o psih
pasme
galerija
forum
zaščita ivali
posvojite psa
Dobrodošel/la,
gost
. Prosim
prijavi
ali
registriraj
se.
ponedeljek, 25.11.2024 : 16:37:46
1 uro
1 dan
1 teden
1 mesec
vedno
Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
mojpes.net
|
o psih
|
pasme
|
FCI 2
| Tema:
veliki švicarski planšarski pes - čvek
Strani:
1
...
129
130
131
132
133
[
134
]
135
136
137
138
139
...
211
Dol
« nazaj
naprej »
Avtor
Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek (Prebrano 393662 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
apollo
odvisnež
Spol:
Sporočil: 516
Re: veliki švicarski planšarski pes - čvek
«
Odgovor #1995 :
ponedeljek, 19.06.2006 : 13:36:38 »
Eto dodala bom še sliko, da si lahko tudi tisti, ki jih ni bilo, mislijo svoje. Da ne bodo mislili, da se kar tako nekaj pritožujemo. Druga stran piknik placa pa se itak vidi na skupinski sliki zgoraj.
Tole je naš piknik plac. No comment
Logiran
swissy
novinec
Spol:
Sporočil: 32
«
Odgovor #1996 :
ponedeljek, 19.06.2006 : 16:18:34 »
Apollo, mislim, da si povedala kar si imela za povedat, zdaj pa te prosim, da nehaš, ker vse skupaj že meji na žaljenje.
Ne vem kaj želiš s tem doseči, hočeš da še kdo potrdi tvoje besede?
Če si zdaj tako pogumna, ne vem zakaj nisi bila že na pikniku, meni se ni zdelo da bi ne vem kako trpela, ne ti in ne Nuba.
Glavno pravilo:
Vsak mora poskrbeti zase, da mu bo lepo!
Tvojo kritiko smo sprejeli in drugič se bomo potrudili, da bo boljše!
Rincy, hvala za slike!
Logiran
majc
nekaj malega že vem
Spol:
Sporočil: 186
«
Odgovor #1997 :
ponedeljek, 19.06.2006 : 17:31:01 »
Citat: Balu , ponedeljek, 19.06.2006 : 10:10:09
Ce ne drugo se pol pozimi v snegu ta koza toliko razmoci,da jo je nas odstranil in imel pozimi imel tace brez uleznin/otrdin.
Kako pa to potem zgleda. Gola koža? Al zraste dlaka?
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
Spol:
Sporočil: 1.205
«
Odgovor #1998 :
ponedeljek, 19.06.2006 : 17:53:44 »
Jaz nisem hotela nič slabega,samo napisala sem svoje mnenje.Pač vsak gleda na stvar z drugačnega vidika.
Upam,da ni kakšne zamere!
Citat
Rincy, hvala za slike!
Ni za kaj! Bi bile lahko boljše,a kaj ko se vaši pesjani ves čas premikajo
lp,
Nina
Logiran
apollo
odvisnež
Spol:
«
Odgovor #1999 :
ponedeljek, 19.06.2006 : 18:00:38 »
Sorry moj namen ni bilo žaljenje...
Najprej sem mislila bit tiho, nato pa sem vse skupaj malo premislila in ker ste hoteli prikazati kot da je blo vse fenomenalno sem se odločila da napišem še drugo stran. Sami ste potem pisali na tak način kot da se nekaj zmišljujem (in napadali na vse načine), zato sem se odločila dati še eno sliko pa naj si vsak misli kar hoče. Potrditve ne pričakujem, prej nasprotno (verjetno se noben ne bo izpostavil in se vam zameril, kot sem se sedaj sama, čeprav to ni bil namen)
Moje kritike pa se mi zdi da niste sprejeli, saj se ves čas le branite. Pomoje se zdaj počutite bolj užaljeni, tako kot si napisala zgoraj, pa še vedno trdite da je bilo vse super. Glej nisem rekla, da je bilo vse slabo vendar pa se mi zdi da bi bilo lahko veliko bolje. Za nekaj smo krivi tudi sami, ne rečem... Pa nočem se spet ponavljati!
No zdaj zaklučujem s to tematiko.
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
Spol:
Sporočil: 1.214
«
Odgovor #2000 :
ponedeljek, 19.06.2006 : 18:39:59 »
Mah, Apollo noben se ni uzalil ali da bi kdo kuhal mulo.Kritika je bila sprejeta! Ves kaj to pomeni? Vec kot toliko pa noben ne more naredit.Se Katja ti je zgoraj napisala da se bo drugic bolj potrudila.
