mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 29.11.2024 : 07:34:18

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 125 126 127 128 129 [130] 131 132 133 134 135 ... 211   Dol
Natisni
Avtor Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek  (Prebrano 395205 krat)
0 članov in 8 gostov pregleduje to temo.
apollo
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 516

« Odgovor #1935 : torek, 30.05.2006 : 20:02:14 »

Oooo bogi Bero... A dobiva kakšne tablete proti bolečinam... Undecided Kaj pa je vzrok za šepanje-mogoče brstenje v sklepu ali kaj drugega... Upam da bo kmalu bolje Wink
Logiran
rožica
rad pišem
Sporočil: 420

« Odgovor #1936 : torek, 30.05.2006 : 21:04:45 »

Ja, Zidar je bil kar malo tečen, tudi enemu, ki je bil z nami v ringu, je nekaj najedal, da kuža ni nič priprvaljen za razstavo in ne vem, kaj še. Moja sestrična, ki ima Tima, je tudi prišla ven šokirana, ker ji je rekel, naj ga postavi, ona ga pa ni znala - tako da ni bil niti pri mladičih nič prizanesljiv. Očitno so govorice resnične Undecided
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.214

« Odgovor #1937 : petek, 02.06.2006 : 13:18:42 »

Apollo!
Kaj me lahko kontaktiras na moj mail,ker bi te rada nekaj "ponucala"...rabim nekaj info o dolocenih veter.stvareh,pa ti ne morem zs-ja poslat.Lepo prosim.
Drugace pa smo mi danes slikali Klarkca in njegove sklepe in smo zdravi kot riba. Tudi sedacijo smo preziveli v miru,samo denarnica malo joka... Grin Zdaj pa lahko mirno odplujemo v agi vode! Cheesy
lp
Logiran
apollo
odvisnež

« Odgovor #1938 : petek, 02.06.2006 : 20:36:54 »

No super-a so bili kolki A... Wink Drugače sem ti pa že poslala mail. Lp Smiley
Logiran
majc
nekaj malega že vem
Sporočil: 186

« Odgovor #1939 : ponedeljek, 05.06.2006 : 11:18:31 »

Mi mamo pa spet porezano blazinco.  Shocked Zdej je pa na vrsto prišla sprednja leva noga, glavna blazinica. Hvala bogu je spet porezana ob strani, tako da Nom ubistvu nič ne šepa oz. izredno malo, ker sploh ne stopi na tisti del. Sva pa razkužila in posula z bivacinom. Bomo videli, kako bo v naslednjih dneh. Če se bo kaj gnojilo, bova odšla do veterinarja, če pa bo tako kot zadnjič, ko se je po štirih dneh že zacelilo, ne bom komplicirala.

Sicer pa ne vem, kje si poreže blazinice. Sej ubistvu ne zgleda kot porezana, ampak bolj kot počena...ne vem, ne vem.  Undecided

Lep pozdrav!

Nom in Maja
Logiran
cookie
nekaj malega že vem
Sporočil: 155

« Odgovor #1940 : ponedeljek, 05.06.2006 : 14:08:12 »

Kaj kdo ve, do kdaj je prijava Portorož - Umag? Mi smo nekaj zaspali na "lovorikah" in sem pozabila na vse skupaj... Saj se malo hecam... Selimo se v drug kraj in je toliko dela s prenovo hiše, da danes (fizično) počivam v službi. Punce sta se pa kar navadile in do mojega prihoda ležita na dvorišču (poročali sosedje) in vsake toliko koga nalajata...

Mogoče pa samo eno vprašanje: naša Arka se je začela strašno bati (v smislu odskakovanja), takoj ko kaj malo bolj zaropoče, bolj glasno zašušti... grmenja, petard... se ne boji. Kaka ideja - ali to samo mine - ali naj toliko časa mečem pokrovke ob tla, da se bo naveličala skakat... Smiley So vaši švicarji do vseh ljudi kar takoj zaupljivi? Naša je strašno nezaupljiva. Sicer hitro neha lajat na prišleke, samo hodi pa okoli njih v krogu ali pa se postavi k meni tesno k nogam in ne mara, da bi jo kdo božal. Mogoče čez nekaj časa, da blagovoli, da jo kdo počoha... Sploh pa ne mara moških z globjim glasom in brado. Pa nikoli ni imela slabih izkušenj??? Ima kdo kako idejo? Predlog?
Logiran
rožica
rad pišem
Sporočil: 420

« Odgovor #1941 : ponedeljek, 05.06.2006 : 14:12:26 »

Prijava za Portorož in Umag ni več možna Wink
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1942 : torek, 06.06.2006 : 11:10:31 »

