mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 27.11.2024 : 01:41:19

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 185 186 187 188 189 [190] 191 192 193 194 195 ... 211   Dol
Natisni
Avtor Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek  (Prebrano 394246 krat)
0 članov in 21 gostov pregleduje to temo.
apollo
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 516

« Odgovor #2835 : petek, 30.11.2007 : 02:52:17 »

Čestitke Aiki za 8 let Cheesy!!! Naj vas še dolgo razveseljuje... Wink

Lp
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.214

« Odgovor #2836 : petek, 30.11.2007 : 10:28:10 »

Ce tako dobro pomislim, bi nas Aika lahko peljala na kavo da proslavimo! Njej pa smetano -kava. Grin Cheesy
Drugace pa dobro mrzlo jutro vsem! Cheesy
Logiran
bobaje
nekaj malega že vem
Sporočil: 146

« Odgovor #2837 : sobota, 01.12.2007 : 12:49:15 »

Čestitke naši mami Aiki,
pa še na mnogo lepih dni
in dobrih kosti....

Njen ljubljeni sin Bobaje

Grin
Logiran
AIKA B
midi
Sporočil: 142

« Odgovor #2838 : ponedeljek, 03.12.2007 : 12:42:24 »

Aika se zahvaljuje za čestitke Grin.

In sporoča, da vas z veseljem pelje na kavo in sebe na smetano... Jo njena "mama" že dolgo ni peljala v lokal Wink

A je bil kdo v Welsu - Balu?Huh

lp
Aika in Katja
Logiran

Fevy's kennel - chinese crested dog
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2839 : ponedeljek, 03.12.2007 : 13:04:15 »

Niet, nic bili v Wellsu. Pa sej bodo na strani kluba vse info cez kaksen teden. Wink

Mi smo od 19.11 uradno italijanski sampioni! Kot dokaz temu, da tudi tujci to lahko postanemo in celo v manj kot enem letu. Cheesy
Leia drugace raste, kot gobe po dezju. Danes je bila cepljena proti steklini in gre z nami v Italijo naslednji teden. Da jo malo socializiramo. Mi se pa gremo napapcat na "bozicno vecerjo" ki jo prireja it. klub za svicarske pasme.
Aika ti gre v Varese? Sem ti poslala info o razstavi, ko sem bila v Belgiji. No, sporoci kaj.

Jah, jaz sem vedno za kavo! Kaj pa ce bi sli enega od teh dni na sprehod po Rozniku in na kavico na Roznik? A je kdo za to? Huh

Lp
Logiran
apollo
odvisnež
Sporočil: 516

« Odgovor #2840 : ponedeljek, 03.12.2007 : 17:33:13 »

Hm jaz sem za...Smiley Ampak kdaj drugič Tongue. Nuba ni več v stanju hodit naokoli Grin (no čeprav je šla danes še na kavo z mano Roll Eyes). Če se boste zmenili pa vseeno povejte, če bo le čas, pridem sama, da po dolgem času spet vidim Leio Cheesy.

Lp Wink
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2841 : ponedeljek, 10.12.2007 : 11:07:11 »

No, mi smo bili ta vikend pa v Italiji....ja, no spet vas bom morila z razstavnimi rezultati....pa ne morem drugace ker sem tako ponosna Shocked Grin
(v klasi sampionov se v IT ne podarja CACov!)
Specialka kluba : odl1, BOB
Insubria winner (Cacib): odl.1, Cacib, BOB, BOG 3.mesto!!!

Enajstic letos v ozjem izboru nam je koncno ratalo stopnjicke naskocit!! Klarkec je bil kot vedno v ringu itak super priden, mislim pa da si je stopnjicke 70% prisluzil moj Uros, ker je psa perfektno predstavil. Od 10 vodnikov v ozjem izboru je edini naredil pravilno zahtevano figuro (trikotnik) in zraven pozel se bucen aplavz publike. Cheesy No, za nekoga ki je pred dvemi leti rekel, da "psa ne bomo razstavljali, ker je to brez veze" je sprememba ocitna. Grin

Bili smo tudi na vecerji z italijanskim klubom za svicarske pasem. Tam so ob naju obujali spomine na svoje svicarje in svojega evropskega prvaka Baroneta. Skupaj s sodnico specialke (tudi clanico kluba) pa so se sprasevali zakaj hudica ni vec svicarjev v IT. So namrec mnenja, da imajo bolj stabilen karakter od berncev in so fenomenalni psi. Shocked Tako da "nas- slovence" veselo vabijo, da se jim pridruzimo na specialkah in druzenjih, predvsem v promocijo te lepe pasme- svicarjev namrec.

