mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 23.11.2024 : 17:15:13

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 178 179 180 181 182 [183] 184 185 186 187 188 ... 211   Dol
Natisni
Avtor Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek  (Prebrano 393137 krat)
0 članov in 8 gostov pregleduje to temo.
apollo
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 516

« Odgovor #2730 : petek, 10.08.2007 : 20:35:45 »

Uuuu ste se pa razpisali medtem ko smo bili na dopustu... Cool. No upam, da ne bo zdaj spet kako zatišje Huh.
Živa čestitke tvojemu Klarkcu za 3. rojstni dan Grin (malo z zamudo-dopust pač Wink). Da bi vas razveseljeval s svojimi norčijami še mnogo let Smiley!
Koliko vas gre kaj razstavljat v Trbovlje? Mene že matra, da prijavim Nubo Tongue. Ali bo tista "ta mala specialka" Roll Eyes?

Lp
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.214

« Odgovor #2731 : petek, 10.08.2007 : 23:07:36 »

Jaz grem po vsej verjetnosti delat v Trbovlje...o "specialkici" pa nic ne vem...mores Aiko vprasat.
Lp
Logiran
Evč
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 91

« Odgovor #2732 : ponedeljek, 13.08.2007 : 13:26:59 »

No pa se po daljšem času oglašava tudi izglubljenca iz Ljubljane. Po daljšem potepanju po hrvaški obali spet sedimo v Ljubljani in čakamo na VIkend.

Vse najboljše Klark in vsi Brinini K-jevci!

Ta vikend smo bili pa v Martuljku in smo se oglasili na legendarne pite v Kranjsi Gori, kjer domuje Brinina Lisa, ki je iz tedna v teden večja in je dala našemu Dartu vetra. Po obveznem piškotku in vodi (ki je Dart sicer ni pogledal, ker ni njegova skleda), sta se dodobra naigrala, tako da sem gospodu morala pomagati v avto. Ja kaj čmo, pač se počasi staramo in ne moremo več slediti mladini.

Skratka lepe pozdravčke vsem in še veliko dousta, če pa se komu pocedijo sline po čem sladkem in je slučajno na Gorenjskem, priporočam Lisino slaščičarno. Mi smo že kar abonirani tam  Grin
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2733 : torek, 14.08.2007 : 01:40:13 »

Zivjo Evc, lepo te je spet malo cut! Cheesy
Klark vraca cestitke Dartu in mu rahlo zavida obisk Lisine slascicarne....samo Klakrec ne bi piskotka, zdaj je pa ja sezona sladoleda! Grin
Se dobro da mi bosta Zobek in Brina pokazala kje je ta slascicarna! Se mi ze sline cedijo ko slisim "pita". Tongue

Kako pa se ima kaj Dart? Vedno ko gremo mimo z avtom pokukamo kje se skriva, pa ga nikjer ne vidimo. Sad Zgleda da je cel "stanovanjski pes"? Grin Grin Poznamo to...
Pa ne se ti o staranju...pol bo Aika B spet zacela, da bo Baloo kmalu med veterani  Angry Grin . Mi se pa sploh ne staramo in se se dosti casa ne bomo! Tako sva se odlocla s Klarkom, sodnik nam je pa se krilca dal na zadnji razstavi. Se malo pa bo spet agiiiii time. Cheesy

Klark in Ziva
Logiran
matej1
novinec
*
Sporočil: 6

« Odgovor #2734 : sreda, 15.08.2007 : 00:37:39 »

Hvala vsem za pomoc, predvsem Balu in Katji, da smo se nekak skoordiniral in se kontaktiral. In pa seveda Jani za to, da imamo sploh možnost pisanja tu gor. Jaz sem se vedno v iskanju mladicka in upam, da se v bliznji oz. malo manj bliznji prihodnosti tudi kje srecamo s to cudovito pasmo.