Prijava je bila se mozna vceraj,zdaj pa se bojim da so katalogi ze v tiskanju...sicer pa se vedno lahko poklices mislim da g. Kuzlja,ki je predsednik KD Obala...naj me kdo popravi ce info ni pravilen.
Klark je tudi nezaupljiv do ljudi,predvsem moskega spola.Mislim da je to kar ena tipicna lastnost da do tujcev niso zaupljivi in ne bodo tekli k vsakemu se bozat. Sicer pa ful pomaga to da hodis na raztave...meni je zal da nismo ze prej zaceli,ko je bil se mladicek.Na raztavah ga/jo bo namrec toliko ljudi pobozalo in toliko cudnih stvari hodilo okoli nje da je res super za socializacijo.
Pri nas tudi moskim obiskom "ni lahko"...Klark sicer neha lajat,ampak moskega bo imel vedno pod kontrolo!Tako je prva tri srecanja,pol pa itak clovek postane del "druzine" in Klark deli ljubcke okoli Cheesy
Meni ta karakterna lastnost kar ustreza.Se mi zdi da ima Klark prav en cut za "cudake".Ne trza namrec na starejse,sepajoce,pijane...take stvari ga sploh ne brigajo,se pa najde vsake toliko kaksna oseba ki jo Klark takoj sumljivo pogleda in do zdaj se mi je se vedno potrdilo da nekaj ni bilo prav.Ne vem uni obcutek,ko pogovor postane cuden ali oseba hoce na cuden nacin kaj "flirtat"....uf,upam da si predstavljate kaj mislim...Tako da jaz mojemu psu zaupam.
Lp
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1943 : sreda, 07.06.2006 : 10:35:55 »

Pomembno obvestilo!

VABILO NA PIKNIK VELIKIH ŠVICARSKIH PLANŠARSKIH PSOV

Vabimo vas na 1. piknik Velikih švicarskih planšarskih psov. Organizirali ga bomo v soboto 17.06.2006, po razstavi v Portorožu, v lovski koči na Baredih nad Izolo, s pričetkom ob 16. uri.

Čim več nas bo, lepše se bomo imeli!

Kotizacija na osebo je 3000 SIT, otroci od 7-12 let 1.000 SIT.

Zaradi organizacije samega piknika nam sporočite število oseb (najkasneje do nedelje 11. 06.), ki se bodo udeležile piknika na e-posto info@velikisvicar.net ali pa na telefon
041 725 189 (Katja), kjer boste tudi dobili natančnejši opis poti.

Organizatorji upamo da se nas bo zbralo cimvec.Taksnih ki svicarja ze imamo,taksnih ki bi si ga zeleli in vsi ki bi radi to cudovito pasmo bolje spoznali.
Lep pozdrav

Logiran
apollo
odvisnež

« Odgovor #1944 : petek, 09.06.2006 : 23:15:06 »

Hoj hoj kje ste vsi... A kdo pride na piknik in na razstavo  Cheesy
Logiran
Evč
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 91

« Odgovor #1945 : sobota, 10.06.2006 : 15:24:56 »

Joj, mene pa tako dolgo ni bilo, da nisem vedela za piknik in zdaj ne vem, če lahko pridem s psom  Cry. A mogoče kdo ve? Sem pa prebrala, da bodo trije švicarji!

Držimo pesti in tačke za lepo vreme!
Logiran
apollo
odvisnež

« Odgovor #1946 : sobota, 10.06.2006 : 15:37:07 »

Valda da lahko Cheesy Sej pomoje je tko mišleno da se pride s psi. Verjetno bo pa kdo od organizatorjev kaj več povedal... Wink
Citat
Sem pa prebrala, da bodo trije švicarji!
Kje na razstavi ali na pikniku?  Undecided
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1947 : sobota, 10.06.2006 : 18:06:55 »

Hm,kako lahko sploh pomislis Evc prit na piknik svicarjev brez svicarja Huh Grin Sej te se vzamemo ne! Grin Grin
Sej se hecam...seveda je misljeno da bodo tudi nasi psi z nami.Mislim da so lastniki koce samo rekli,da morejo bit psi na vrvicah. Nam bo Swissy kaj vec o tem povedala ce se bo oglasila. Jaz bom probala za pesjane spect ene baje bajne piskote...sem pa razmisljala da jih bom morala kar par kil,ce jih bomo pol s temi piskoti futrali Sad Grin
Midva s Klarkcem greva tako na portoroski CACIB kot na piknik.Bom pa danes malo povprasala Katjo koliko ljudi se je ze prijavilo in ji zabicala naj kaj na forum napise Wink
Apollo tebe bom pa koncno videla kako pridno teces po ringu Cheesy (tako da bos cutila malo pritiska Grin)
Lp
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1948 : sobota, 10.06.2006 : 18:08:05 »

Lahko pa pesjane pred piknikom se v morje vrzemo Cheesy
Lp
Logiran
apollo
odvisnež

« Odgovor #1949 : sobota, 10.06.2006 : 20:53:43 »

Upam da ne bo vroče ker se potem Nuba spet ne bo hotela nikamor prestavit oz. se bo vlekla kot ena megla Cheesy
Naju pa na piknik verjetno ne bo Undecided Razen, če naju res kaj posebnega prepriča Grin
Logiran
Strani: 1 ... 125 126 127 128 129 [130] 131 132 133 134 135 ... 211   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.