kavč nepreklicno odpisan... Na njem kje pod večer ležimo: vsaj dva če ne trije predstavniki človeške rase, dve psici nad 30 kil in vsaj ena mačka... Smiley Smiley Smiley

Je pa Arka sedaj zelo vesela, ker imamo še enega njene starosti na počitnicah za teden dni in norita do onemoglosti... Seveda na sprehod je popoldan vseeno treba, je pa tam veselje in divjanje toliko večje.
Logiran
maj
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.664

« Odgovor #212 : ponedeljek, 28.02.2005 : 12:51:19 »

Je pa Arka sedaj zelo vesela, ker imamo še enega njene starosti na počitnicah za teden dni in norita do onemoglosti...

Veš kaj,...tole ti pa skor ne verjamem  Grin Grin Grin Saj ne misliš resno  Wink Wink Ker pri nas sem jaz že čisto  Tongue Tongue, iz oči Gale se pa bere tisti ŠEEEEE  Roll Eyes Roll Eyes

LP, maj
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.214

« Odgovor #213 : ponedeljek, 28.02.2005 : 20:21:24 »

Joj,Brinini potomci so eden lepsi kot drugi...morem se jaz naredit kaksne nove fotke da boste vidli kako lep je tudi Klarkec..povsod kjer se pojavi ga vsi obcudujejo Shocked No,malo se moremo pohvalit. Smiley
Da opisem se nov prijem za sneg ki ga izvaja Klark in smo ga kar imenovali "bager":Gobec odpres cisto na siroko in ga prislonis na sneg,pol hitro hodis dokler nimas polna usta,snega seveda,se vstavis in pocasi zgrizes.Kar ne morem verjet koliko ga poje,potem pa nonstop lula... Shocked
Zdaj pa prezivljamo par dni na obali in ugotavljamo kaksen okus ima morej.. Grin
Logiran
bina
živim tukaj
Sporočil: 3.790

« Odgovor #214 : ponedeljek, 28.02.2005 : 20:26:50 »

Da opisem se nov prijem za sneg ki ga izvaja Klark in smo ga kar imenovali "bager":Gobec odpres cisto na siroko in ga prislonis na sneg,pol hitro hodis dokler nimas polna usta,snega seveda,se vstavis in pocasi zgrizes.Kar ne morem verjet koliko ga poje,potem pa nonstop lula... Shocked

Grin Grin Grin to je pa taok, kot da bi opisoval mojo Bino. Ampak Bero je pa preveč fin, da bi hodil po snegu. Samo, če je "mus" Angry Angry Pa še takrat ga je potrebno zvleči na sneg (kot osla Roll Eyes Tongue Grin Grin Grin)

LP Jana
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #215 : ponedeljek, 28.02.2005 : 23:01:04 »

Citat
morem se jaz naredit kaksne nove fotke da boste vidli kako lep je tudi Klarkec
Jupii, komaj čakam na slikce!  Grin Grin Grin

Lol, "bager"... To bi pa rada videla! Hehe  Grin Grin

Lp
Logiran
Dali
rad pišem
Sporočil: 318

« Odgovor #216 : petek, 04.03.2005 : 16:31:01 »

En snežni pozdrav vsem švicarjem!!!
Ha, zdej pa mamo tudi v kopru sneg... Grin Grin
Pa kako je to zanimivo!! Divjamo gor in dol...non stop brez prestanka... Tongue Tongue
No, ja zdej pa držte pesti, ker mamo jutri izpit...mala šola...kako smo pridni...hehe...
Pol pa reševanje...lušna stvar...
Pa še slike pridejo, ko bo kej več časa jih ustvarit!!
LP Nastja&Dali
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.214

« Odgovor #217 : petek, 04.03.2005 : 19:09:31 »

Ojla Dali...pa sem mislila da je Klark edini koprski svicar. Tongue Sicer pa sva midva res vecino casa v Ljubljani,bomo za to pa poleti bolj dol...vidim da smo tudi podobno stari-Klark bo imel cez par dni 7 mesecev.Kaj se tudi tebi dogaja da te po semedelski ljudje cudno gledajo in odmikajo svoje majhne pse?
Klark je prejsnji vikend ugotovil da je morska voda prevec slana in alge nic kaj sladke Grin
Logiran
Lilit
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.364

« Odgovor #218 : petek, 04.03.2005 : 19:37:42 »

Se en svicar je v Marezigah Wink Ni nas, je pa nas dober prijatelj. No, od psic.

