mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 25.11.2024 : 06:26:55

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 143 144 145 146 147 [148] 149 150 151 152 153 ... 211   Dol
Natisni
Avtor Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek  (Prebrano 393515 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
Babalu
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.214

« Odgovor #2205 : četrtek, 12.10.2006 : 13:28:48 »

Hm,Evc pol ce so s hrano jih ne zbruha.....verjetno si mu dala prej obrok pa pol tablete tudi ze. Jih je v tem primeru tudi zbruhal? Mater 11 tablet npr. na prazen zelodec,bi jih vsak zbruhal ali bi ti se po domace receno dvignile... Kaj pa ce mu das 5 tablet,eno skodelico mesne juhe in spet 6 tablet pa okusen obrok. V smislu da mu na koncu ne ostane v gobcu priokus po tabletah in ga se hitro zaposlis z okusnim obrokom,po katerem ne bo imel tendenco spahovanja in izbruha?
V kolikem casu po tabletah pa ne sme mlecnih izdelkov...ali jih med kuro sploh ne sme? Ker jogurt bi mu za prebavo nedvomno koristil  Undecided
Drugace pa se nama z Klarkom hitro bliza dan,ko bomo imeli izpit za RO I (rally obedience) in se temeljito pripravljava. Kot je lahko Apollo opazila smo rahlo zabusavali zadnje mesece  sram  in se nama to malo mascuje v obliki nizke pasje koncentracije....ampak delava na temu! Zraven pa se fitnisirava za prihajajoce svetovno...nikoli ne bomo "veliki",bomo pa imeli misice kot se sika  Grin Grin
Lepo se imejte

P.S.(Cookie kako pa je z odnosom psica-oce ...nic nisi vec porocala Wink )
Logiran
Evč
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 91

« Odgovor #2206 : četrtek, 12.10.2006 : 17:33:45 »

Še enkrat hvala vsem za nasvete!

Danes sem kupila prazne kapsule in bom zdaj probala zdrobit tablete in spravit v kapsulo, pa ni vrag, da bo lažje pogoltnil. Držite pesti.

Apollo: ali lahko prosim poveš kako se reče tisti tubi, da bi jo kupila, oziroma, če jo ti ne rabiš, jo rade volje odkupim od tebe, da se ti ne pokvari, če je ne rabiš več. Zaenkrat sem spraševala naokoli, pa me vsi samo debelo gledajo Undecided.

Papa
Logiran
apollo
odvisnež
Sporočil: 516

« Odgovor #2207 : četrtek, 12.10.2006 : 19:26:21 »

Imenuje se Tasty pill in je namenjena za dajanje tablet problematičnim psom. Jst je ne rabim, ker z Nubo na srečo nimam nobenih problemov glede tablet, sem pa mislila, da bom lahko z njo laže prepričala mačka da bo požrl tablete za parazite, ampak pri mačkih na žalost na tak način ne gre, ker ne goltajo ampak vse pregriznejo... Tukajle si lahko malo več prebereš o tem: http://www.cardonpharmaceuticals.com/treatment_compliance.htm
Tuba je v bistvu nova, sem pa videla da ji bo ravno pretekel datum tko da jo je itak treba "ponucat"!
A si iz Ljubljane? Lahko ti jo jutri prinesem... Pomoje ne bi blo nič narobe, če poskusiš še s tem-mogoče pa rata! Wink
Logiran
apollo
odvisnež

« Odgovor #2208 : četrtek, 12.10.2006 : 19:26:57 »

Aja pa ni je treba nič odkupit-ti jo kar dam Grin
Logiran
cookie
nekaj malega že vem
Sporočil: 155

« Odgovor #2209 : petek, 13.10.2006 : 07:52:58 »

Balu, pri nas je stanje Arka  - oče za odtenek boljše... V zadnjih 14 dneh sem jo zjutraj parkrat privezala na dva povodca (skupaj speta, ker kake pametne špage nimamo), saj je gospodična zjutraj, ko se jaz že odpeljem, šla kar malo po svoje in modro sedela ob cesti (ni glavna, tako da ni prometa, samo nikogar ni ubogala, da bi šla domov) kake 500 m od hiše in čakala ne vem na kaj... (mrežo sem že odmerila in bo akcija ta vikend!!!). In potem je bil oče tisti rešitelj, ki jo je čez kaki dve uri odvezal. In sedaj ga maaaalooo bolj ceni. Celo ga gleda bolj naravnost in jo lahko poboža, kadar sedi pri meni, noče pa iti k njemu, če nima ravno kaj v rokah. In vsake toliko ga nalaja... (in potem je spet pridiga, da tako butastega psa še ni videl.... če pa Arka malo prijaznosti pokaže je pa najlepša, najbolj pridna, .... ) Na koncu res ne veš a bi se smejal ali malo zjokal... Pa saj bo. Rečmo, da je še upanje... Samo res pa dolgo traja...

