Iskreno sozalje tudi tu. Tebi Bero pa kos poljubckov! Lepo pocivaj.
Sem ugotovila, da se ze en kup casa nisem oglasila v tej temi ali dodala kaksne slikice. No, moji psi so vsi v redu. Eni se starajo (Klark ima zdaj preko 5 let), eni so prisli v najboljsa leta (Leia ima zdaj preko 2), eni pa se rastejo- nasa mala Berta.
Leia je septembra opravila vzrejni pregled in je tudi popolnoma zdrava (HD A, ED 0, OCD F, pregled oci pod ECVO vse free). Klarkec je imel par legel v Italiji in izredno lepo je spremljati potomce lastnih psov.
Tudi letos smo imeli par norih razstavnih podvigov kot je bil dopust maja: 10 dni in 8 razstav. Odsli smo tudi na svetovno razstavo v Bratislavo in kot sicer preziveli dva vikenda na mesec po razstavah po Evropi. To leto je prav posebno zame, ker sem po dolocenih spremembah tudi sama zacela razstavljati moje pse. In ce je bil zacetek marca malcek tezek- priznam, da sem klub vsem teorijam kako in kaj, ki jih imam v glavi, po ringu tekla kot "nora kura". Sva se zdaj s Klarkom prav ujela in uzivam vsak trenutek v ringu. Klark tudi letos niza uspeh za uspehom. Kaksni so prav neverjetni. Bom kaksnega obudila kar s slikicami.
BIS-best in show Klubschau VSSO (A)
BIS-best in show SKSSP special show (SK)
riserve Best in show Cacib Celje (SLO)
Oba z Leio sta bila uspesna tudi na svetovni razstavi. Klark je iz razreda prvakov odnesel
r.CAC, Leia v razredu zrelih
CAC. Skupaj sta osvojila v
parih 4-6.mesto (parov je bilo preko 60 prijavljenih!). Pravzaprav sta kot par uspesna ze tekom celega leta, saj sta si na razstavah prisluzila ze 9 stopnick!
Pari na svetovni razstavi v Bratislavi
Sigurno pa smo "jackpot" zadeli ta vikend, na klubski razstavi hrvaskega Moloss kluba.
Klark: Odl.1, CAC,
Klubski prvak,
BOB,
BIS 1. mesto+
BIS pari 1.mesto!
Princess Leia: Odl.2, r.CAC,
BIS pari 1.mestoBest in show pari
Best in show
Tudi nasa Bertica podira svoje rekorde. Prva razstava in bila je BIS puppy.
BIS puppy CAC Samobor (HR)
Toliko o nasi razstavni maniji...
Lp Ziva in psi