mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 25.11.2024 : 00:55:44

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 156 157 158 159 160 [161] 162 163 164 165 166 ... 211   Dol
Natisni
Avtor Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek  (Prebrano 393434 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
Babalu
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.214

« Odgovor #2400 : četrtek, 01.02.2007 : 14:59:48 »

Caki malo....pa zakaj spet jaz....se mi zdi kot da samo jaz nosim Huh Cool Pa kaksno klet mislite da mam Cheesy Ne,ne....nekdo je dolzen borovnicke ker nam je v ZG dvakrat "sprasil rit" za Cacib! Grin
Hm, Nastja a pri vas se kar psi odlocajo? Pri nas ni demokracije....ce Uros rece da gremo, moremo vsi it! Roll Eyes Grin
Lp
Logiran
AIKA B
midi
Sporočil: 142

« Odgovor #2401 : četrtek, 01.02.2007 : 16:03:23 »

Balu,

a ti si še zmeri pri Zagrebu?Huh? Veš kje je že to. Kaj pa Ljubljana... Grin. Si spet ti dolžna!

Predlagam, da v Graz prineseva obe, da bo mir. Sam pol rabim še šoferja, da me bo domov odpeljal Cheesy
Logiran

Fevy's kennel - chinese crested dog
apollo
odvisnež
Sporočil: 516

« Odgovor #2402 : ponedeljek, 05.02.2007 : 11:07:49 »

Včeraj, ko sem se vračala izpod Vršiča, sem se še malo ustavila pri Brini in njenih mladičkih... Res imajo krasno leglo. Sem mislila, da se bom ustavila za ene pol urice pol sem bla pa skoraj dve uri tam Huh Grin Cheesy Grin. Sta šli potem še Nuba in Brina skupaj na en sprehod Smiley
Čim bolje se odrežite na razstavah pa malo nam sporočite kako bo. Grin Mi imamo malo pavze Cool

Lp
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2403 : ponedeljek, 05.02.2007 : 11:18:52 »

Aika, kaj pa ce ena prinese v Celje ena pa v Graz? Sej iz Graza te lahko prislepamo....tvoj avto na nasega privezemo pa gremo  Cheesy Grin

Super Apollo, da si jih sla pogledat...jaz bi tudi!! A si kaj vidla Liro? Meni zgleda zeloo fletna, samo se na nobeni slikici nisem zaznala njene kompletne stoje. Ce ima se okotenosti super.... Cheesy  Cool
Morem nehat sanjat o se enem svicarju in najprej faks naredit Grin Grin
Lp
Logiran
apollo
odvisnež
Sporočil: 516

« Odgovor #2404 : ponedeljek, 05.02.2007 : 14:10:37 »

Uf ja, je praktično celotno leglo 1A! Grin Cheesy Glede konstitucije pa itak veš kako je-saj nekaj se že vidi (zaenkrat vse super) ampak kakšen pes bo se pa itak pokaže šele kasneje... Tko da je preuranjeno glede tega govorit... Roll Eyes komaj čakam, da malo zrastejo Cheesy
Se mi pa zdi, da bo dobil Klark močno konkurenco Grin Wink
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2405 : ponedeljek, 05.02.2007 : 15:17:40 »

Si cul tudi ti "Baloo"? Apollo grozi s konkurenco.... Cheesy Cheesy Jupiii, sem takoj za ce to pomeni kvalitetne svicarje na razstavah.... Wink
Logiran
AIKA B
midi

« Odgovor #2406 : ponedeljek, 05.02.2007 : 15:30:51 »

Ojla,

nas v Celje ne bo... Tko da lahko prinesem borovničke samo v Graz Wink

Si cul tudi ti "Baloo"? Apollo grozi s konkurenco.... Cheesy Cheesy Jupiii, sem takoj za ce to pomeni kvalitetne svicarje na razstavah.... Wink
Mi bomo 14.2. stari že 4 leta in nam na žalost to leglo ni več konkurenca. Grin Ko oni odrastejo bo Baloo že veteran. Se pa veselim lepih malih črvov na razstavah. Mogoče pa pripeljem kaj novega in mladega Cheesy
Sem glih ugotavljala, da imam 7 in pol letno zelo živahno veteranko ter 4 letnega hiperaktivca. Mogoče je pa čas za podmladek... da se "ta stari" malo "umirijo" Wink.