Ne bomo se pa strinjali s tvojimi tocnimi besedami,ker si opisala da za pse ni bilo poskrbljeno...kot da smo jih mucili.Ob uri,ki je bila zapisana na vabilu je bila senca in voda,tega ne mores zanikat...prej pa ju res ni bilo. Kar pa ni razvidno iz tvoje slikice je to,da je bil plac varno ograjen in 20 metrov stran nase morje in kamnita plaza po kateri bi lahko sli na sprehod do Debelega rtica (dobra ura v ENO smer).
In zakja bi se drugi bali spregovoriti? A ni pri nas demokracija? Jaz pa bojda ne delam za gestapo in ne bom nobenega kam privezala in ga bicala,se manj organizatorja.In se ni nic bat,na naslednji raztavi se bo spet pilo kavice in kaj mocnejsega "ce buh da"...ali ce Branko da
,zraven razglabljalo o nasih malih cukrih in njihovih lumparijah.
Moje slikice pa bo gor dala Jana v sredo.
Lp
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
Spol:
«
Odgovor #2001 :
ponedeljek, 19.06.2006 : 18:41:36 »
Majc...spet pride odlakana koza.Pac otrdlina se nekako odlusci in to je to.
LP
Logiran
Ozzy
odvisnež
Spol:
Sporočil: 545
«
Odgovor #2002 :
ponedeljek, 19.06.2006 : 19:43:32 »
Jaz sem prisla sicer malo pozno in je nekaj ljudi ze odslo, ampak zame je to bil lep piknik. Piknik kot piknik pac. Nisem se bila na pikniku, ki bi bil kaj dosti drugacen, oziroma na pikniku kjer smo prijatelji organizirali za prijatelje in bi bil kaj dosti drugacen. Skupna priprava hrane, klepet in druzenje - to je point domacega piknika. Ograjen prostor, da kuzki niso mogli kam zbezat, malo travce, malo cementa, malo sence in soncka ter potocek v katerega so vztrajno nekateri skakali in nas potem mocili
. Kar se tice ljudi je bilo super preskrbljeno, psi pa se mi tudi niso zdeli travmirani in se mi zdi da so kar uzivali na svojstven pasji nacin. Imeli so dovolj prostora za igranje, mi pa dovolj tem, da smo pocvekali med sabo.
Mogoce res ni bil travnik, ampak ograjen prostor se mi je zelo dopadel, saj so tudi tisti z malo mlajsimi pesjanarji lahko brezkrsbno klepetali, brez da bi se morali ves cas obracati naokoli, ce ni njihov tamali sel predalec vstran...
No, oglasila sem se zato, da povem se malo drugacno mnenje.
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
Spol:
«
Odgovor #2003 :
ponedeljek, 19.06.2006 : 20:56:44 »
Zdaj je pa mene raz*****lo Neca...ves zakaj sem spodbudila ljudi da tudi slabe stvari o pikniku napisejo na forum? Ker se mi ne da na skrito prat "umazanega perila",predvsem zato ker ga ni! In enostavno nimam kaj skrivat.Govorim tudi v imenu mojega fanta.Tako po tem povedanem objavljam vse moje odgovore na tvoje maile-pa naj uni ki hoce isce moje lazi ali bojda najmanj ustrahovanja ker poznam "bodoco sodnico"...pa vsem ki se ocitno ob Katjini karierni dolcitvi tresete-tudi jaz nameravam pristopiti k izpitu in seveda bom to naredila takrat ko bo moj pes imel ze sampionat narejen in bom lahko vse druge zaje....la!Sej ste me resno vzeli, a ne? Sploh taki ki me poznate...
Moj prvi mail;
Lej, jaz ti za tvoje mnenje prav nic ne zamerim.Niti nisem bila organizator. Vem pa kako je bil piknik zasnovan. Zgolj kot druzenje....nobeden ni mislil narediti iz tega piknik kot je po principu mojpesneta bil prejsnji vikend! Niti ni to klubski piknik...prvo ker kluba ni,drugo ker bi pol mogla bit organizacija vsega tega resno postavljena. Bili smo na raztavi v Vrtojbi, pa so Katja, Uros in lastnik od Tobija pomislili "Kako bi bilo lepo se dobit na pikniku!". Tle je nastala ideja in zgolj kot druzenje. Ce si ti dobila vtis da bo to mega organizirana festa, ne vem kaj povedat....organizatorji niso prav nic zasluzili (vem da je dejansko minus) in tudi stvari ki sem jih sama spekla (8000 sit) nisem stela.