Jaz sem tudi mislila, da je samo eden in to ta Roll Eyes Potem smo pa kaksen teden nazaj srecali enega na Debelem rticu. In potem sem slucajno se zasla na internetno stran psarne svicarjev v Ospu (sicer ni ravno Koper... je pa ista obcina Cool)

Ocitno vseeno niso tako zelooooo redka pasma Smiley

Logiran
Dali
rad pišem

« Odgovor #219 : petek, 04.03.2005 : 20:22:46 »

;)Jaaa...nas je že dosti dosti Grin Grin
Prav imaš Balu, se mi zdi, da je moj dan starejši od tvojega... Grin Grin Grin
Pa še v sorodu sta... ;)Njegova mamica, je starejša sestra od Dalija...
Kaj bi se kej vidle? Imaš ZS!
Lilit a ti si pa iz Marezig? Kdo pa ima tega psa in iz katere psarne je?
Ok...švicarji...mejte se!!!! Cheesy
Logiran
Lilit
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.364

« Odgovor #220 : petek, 04.03.2005 : 21:22:15 »

Ja, iz Marezig.

Ari je zdaj star eno leto in je iz psarne Svisart.
Moram rec, da me je kar navdusil nad svicarji in cisto mozno, da se bom kdaj v prihodnosti tudi jaz odlocala za kaksnega Cool

Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #221 : sobota, 05.03.2005 : 10:38:31 »

Ocitno vseeno niso tako zelooooo redka pasma Smiley

Lilit, na žalost nič več  Undecided

Citat
pa sem mislila da je Klark edini koprski svicar
Vem za še enega švicarja iz primorskega konca, mislim da je iz portoroža Wink Bratec od Brine, torej od Klarka stric  Grin
Logiran
Dali
rad pišem

« Odgovor #222 : nedelja, 06.03.2005 : 11:44:51 »

Oj!!
Z veseljem vam sporočam, da sva z Dalijem naredila zaključni izpit male šole Grin Grin
Res je bil izredno priden, zdej pa bova šla še naprej!!!
Brina, kako napreduje reševanje? Cheesy

LP, Nastja
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #223 : nedelja, 06.03.2005 : 13:42:06 »

Dali, čestitam za uspešno opravljeni izpit  

Reševanje.. Moram priznat da sva z Brino zaradi drugih obveznosti morale že 2x špricat trening  sram  nazadnje je pa odpadlo, tako da je bilo zdaj malo pavze  
Naslednji trening pa imava spet v petek Wink

Aja, to sem te hotela še vprašat. V katero šolo si hodila, oziroma še hodiš z Dalijem?
A to ti hodiš z njim, ali je vodnik kdo izmed staršev?

Lp
Logiran
Dali
rad pišem

« Odgovor #224 : nedelja, 06.03.2005 : 16:28:41 »

Oj!
Ha, ha...hvala za čestitke!!! Grin
Ja, Dalija ponavadi vodim jaz, pa tudi kombinirano s starši...Pa kar lepo vse uboga, se pa pozna, da nisem ravno glavna v družini Roll Eyes Roll Eyes. Na izpitu sva ga kombinirano vodila z očetom...Pa je šlo ok. sam sodnik ni bil ravnotakšen, kot sem pričakovala... Undecided
Hodili smo, oz. še hodimo v Kinološko društvo Obala Koper. Zdej bo treba trenirat do tečaja za B-Bh...
Pa ti? Si naredila B-Bh?
Nevem zakaj mi je neka ženska rekla, da švicarji absolutno niso primerni za reševnaje Roll Eyes Roll Eyes...Če so Berniji dokaj uspešni, potem so tudi naši lahko primerni, a ne?
Bom pa vseeno šla na reševanje, ker smo že začeli, pa še gospa Renata je toplo priporočila zadevo...http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/g050.gif

Logiran
Strani: 1 ... 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 ... 211   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.