Leica je bila tudi oba dneva z nami na razstavah. Takoo je bila pridna, da kar verjet nisem mogla. Sploh nic nervozna, nic pod stresom je veselo pozdravljala ljudi, se cohala, tekla okoli s Klarkec in spoznavala celo gruco razlicnih pasem. Malo so ji delale preglavice nemske doge in irski volcji hrti- ti so takooo veliki! Je boljse 5krat prevohat in ocenit situacijo preden se noska srecata.  Wink Bernardinci so pa itak samo za nalajat in v red spravit (si cula Bina!)! Cool

Zdaj pa veselo spimo v lastnih posteljah in kavckih in cakamo da se kdo javi za sprehod. Roll Eyes Grin

Lep pozdrav
Logiran
bina
živim tukaj
Sporočil: 3.790

« Odgovor #2842 : torek, 18.12.2007 : 11:25:42 »

Najprej cestitke vsem za veterane in vsem za uspehe na razstavah!!  Smiley

Nas Bero je sepal in sepal (hmmmm... kdaj pa sploh ni v zadnjih 2 letih Huh) in z vetom smo se zmenili, da je ena izmed opcij, da dobi direkt v sklep kortizon (ker se za OP nocemo odlocit). No, in v sredo zjutraj je dobil to injekcijo. Tisti dan je bil malo tecen, ampak smo preziveli. Vet je rekel, da bomo cakali 3-4 dni, da se bo pokazalo izboljsanje. Ampak le-to se je pokazalo ze naslednji dan: pes je postal bolj tecen, vec je hodil okrog, stalno bi nekaj skakal, hodil, tekal... skratka, pomladil se je za nekaj let. Se hecamo, da ga bomo sedaj peljali nazaj k vetu, da mu bo dal proti-injekcijo, ker je bil prej bolj priden Grin Grin
Skratka, res ga je lepo videt, kako lepse hodi, kako rad se sedaj sprehaja (ceprav se je prej tudi rad)... prav "mladosten" je postal  Cool Sem pa ugotovila, da je svicar po 7. letu res pravi svicar. Naslednjega svicarja kupimo starega min. 7 let Grin Grin Tongue

Kdo pride v Ljubljano na klubsko? Jaz pridem z nasim Berotom (si malo sramoto narest  Tongue sram)
Logiran
bina
živim tukaj

« Odgovor #2843 : torek, 18.12.2007 : 11:27:21 »

Ja Balu, saj Bero je tudi mnenja, da so bernardinci cisto nepotrebni in samo zgago delajo  Roll Eyes Tongue in manj jih vidi, bolj je srecen Grin (ampak mu jaz ne dam tega veselja Tongue)
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2844 : sreda, 19.12.2007 : 10:40:34 »

Midva prideva z obema psoma. Prijavnice ze poslane. Aika B mislim, da tudi pride, za druge pa ne vem. Upam, da bo tudi kaj tujcev...predvsem pa da se bomo imeli super kot lani.
Lepo bo spet videt Berota! Cheesy

Lp
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2845 : torek, 08.01.2008 : 17:58:21 »

Kmalu se spet vidimo!
Evc kaj zdaj! Si prijavila ali ne?

Lp
Logiran
AIKA B
midi

« Odgovor #2846 : četrtek, 10.01.2008 : 11:54:19 »

Ojla,

kje ste kaj???

Kdo pride v Ljubljano?
Bina tokrat bomo imeli kar 2 veterana. Super. Grin

No, mi pridemo vsi (Aika in Baloo)...

se vidimo
Logiran

Evč
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 91

« Odgovor #2847 : četrtek, 17.01.2008 : 22:03:05 »

Joj, Balu, ne nisem se prijavila. Šele prepozno sem ugotovila, da sem zamudila rok za prijavo in sem se potem pošteno tepla po betici  Undecided Pa naslednjič (moram se malo prej pozanimati kdaj je razstava-naslednjič bi res rada šla).

Kako je pa šlo vam in drugim udeležencem?

lp, Eva in Dart
Logiran
AIKA B
midi

« Odgovor #2848 : četrtek, 14.02.2008 : 15:26:53 »

ojla,

moj Baloo pa danes praznuje 5 let Cheesy.

Vse najboljše bajsi Kiss

Pozdravček vsem
Logiran

bina
živim tukaj

« Odgovor #2849 : četrtek, 14.02.2008 : 20:18:05 »

Bajsi  Grin Grin (da ti ne bo kaj zameril Tongue)
Ja, pa vse najboljše Wink se mnoga zdravaaaaaa leta!!
(nisem vedela, da je starejši od moje Bine  Huh)
Logiran
Strani: 1 ... 185 186 187 188 189 [190] 191 192 193 194 195 ... 211   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.