LP

Matej
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2735 : sreda, 15.08.2007 : 01:37:35 »

Matej1 mojo pomoc imas kadarkoli hoces! Vprasas lahko karkoli, kadarkoli...ce bo le v moji moci in znanju ti odgovorim (moj mail je pod avatarjem). Ce kaj ne vem lahko vprasam koga v tujini. Sem ze gledala za legla okoli, nekaj priporocila Katji..veliko info lahko dobis tudi na straneh drustev iz vsake drzave.
Vse odvisno od kriterijev, ki si si jih postavil.
Kot ze receno jaz bom sigurno v Trbovljah, pa v Lendavi. Sicer delovno ampak s Katjo bomo sigurno na pijacki po razstavljanju in ce si zelis debate lepo vabljen. Ce bo pa se Apollo zraven pa se kar pripravi- znamo bit glasne in gobcne. Wink No, upam da se v prihodnosti spoznamo.

Zaspan pozdrav od mene in glasno smrcanje od Klarka
Logiran
bina
živim tukaj
Sporočil: 3.790

« Odgovor #2736 : petek, 17.08.2007 : 15:00:45 »

ok, glede na to, da je uradno vabilo ze zunaj, me zanima kdo ima namen priti na srecanje svicarskih pasem (saj moja Bina spada tudi zraven, a ne Huh Tongue)?
Zna biti zanimivo Smiley Smiley
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2737 : petek, 17.08.2007 : 15:40:33 »

Seveda spadate v naso sekcijo..torej med svicarske pasme!
Ja. jaz navijam za to, da nas bo cimvec. Bo zabavno...se lahko poskusimo v agiju (bomo imeli vse ovire), RallyO (tudi tukaj vsa oprema)...itd + druzenje+ jedaca in pijaca. Pa sej tudi ce niste clani kluba, sekcije...ce nimate psa ampak bi ga mogoce enkrat imeli, ce zgolj radi gledate pse.....
No, jaz pridem sigurno pa Apollo, pa Aika...verjamem da nas bo veliko. Saj se radi druzimo, ne?
Bina a niste vidve delale poslusnost in sled? Lahko to kaj prikazete?

Lp

Lp
Logiran
aska2005
živim tukaj
Sporočil: 3.672

« Odgovor #2738 : petek, 17.08.2007 : 16:21:17 »

Balu ali danes prideš na trening agija?
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2739 : petek, 17.08.2007 : 16:23:30 »

Aska, jaz sem se(spet) na obali...tako da zal ne. Mislim da pred septembrom ne bo nic iz naju. Pol se pa zacnejo spet tecaji, ne?

Uzivajta s Asko se za naju Wink
Lp
Logiran
aska2005
živim tukaj
Sporočil: 3.672

« Odgovor #2740 : petek, 17.08.2007 : 16:26:44 »

Škoda..No pa jesen i s polno paro naprej Smiley. Bova uživali, ker sva bolj sami ponavadi na treningih, največ trije Wink Grin Uživajta s Klarkom na morju  Smiley

lp
Logiran
apollo
odvisnež

« Odgovor #2741 : sobota, 18.08.2007 : 11:59:37 »

Ja midve tudi prideva na srečanje Wink Cheesy Wink!!! Nuba že komaj čaka Grin...

Lp
Logiran
apollo
odvisnež

« Odgovor #2742 : torek, 21.08.2007 : 09:31:08 »

Ste videli kolk švicarjev je prijavljenih v Trbovlje Wink. Pa kar 5 psic Cheesy. Zdej mi bo pa že žal da se nisem prijavla sram.
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2743 : torek, 21.08.2007 : 10:49:53 »

Pa sej jih je samo 8!! Ko si tako napisala sem mislila da jih bo 15! Cheesy  Grin
Mislim da sta med psicami dve mladicki, potomki od Arke in Darkota- kar si zelo zelim videt.
Pa tudi pri samcih ni neke guzve, sploh ce bo kdo mladic. Ja, Apollo ce si potrebovala se kaksen CAC ti je res lahko zal da nisi prijavila. Wink

Lp
Logiran
apollo
odvisnež

« Odgovor #2744 : torek, 21.08.2007 : 11:36:35 »

Ne ne CAC-ov imamo pa že dovolj...Wink Čakamo, da bo 1 leto okoli, da lahko poberemo še zadnjega za šampionat Grin.
Ampak meni se pa 8 vseeno ne zdi tako malo sram, glede na to da nihče od nas ni prijavil Grin. Bo prav super za videt Cool!
Logiran
Strani: 1 ... 178 179 180 181 182 [183] 184 185 186 187 188 ... 211   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.