mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 24.11.2024 : 04:24:09

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 161 162 163 164 165 [166] 167 168 169 170 171 ... 211   Dol
Natisni
Avtor Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek  (Prebrano 393305 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
AIKA B
midi
Spol: Ženska
Sporočil: 142

« Odgovor #2475 : nedelja, 11.03.2007 : 21:33:33 »

Pozabila omenit še eno pomankljivost.

Ringi absolutno premajhni...

lp
Logiran

Fevy's kennel - chinese crested dog
apollo
odvisnež
Sporočil: 516

« Odgovor #2476 : nedelja, 11.03.2007 : 22:06:16 »

Tudi jaz vsem skupaj čestitam, še posebej Aiki za BIS! Vidim pa, da so Rusi zopet pobrali paktično vse-Akela zopet BOB (huh kako bo zanimiva letošnja Evropska razstava sram). A pri psicah v vmesnih sta bili pa potem samo dve psici? Se mi zdi, da sem videla da so bile tri prijavljene... Roll Eyes Kaj zmaga pa Aski-to je tista, ki ima res krivo hrbtno linijo al ne... Huh Glede ringov pa sem mislila, da se to dogaja le pri nas in da imajo v tujini to bolj pošlihtano... Huh
Nuba pa se goni in imamo okrog hiše polno snubcev... Huh Me je tale razstava tolk "žulila" da bi se prijavla, ampak v bistvu zdaj vidim, da sem se prav odločila, da se nisem, ker ne vem kako bi tole izpeljala z "gonečko" Wink...

Lp
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.214

« Odgovor #2477 : nedelja, 11.03.2007 : 22:41:05 »

No, jaz bi se rada opravicila ce sem bila ob ringu malo preglasna sram ....dejstvo je, da me je sojenje Baloo- Akella takoo razocaralo! Baloo je danes bil stirikrat boljsi od Akelle: dlaka se mu je svetila kot za stavo, stal je lepo in se prav tako super gibal. Akella na drugi strani hopsajoc na eno zadnjo nogo, stal kot krava z zadnjimi nogami in cel razstelan. Se vedno je seveda zmagal Rus.
Mi je zal, ampak ta sodnik me vec ne vidi.  Cool Uros mi je sicer rekel, da je sodnika moja pripomba malo spravila v zadrego...mogoce bi res morala bit tiho..ampak ne morem si pomagat in ne morem rect drugega kot to, da danes sodnik ni sodil pravilno.
Splosno razocaranje tudi glede razstavnega prostora. Ringi tako majhni, da so psi v diagonali naredili dejansko stiri korake. Kako naj bi sodnik sploh ocenil gibanje mi niti najmanj ni jasno. Guzva ob ringih taka, da nisi kje mel bit. Edino pozitivno so bili stanti, ki jih je bilo v primerjavi z nasimi razstavami ogromno! Cheesy Vstopnina 7 evrov! Sad Prvi vtis avstrijskih razstav je zelo mesan....
Ah, se bom raje veselila prihajajocega agi treninga Cheesy
Logiran
AIKA B
midi

« Odgovor #2478 : nedelja, 11.03.2007 : 23:12:00 »

Apollo,

Aske (od istega lastnika kot Akella) ti po moje ne poznaš. Je v LJ ni bilo in tudi jaz sem jo videla prvič. Sicer lepa psica samo v katastrofalni razstavni kondiciji (seski do tal, slaba dlaka...).

Balu,
glasnost ob ringu ni nobenega motila (razen sodnika Grin), bi bili pa bolj navdušeni, če bi lahko namesto žvižganja ploskali in kričali Wink.
Uros mi je sicer rekel, da je sodnika moja pripomba malo spravila v zadrego...mogoce bi res morala bit tiho..ampak ne morem si pomagat in ne morem rect drugega kot to, da danes sodnik ni sodil pravilno.
Kakšna pripomba?Huh

Razstava (prostor- prevelika gužva in premajhni ringi) pa je tudi mene razočarala. Daleč od ostalih avstrijskih.

lp
Logiran

apollo
odvisnež

« Odgovor #2479 : nedelja, 11.03.2007 : 23:49:37 »

Ups pol se pa opravičujem... Smiley Sem mislila, da je bila v Ljubljani dopoldne, pa sem zgleda neki zamešala. Moram pogledat v katalog sram
Logiran
bina
živim tukaj
Sporočil: 3.790

« Odgovor #2480 : nedelja, 11.03.2007 : 23:58:44 »

Balu, a je Akella ze bil kdaj sploh drugacen, kot tak, ki si ga opisala danes Huh jaz ga namrec se nisem videla...