Lep dan vsem! Evč, naj vam uspe!!!
Logiran
Evč
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #2210 : petek, 13.10.2006 : 20:09:33 »

apollo, sem iz ljubljane ampak sem trenutno v martuljku, tako da se z dartom vračava domov v nedeljo. Za tubo se pa res zelo priporočam ker imamo še zmeraj borbe  Huh
Drugače je pa trenutno doma sestra pa se lahko vidve domenita za izmenjavo... lahko pride tudi ona do tebe. (jo bom poslala da redno čekira forum  Wink )
Samo za informacijo... zdaj smo tableto zdrobili v prah  Cheesy dali v čokolado pa je zaenkrat ratalo. Držimo pesti še naprej.
balu, ja zadnjič smo bili to mi na Rakitni. Smo šli na krajši izlet pa malo na kopanje   Smiley

Pozdravčke vsem Wink
Logiran
apollo
odvisnež

« Odgovor #2211 : petek, 13.10.2006 : 21:01:28 »

Če si v Martuljku pa se lahko nazaj grede oglasiš mimo mene, ker greš tako ali tako mimo Brnika! Če boš imela čas me pokliči na moj mobitel (031 820 124), da se zmeniva! Drugače pa sem potem spet vsak dan od pon-pet dopoldne v Ljubljani, pa se lahko tudi takrat zmenimo. Uživajte, lp Wink
Logiran
bina
živim tukaj
Sporočil: 3.790

« Odgovor #2212 : nedelja, 15.10.2006 : 11:21:35 »

Citat
Bina: kako je bilo pa to pri Berotu?

Evč, nas Bero je za borelijo zbolel u-la-la let nazaj (priblizno 5 let nazaj). In takrat je dobil 12 tablet antibiotika, vsak dan eno. So bili kar tisti za ljudi. Cena je pa bila nekaj cez jurja za eno tableto.

Sedaj resno razmisljam, da bi ga prijavila na Winterja. In sva vceraj malo vadila tek Roll Eyes mi je skakal kot kozlicek Tongue saj mi sodnica sploh ne bo verjela, da ima 8 in pol Grin Me je pa strah, kako bo reagiral na druge pse, na halo, na guzvo... On na razstavi ni bil ze priblizno 6 let. Med ljudi pa komaj kdaj gre. To bo se stala sram

Logiran
apollo
odvisnež

« Odgovor #2213 : ponedeljek, 16.10.2006 : 21:52:15 »

Juhuhuhu Bina, le pripelji Berota, da že enkrat vidimo tega lepotca Cheesy No, upam da se vidimo Wink
Logiran
apollo
odvisnež

« Odgovor #2214 : nedelja, 22.10.2006 : 19:02:55 »

Danes sem po dolgem času zopet malo poslikala Nubo. Prilagam par fotografij, da malo oživim temo Wink Lahko bi še kdo drug pripopal kakšno slikico, če se vam že pisati ne da Cheesy!

http://www.moj-album.com/slike/2479771/NtBbnggwRzJNb2Uq.v.jpg

Lep pozdravček

Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2215 : ponedeljek, 23.10.2006 : 23:04:20 »

Ce bo kdo pokukal v statistiko svetovnega je ime nasih psov tako:DUŻY SZWAJCARSKI PIES PASTERSKI . V bistvu nas je kar malo(67) ce primerjamo z razstavo v Svici kjer nas je bilo 111  Sad Mogoce sem pa jaz vec pricakovala sram
Lp
Logiran
AIKA B
midi
Sporočil: 142

« Odgovor #2216 : četrtek, 26.10.2006 : 15:04:06 »

Ojla švicarji,

kdo gre kej v ZG???

Balu kako pa kej Verona? Ste se že prijavili? Jst se še zmeri ne morem odločit med Verono in Welsom. Držimo pesti za svetovno.

Apollo lepe slikice!

en sončen pozdrav vsem
Logiran

Fevy's kennel - chinese crested dog
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2217 : četrtek, 26.10.2006 : 17:44:43 »

V Verono se nismo se prijavili...gremo pa v Zagreb kot Brinina zamenjava. No, ne glih zamenjava ampak da Katja ne bo brezveze denar stran metala Smiley Tako da se vidimo,ne?
Pa noben drug slovenski svicar ne gre na svetovno?
Lp
Logiran
Evč
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #2218 : četrtek, 26.10.2006 : 19:40:19 »

Apollo: Nuba je pa prava pozerka Wink Super fotke.

No samo če koga zanima - midva z Dartom uspešno eva tablete, pretopljene v košček pasje čokolade (seveda tako, da mu jo dam na konec jezika in zaprem gobček). Še par dni, potem pa pregled. Me je že kar strah kako bomo Darta prepričali, da da vzorec krvi. Undecided Skratka je pa našo hišo napadel virus, tako da Apollo, že dober teden nisem stopila dlje od kroga okoli hiše - neka trebušna gripa. Res pa bi se še enkrat zahvalila za nesebično pomoč za tisto tubico. Saj upam, da se bomo kdaj pa kako srečali.

Vso srečo vsem, ki gredo na razstave!
Logiran
apollo
odvisnež

« Odgovor #2219 : četrtek, 26.10.2006 : 21:18:13 »

Midve z Nubo greva tudi v Zagreb-no danes jo moram še prijaviti Grin Tko da se vidimo (samo v nedeljo) Tongue
Evč ni panike! Važno da ste rešili tole s tabletami Wink Če boste pa tubico še kaj rabili pa sporoči... Smiley
En lep pozdravček vsem Kiss
Logiran
Strani: 1 ... 143 144 145 146 147 [148] 149 150 151 152 153 ... 211   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.