Lep sončen pozdrav iz LJ
Logiran

Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2407 : ponedeljek, 05.02.2007 : 15:58:57 »

Ma kaksen veteran....si vidla Aldota na Cacibu! Nic med veterane, vsaj dokler ni 8 let star!  Roll Eyes Grin Konkurenca bo pa ze cez leto in pol skakala med vmesnimi  Wink Da ne omenjamo mladcev ki ze prihajajo... Ekola med veterani bos lahko naslednjo specialko v Svici!  Cool
Lp
Logiran
AIKA B
midi

« Odgovor #2408 : ponedeljek, 05.02.2007 : 16:58:31 »

Ma kaksen veteran....si vidla Aldota na Cacibu!

Balu,

men se je pa zdelo, da se je Aldotu vidlo, da je že starejši. Bi ga mogla vidt na euro v Bratislavi leta 2003 (pobral BOB) Smiley Čisto neki drugega.

Mislm da 7 letni pes težko konkurira 2 ali 3 letnemu (če sta oba lepa in brez vidnejših odstopanj od standarda).

Na koliko let pa je specialka v Švici? 4 ali 5?Huh

Logiran

Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2409 : ponedeljek, 05.02.2007 : 20:07:09 »

Uros mi je omenjal da je specialka na 4 leta....Baloo bi jih imel 7,lih za veterane.
Sej ne recem da se Aldotu ni vidlo da je zrel samec....ampak Helsinki so bili pa eno leto nazaj ko je vse on pobral,ne? (european winner 06 www.kennelliitto.fi/VOITTAJA/EN/European+Winner+2006/Results/fci02/)
Pa se mi ni zdelo da bi imel toliko slabse gibanje kot ostali, sploh ne.
Logiran
Stella
rad pišem
Sporočil: 295

« Odgovor #2410 : sreda, 07.02.2007 : 23:22:18 »

Ko je bilo ravno govora o IHA Graz... Jaz sem svojega landseerja prijavila kar preko obrazca na netu, torej tukaj: http://anmeldung.hundeausstellung.at . A kdo ve, če to OK deluje? A kopije rodovnika in dokazila o plačilu pa ni treba pošiljat? Se opravičujem, če sem neumestna.

Ful ste face ko se tako lepo razumete, ni pri vseh pasmah tako. V ljubljani ste bili ful fajni, ko ste se postavli za gasilsko slikco, sem vas gledala! Na žalost vas pa nisem uspela slikat.
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2411 : četrtek, 08.02.2007 : 00:05:50 »

Skoda da ti ni uspelo kaj slikat...mislim da med nami ni uspela kaksna res super slikica...moje so vse malo meglene. Cheesy
Drugace pa da te pomirim Stella. Smiley Jaz sem se prijavila preko iste internetne strani. Nisem poslala nobenega rodovnika, sem pa placala v roku treh dni kot je napisano....in sem ze dobila potrdilo prijave preko neta. Jo samo skopiram in je! Tako da pomoje ne bos imela problemov.
Drugace pa ne grizemo Grin . Lahko nas prides tudi pozdravit drugic....kaj pa ves, mogoce se najdejo kaksne borovnicke tudi zate  sram Grin
lp
Logiran
Stella
rad pišem
Sporočil: 295

« Odgovor #2412 : četrtek, 08.02.2007 : 01:12:30 »

Ja res je škoda, je tudi meni žal, da imam tako malo slikic. Ponavadi jih mam fuuul. Amapak v dvoranah mi nikol ne ratajo slikce, so tudi moje zmer meglene in vse temne. Kaj hočeš, nisem ravno fotograf.
Hvala, bom tudi jaz kar jutri skočila plačat in bomo videli kako bo.

Hehe, no lepo da ne grizete, vas pa drugič pridem mal počohat. Čeprav se mi zdi, da mojemu Benču niso bili najbolj všeč švicarji ker je kar ene čudne zvoke spuščal  Huh Lips Sealed
Sem pa bila zasidrana čist tam pri vašem ringu (na specialki), čist med vami.
Logiran
AIKA B
midi

« Odgovor #2413 : torek, 13.02.2007 : 13:54:16 »

No, mi smo se prijavili v Graz. Tko da nas je "že" 5. Cheesy

Dali, kaj je pa z vami? Si prepričala svoje mrcine da bi šli malo v Avstrijo pogledat?? So podaljšali prijave do 16.2.

lp
Logiran

Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2414 : torek, 13.02.2007 : 14:53:34 »

No,lepo da bo kaj druzbe.
V nedeljo pa drzimo tace, da bo Baloo vse pobral v Padovi in se izkazal v Bisu! Mi v IT se nismo ostali na Bisih, tako da ne vem ce gredo svicarji "v promet" Wink
Logiran
Strani: 1 ... 156 157 158 159 160 [161] 162 163 164 165 166 ... 211   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.