Kdo pa je sodil danes?
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2481 : ponedeljek, 12.03.2007 : 09:03:48 »

No,no meni se je zdel na obeh Cacibih Lj (06+07) lep svicar. Sploh lani. To kar je blo pa videt vceraj pa ni pasalo k temu opisu.
Moja pripomba?
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2482 : ponedeljek, 12.03.2007 : 09:11:04 »

Aaa prehitro sem stisnila... Grin V glavnem ko smo ga fino izbujali in se je ustavil pred naso grucico (btw bujali so ga tudi avstrijci!) sem mu rekla :"Danes pa nimate prav." Ok, v anglescini....in pol je g. sodnik malcek zafarbal... Tongue in me se parkrat pokukal preko sojenja. Sej ni blo misljeno da mu bom za vrat skocila in nisem klela sram , vseeno bom drugic tiho.
Samo sem pa pricakovalo tudi kaksnega avstrijskega samca...na koncu pa smo bli ,kot ze dobro izpeta pesem samo Rusi in Slovenci...
Dobro jutro Wink
Logiran
AIKA B
midi

« Odgovor #2483 : ponedeljek, 12.03.2007 : 12:34:07 »

huh kako bo zanimiva letošnja Evropska razstava sram).
Sploh ne. Bo prov dolgočasno Undecided

V glavnem ko smo ga fino izbujali in se je ustavil pred naso grucico (btw bujali so ga tudi avstrijci!) sem mu rekla :"Danes pa nimate prav." Ok, v anglescini....in pol je g. sodnik malcek zafarbal... Tongue in me se parkrat pokukal preko sojenja. Sej ni blo misljeno da mu bom za vrat skocila in nisem klela sram , vseeno bom drugic tiho.
Nč ne bit drugič tiho. Je treba izrazit svoje mnenje Wink Pa občutek ko si v ringu in te okolica spodbuja in navija zate je super Grin

Balu, a je Akella ze bil kdaj sploh drugacen, kot tak, ki si ga opisala danes Huh jaz ga namrec se nisem videla...
Bina, Akella je bil že večkrat veliko boljši kot včeraj. Tudi meni je bil npr. letos v Ljubljani zelo všeč (si je zaslužil BOB).

en sončen pozdravček iz Lj
Logiran

apollo
odvisnež

« Odgovor #2484 : ponedeljek, 12.03.2007 : 16:06:44 »

Citat
(huh kako bo zanimiva letošnja Evropska razstava sram ).
Citat
Sploh ne. Bo prov dolgočasno Undecided

Khm sej to je bilo drgač tko mišljeno Grin Cheesy
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2485 : torek, 13.03.2007 : 00:03:35 »

Pa ne tako crno gledat..dobit npr. r.CAC ali r.CACIB na evropskem tudi ne bi blo sploh slabo,ne?
Vsaj en dosegljiv cilj. Pa mogoce  vidimo kaksne lepe pse, ki jih se ne poznamo...
Lp
Logiran
AIKA B
midi

« Odgovor #2486 : torek, 13.03.2007 : 14:33:36 »

Citat
(huh kako bo zanimiva letošnja Evropska razstava  ).

Citat
Sploh ne. Bo prov dolgočasno 

Khm sej to je bilo drgač tko mišljeno Grin Cheesy

UPS sram

Pa ne tako crno gledat..dobit npr. r.CAC ali r.CACIB na evropskem tudi ne bi blo sploh slabo,ne?
Vsaj en dosegljiv cilj. Pa mogoce vidimo kaksne lepe pse, ki jih se ne poznamo...
Lp
Sej se r cac-a in r caciba-a na evropski tudi ne bi branila - vrhunski uspeh če rata kaj takega v dobri konkurenci. Samo mormo malo pojamrat. Wink
Vidt kakšne nove pse pa tudi ne bi bilo slabo.

lp
Logiran

Dali
rad pišem
Sporočil: 318

« Odgovor #2487 : torek, 13.03.2007 : 15:57:58 »

No, glede na nedeljske slovenske rezultate v Grazu Grin imam danes eno dobro novico. Cheesy

In sicer, vceraj smo v Avstriji Esti in Daliju pregledali oci:

Karhunkierros Esta Elline:
  • PRA: free
  • Glaucoom: free
  • Cataract: free

Davos od Radovne:
  • PRA: free
  • Glaucoom: free
  • Cataract: free

Hja, na letosnjo evropsko bo pa res vredno iti! Grin Grin

Pozdrave vsem,
Augusta Raurica gang
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2488 : sreda, 14.03.2007 : 10:43:02 »

Super Dali!
Sama nacrtujem pregled oci konec tega leta. A ste sli v Grazu pregledat k oftamologom pod ECVO?
Lp
Logiran
qlimax
novinec
*
Sporočil: 1

« Odgovor #2489 : sreda, 14.03.2007 : 22:34:27 »

Lp

sem nov na forumu in me zanima če bi se dalo kje dobit čistokrvnega švicarskega planšarja brez rodovnika(ne morem si privoščit z rodovnikom) tega psa si ga zelo želim. Če ima kdo kakšen predlog bi bil zelo hvaležen!

Logiran
Strani: 1 ... 161 162 163 164 165 [166] 167 168 169 170 171 ... 211   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.