Asfalta pa ni bilo dosti,zraven potocek in konec koncev morje.Drugo je bil pesek in trava...in zal je primorska trava po celi obali enaka.Rada se zapici v dlako in blazinice in ob tem cajtu skoraj ni prostora kjer je ne bi bilo. Konec koncev pa pozabljas da so nam originalni plac vzeli en dan prej.Mislis da je bilo lahko nam, ki smo vse imeli po hladilniki ker jih tam ni? In meni in fantu ki sva iz raztave sibala po celi obali, pa spet na glub bis, pa spet po meso in nazaj?
Meni je zal,ce si dobila obcutek da bo nekdo tam stregel in zabaval ljudi....lahko bi koga o tem vprasala...lahko bi sami pogruntali kaj da bi se lepse imeli. Ampak nobenemu se ni nic dalo...raje ste sedeli,pustili drugim da so vam pripravili vse vkljucno s krozniki in serveti in pri tem se vzklikali "Kaj moremo it sami iskat?" Moja mami ,ki je prisla lih pogledat pa je lahko vse rezala,pomivala, pospravljala...pri njenih vec kot pedesetih! A to je pa lepo?
Ah,sej brezveze zglubljat besede...uni ki smo hotli smo se imeli lepo.Denar ti lahko vrnemo,ni problema...vsaj za Urosa trdim da ti ga z veseljem da.
In nisem nic jezna...pac mi je zal da ste nekateri stvari vzeli tako, da ste bili na koncu razocarani. Upam da bo kdo drug organiziral naslednji piknik in ce bo potreboval pomoc bom z veseljem pomagala.
Ta mail pa bom poslala Katji...pa ne zato kar si ti napisala...amapk za moje besede. V bistvu sem bila samo zraven organizacije in upam da nisem v tem mailu rekla kaj za kar mi bo Katja kasneje "vrat zavila".
Moj drugi mail;
Jaz te ne bom prav nic grdo gledala
Ni mi vseeno, ampak konec koncev pa me tudi ne bo morilo vec kot en teden. Meni se plac ne zdi tako slab,tebi pa ja.In niti ne vem kdo se je obrnil stran in niti ne bom poizvedovala.Vem da sta Katja in Uros kljub obveznostim dala vse od sebe in stvari na koncu uredila tako,da je piknik sploh bil.Prvi plac pa je bil rezerviran ze tedne prej,vendar je bila predaja kljuca v petek.In v petek ji je gospod v obraz rekel ,da je zamesal datume. Niti predstavljati si ne morem v kaksno situacijo je bila postavljena Katja.Jaz bi ga najmanj ubila. Iz dane situacije so skusali narediti kar se je dalo. Ta plac pa so nam posodili dobri prijatelji,ki bi nam konec koncev lahko tudi hrbet obrnili-tam se namrec zadrzujejo vedno otroci in mislim da ideja o nestetih kakcih sigurno ni lahko sla mimo...za to smo jim hvalezni in seveda nismo pustili da bi bil zastonj! Kako ze "cisti racuni,dolgi prijatelji"? Bil pa je tudi ograjen in sem se jaz,ce ne kdo drug, pocutila bolje za najmlajse pesjane.So se igrali in dirkali okoli,obenem pa bili na dosegu roke ce je kdo zacel brundat...kot recimo moj pes! Ce mislis da je lahko ko je na kupu par odraslih ali skoraj samev se krepko motis...zato pa so se nekateri bali jih pripeljat s sabo.Tako da je iz tega vidika boljse da prostor ni bil neskoncev...glede na to kje vse so rili,kakali,lomastili...pa jim sigurno ni bilo dolgacas (se baziram gleda na to kje vse sem nasla drekce in poglodane kosti,skopane luknje...itd.).
Samo upam da to ni bil zadnji piknik. Me zanima ce bo sploh kdo kdaj dal to idejo ven in se lotil organizirat.Lani je o tem govoril ze g. Babnik in se je koncalo tako da so se vsi nasli zgolj na trboveljski raztavi...
Nic lepo se imej.
Lp
Tako to so moji odgovori,lahko pa tudi Apollo da gor svoje maile da boste vsi stvari razumeli.Lep vecer se naprej.
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
Spol:
«
Odgovor #2004 :
ponedeljek, 19.06.2006 : 21:06:26 »
Pa naj odgovorim se na tvoj tretji mail: moj pes se je dvakrat kopal v morju v casu piknika.Enkrat je sel z Urosem in enkrat z mojo mami. Tako da ce se drugi niso ni moja stvar.Do debelega rtica pa bi komot lahko sli zvecer in seveda ne po soncu...ob 20ih pa je se vedno svetlo in normalno tudi vetric kaj zapiha.In glede na to ,da sem se tam dvakrat sprehajala v borih stirih dneh ko sem bila na obali in moj pes ni utrpel nobenih "opecenih blazinic" ne morem verjet ,da se je to zgodilo z Nubo...prej ji je verjetno morska sol "skurila" razpokano kozo na blazinicah.
