mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 28.11.2024 : 23:43:05

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 146 147 148 149 150 [151] 152 153 154 155 156 ... 211   Dol
Natisni
Avtor Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek  (Prebrano 395032 krat)
0 članov in 13 gostov pregleduje to temo.
apollo
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 516

« Odgovor #2250 : sobota, 18.11.2006 : 16:13:18 »

Ali se ne dobi delovna knjižica samo ob opravljenem delovnem izpitu, se pravi vsaj IPO1? Al to je neka druga knjižica?
Logiran
Bambi
odvisnež
Sporočil: 682

« Odgovor #2251 : sobota, 18.11.2006 : 17:28:24 »

Apollo, delovno knjizico se dobi po vsakem opravljenem izpitu, tudi po B-BH.

Balu, bom Crno Smrt nascuvala nate, kaj se to pravi, pljuvat cez moje slike  Angry. Ne mi rect, da ni niti ena uporabna...  Tongue Kakega albatrosa sem pa ze ujela v elementu, ce ne tega, pa vsaj zajca  Cheesy.
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.214

« Odgovor #2252 : sobota, 18.11.2006 : 18:47:20 »

"Albatrosa" si ze ujela...ampak tega gledam vsak dan! Roll Eyes  "Trobarvnega zajca" pred naslovi pa tezko ujamem....kar je razvidno tudi iz slik! Ja, zajci niso kar tako.... Grin

Prevod za nepoznavalce: "albatros"- redka linija cloveskega hendlerja, kjer izteg rok v poziciji longet omogoca pozo albatrosa pred izletom. Zanimiva variacija predvsem za smejoce se obcinstvo. Cool
                                       " trobarvni zajec" predstavlja svicaja v posebnem in atraktivnem elementu ring dresure, ko zgleda kot "rdeca kapica ko pobira jagode"-hop hop sem in tja Grin

Logiran
apollo
odvisnež

« Odgovor #2253 : sobota, 18.11.2006 : 20:58:46 »

Citat
Apollo, delovno knjizico se dobi po vsakem opravljenem izpitu, tudi po B-BH.
Tega pa nisem vedela Roll Eyes Sem mislila, da jo dobijo le tisti, ki opravijo kakšen bolj zakompliciran izpit Wink
Škoda ker ne bo nič slikic sram Aja danes sem dobila potrditev prijave za Zagreb... Me zanima, če ima še kdo kakšen komentar na sodnika, ki sodi v nedeljo, da vidim, če se sploh splača tok daleč hodit Huh.
Logiran
bina
živim tukaj
Sporočil: 3.790

« Odgovor #2254 : sobota, 18.11.2006 : 21:03:38 »

Apollo, kdo ti pa sodi?

Ne, delovno knjizico dobis, ko naredis kaksen izpit, ki je priznan od KZS. In Bina ima to delovno knjizico ze fuuuul dolgo.
Logiran
apollo
odvisnež

« Odgovor #2255 : sobota, 18.11.2006 : 21:07:08 »

HANS WIBLISHAUSER (D) Roll Eyes
Logiran
bina
živim tukaj
Sporočil: 3.790

« Odgovor #2256 : sobota, 18.11.2006 : 21:17:45 »

uf, ne poznam sram

A v Celje prides? Razstavljas?
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2257 : sobota, 18.11.2006 : 21:25:30 »

Moj komentar iz svetovnega ze poznas,ne Apollo.  Huh Sicer pa so mi omenili da je on "doktor doberman" in potemtakem sigurno ve svoje o drugi grupi. Vsaj tako jaz razmisljam in se nadejam da bosta obe razstavi lepi. Raje upajmo da bo italijan v soboto podeljeval CAC Cheesy Grin
Drugace sem pa tudi jaz danes dobila obe potrditvi...tako da se vidimo naslednji vikend "svicarji"  Cool
lp
Logiran
Bambi
odvisnež
Sporočil: 682

« Odgovor #2258 : sobota, 18.11.2006 : 21:34:39 »

Balu, pozabila si omeniti, da je tehnika albatrosa lahko ravno tako uporabna kot stil zerjava (ceprav proti mastinotu ni pomagala); mislim, da bo treba posnet se kak Karate kid  Cheesy Grin.

Apollo, socustvujem za sodnika Wink. Meni je sodil v Poznanu, potek si lahko preberes v belgijski temi. No ja, zabavali smo se vseeno, verjamem, da se boste vi tudi. Zdaj pa dovolj mojega vpadanja med svicarje...
Logiran
apollo
odvisnež

« Odgovor #2259 : nedelja, 19.11.2006 : 12:03:31 »

Ja Bina v Celje prideva... Nuba že komaj čaka, da spozna Berota... Cheesy In da spet vidi vse ostale Grin
Balu ja seveda se spomnim komentarja. Zdej res ne vem ali naj sploh grem al ne sram Kaj vi ste se odločili da pridete? Saj bova midve tudi po vsej verjetnosti šle... Huh
Logiran
AIKA B
midi
Sporočil: 142

« Odgovor #2260 : nedelja, 19.11.2006 : 21:19:02 »

Apollo, ne kompliciri pa pridi v Zagreb če si že prijavljena. Sej ni tok daleč. Sodnika pa tut jst ne poznam. Kakšni pa so bili komentarji???