Bom odgovorila kaj vec na tvoj mail, ko in ce ga bos pripravljena na net spravit.
Lp
Logiran
majc
nekaj malega že vem
Spol:
Sporočil: 186
«
Odgovor #2005 :
ponedeljek, 19.06.2006 : 21:31:03 »
Prav žalostno je, da se zaradi piknika tako kregate.
Na pikniku me ni bilo, tako da ne vem kako je bilo, lahko pa samo rečem, da svaka čast organizatorjem, da so se tega sploh lotili.
Piknik ni lahka zadeva, sploh pa ne piknik s psi.
LP,
Maja
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
Spol:
«
Odgovor #2006 :
ponedeljek, 19.06.2006 : 21:49:40 »
Oh Majc sej to ni kreganje...me je pa razkuril zadnji mail od Nece.V njem je nekako nakazala ,da jaz ne bom nic rekla proti Katji ker bo kmalu sodnica in verjetno predvsem zato, ker sem v soboto z mojim psom dobila BOB! Seveda.Lordovo Katjo poznam tako dobro kot recimo Katjo od Baluja,lastnike od Tobija, lastnike Davosa...nic vec ,da bi mi lahko kdo ocital da se ji prilizujem in zato kaj pobiram na raztavah.
Zdaj pa res ne mislim vec tega premlevat.Pa da ne bi Nina pomislila da se se z njo kaj kregam...upam da bova septembra na railiju v istem odnosu kot sve bile do zdaj.Bi se ji pa tudi rada zahvalila za njeno konstruktivno kritiko,zal je bila edina. Upam da bomo naslednjic vsi skupaj bolj sodelovali in pripravili res super druzenje.
Lp
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
Spol:
Sporočil: 1.205
«
Odgovor #2007 :
ponedeljek, 19.06.2006 : 22:23:31 »
Citat: Balu , ponedeljek, 19.06.2006 : 21:49:40
Zdaj pa res ne mislim vec tega premlevat.Pa da ne bi Nina pomislila da se se z njo kaj kregam...upam da bova septembra na railiju v istem odnosu kot sve bile do zdaj.Bi se ji pa tudi rada zahvalila za njeno konstruktivno kritiko,zal je bila edina. Upam da bomo naslednjic vsi skupaj bolj sodelovali in pripravili res super druzenje.
Lp
jaz se nič ne kregam.Pač ima vsak svoje mnenje,pri tem ne mora noben na nič vplivat
In ja,bova v istem odnosu,seveda
lp,
Nina
Logiran
apollo
odvisnež
Spol:
«
Odgovor #2008 :
ponedeljek, 19.06.2006 : 22:50:22 »
Ma vi niste resni!!!!!!!!!!!!!! S tem nisem niti slučajno mislila tega, niti slučajno tebe!
Citat
V njem je nekako nakazala ,da jaz ne bom nic rekla proti Katji ker bo kmalu sodnica in verjetno predvsem zato, ker sem v soboto z mojim psom dobila BOB
Ej Živa oprost ampak tako nizko se pa ne bi spustila...
Uživajte!!!!
Logiran
apollo
odvisnež
Spol:
«
Odgovor #2009 :
ponedeljek, 19.06.2006 : 23:23:04 »
Citat
Oh Majc sej to ni kreganje
Ma ne kaj pa je!!! Sama sem že zgoraj zaključila s to temo pa le še naprej pravocirate in obračate stvari čisto v drugo stran... Zanimivo kaj vse nekdo lahko razume, ko mu pošlješ čisto dobronamerno obrazložitev vsega... Res ne morem verjet!!!
Živa še enkrat preberi in premisli-morda boš ugotovila da ni bilo tako mišljeno
Pa še to-je bilo v mojem mailu kaj takega kar nisem že sem napisala? Le da sem vse skupaj strnila v en post... Glej tudi tu je pisalo nekaj podobnega
Citat
Potrditve ne pričakujem, prej nasprotno (verjetno se noben ne bo izpostavil in se vam zameril, kot sem se sedaj sama, čeprav to ni bil namen)
Pa lahko noč želim vsem skupaj!
Logiran
Strani:
1
...
129
130
131
132
133
[
134