Balu ti boš pa "kregana"! Cheesy Greš na svetovno razstavo in prideš nazaj brez slik. Na nas, ki smo ostali v Slo si pa čisto pozabila. Tudi mi bi vidli kakšen utrip iz ringa.
Pa da ne boš pozabla v Zg prinest kataloga in rezultatov. Boš malo več tudi povedala o psih, ki so bili tam. Zanima me samo še en tvoj komentar na zmagovalce. So si zaslužil, so bili res najlepši (glede na to da so v skoraj vseh razredih zmagali ruski psi, a imajo res tok dobre švicarje)Huh Na eni ruski strani sem vidla psičko, ki je svetovna prvakinja. Me zanima kakšna je bila v živo.

Se vidimo za vikend. No vsaj upam, glede na to da še nisem dobila potrditve prijave.

Lp
Logiran

Fevy's kennel - chinese crested dog
AIKA B
midi

« Odgovor #2261 : nedelja, 19.11.2006 : 21:33:23 »

Sodnika pa tut jst ne poznam. Kakšni pa so bili komentarji???

Komentar na sodnika prebrala v temi belgijcev. Ja bomo vidli kako se bo odrezal pri švicarjih...

lp
Logiran

Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2262 : nedelja, 19.11.2006 : 22:25:47 »

Sej tudi sama nisem vesela, da slikic ni.....uf, pol bi me pa se kregali! Zakaj pa noben drugi slo svicar ni sel gor...upam da bo na evro v Zg drugace!! Svetovno vam itak odpade dve leti (mexico city, stockholm)...
Psic kot omenjeno nisem gledala, med samci pa z vsemi stirimi navijala  za J*djanga (to je uni gospod ki te je v svici spraseval ce bos z Balujem imela kaksno leglo!)! Tako da se osebmo z Bob, Cacibom samcev sploh ne strinjam....ampak se mi zdi brezveze po tem udrihat, ker je itak vsako ocenjevanje subjektivno. Mislim da je bila vecina Cacov podeljena psom istega lastnika...no,vsaj za tri sem sigurna. Pa sej boste ob branju kataloga in pregledu razultatov tudi sami to videli.
Kako pa drugace "nasi" svicarji? Meni se je utrnila nova ideja...probat canicross s Klarkom (tek s psom, kjer sta skupaj privezana in pes tece pred vodnikom). Danes sem prvic poskusala, da sploh vidim kako tezko je psa naucit da tece spredaj in vlece...pa nama je kar ratalo Cheesy ! Tako da bova pocasi kar zacela vadit- parkrat na teden, pol pa ce bo obema vsec bom se primerno opremo kupila. Zame bi bilo sigurno zdravo...bom zgubila vsaj nekaj "misicne mase" pred poletjem... Grin Grin
lp
Logiran
cookie
nekaj malega že vem
Sporočil: 155

« Odgovor #2263 : ponedeljek, 20.11.2006 : 09:50:16 »

Mi smo že prejeli potrdilo za Zagreb v nedeljo. Upam, da naša ne bo preveč "dišala", ker bo takrat  19. dan gonitve... Saj se to ne šteje več  med goneče psice??? Bi bilo bolje, da jo s čim pošpricam??? V sredo sem bila pri sestri z obema psicama, ki sta se gonile in včeraj je bil pri njih en zlat prinašalec na obisku. Je rekla, da se mu je skoraj zmešalo, tako je vohal po hiši (po 4 dneh!!!) in potem naredil še lužo... 

Balu, tudi jaz se priporočam za kopije.

Za svetovno bi naj bila kar huda kuhinja, sem slišala od enih avstrijcev. Da dva psa si naslova zagotovo nista zaslužila. Sodnika bomo pa videli. Saj jaz grem bolj za hec...

Lep pozdrav vsem od mene v službi in od Arke in Dolce, ki sta zaprti v hiši kot posledica gonitisa!
Logiran
AIKA B
midi

« Odgovor #2264 : ponedeljek, 20.11.2006 : 13:15:03 »

Joj cookie, Baloo-ju se bo spet trgalo... Cheesy

Balu, D'Janga se pa spomnim. Meni eden izmed lepših psov v Švici.

lp
Logiran

Strani: 1 ... 146 147 148 149 150 [151] 152 153 154 155 156 ... 211   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.