mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 25.11.2024 : 19:32:26

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 118 119 120 121 122 [123] 124 125 126 127 128 ... 211   Dol
Natisni
Avtor Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek  (Prebrano 393719 krat)
0 članov in 6 gostov pregleduje to temo.
bobaje
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 146

« Odgovor #1830 : sreda, 05.04.2006 : 10:40:42 »

Mogoče pa lahko pomagamo tako, da se napiše samo tl, al pa link na psarno, al se tudi to ne sme???

Naš gre jutri na pregled seska, ki je že dolg ene tri cm. Izgleda grdo, sigurno ga bodo operirali. Se še dogovarjamo, da bi mu obenem opravili še kastracijo- je kateta t že naredila? Mladičev tako ne smemo in ne mislimo pridobivati in se mi zdi najbolj smiselno rešiti na ta način.
Kaj pravite???
Logiran
Chantall
novinec
*
Sporočil: 25

« Odgovor #1831 : sreda, 05.04.2006 : 15:32:04 »

Mislim, da se ne sme dajat nobenih kont. podatkov o vzrediteljih  Lips Sealed , tako da je verjetno najboljši naslov za kontakte kinološka zveza.
Glede kastracije: se mi zdi dobra zadeva, glede na to, da vaš gospod ni za vzrejo... obstaja pa možnost, da se vam bo po kastaciji še malo "nabil"  Grin

LP
Logiran
Dali
rad pišem
Sporočil: 318

« Odgovor #1832 : sreda, 05.04.2006 : 16:06:58 »

bobaje:
Kastracija psa malce umiri (enega več, drugega manj), bolj pomembno pa se mi zdi to, da zmanjša možnosti pojava malignih tvorb na modih.

servus:
Na tem forumu (portalu) trenutno ni aktivnih vzrediteljev VŠPP, ki bi imeli možnost oglaševanja, zato ti teh informacij ne moremo posredovati. Jaz bi z veseljem dala kakšen nasvet kako se lotiti iskanja in kje iskati, pa mislim, da ne smem dati email naslova (ali lahko?).
Poskusi drugje, oz. - pozanimaj se pri klubu, v katerega spadajo švicarji.
Logiran
bobaje
nekaj malega že vem
Sporočil: 146

« Odgovor #1833 : sreda, 05.04.2006 : 19:30:19 »

A umiri ga???
Naš je tako len odkar je dopolnil tri leta, da se mu še okoli lastne riti več ne ljubi.
Sem ga peljala v soboto k švicarki v Podkoren na prijateljski obisk in je najprej pol ure označeval teren, da mi je blo že prov nerodno, pol sta se pa ulega pol metra narazen in se gledala. Niti na kraj pameti jima ni prišlo, da bi kateri kam letel.
No v nedeljo sva srečala še nekoga s švicarko, ki pa je toliko veselo poskakovala, da je naš naredil še celo nekaj korakov sem in tja. No ko sva imela odpete pet minut da sta se lovila, se je takoj našel en uvožen domačin in nama pričel soliti pamet o nagobčniku in povodcu. Pa ljudje so čisto znoreli od tistega pokola zadnjič.
Ah ja pa še eni so v Ratečah mimo prišli, so pa rekli, da imajo doma čsito mladega švicarčka- no vsaj ti niso uhajali.
Vam pa povem, da je bil Bobaje v času skokov v Planici privezan (oba sva delala, pa da ni bil v hiši zaprt pri J.mami)  pred hišo na dolgi "zajli" in se je vsak dan znašel odpet pred vrati. Predvidevamo, da so okajeni mimoidoči sprejemali stave kdo ga upa odpet- in ker je tak kot je, so ga vsak dan osvobodili. :-)

No saj drugače še hodi če kam gremo, a bolj spominja na avtobus.
Logiran
bina
živim tukaj
Sporočil: 3.790

« Odgovor #1834 : sreda, 05.04.2006 : 20:29:26 »

Citat
Naš je tako len odkar je dopolnil tri leta, da se mu še okoli lastne riti več ne ljubi.
Sem ga peljala v soboto k švicarki v Podkoren na prijateljski obisk in je najprej pol ure označeval teren, da mi je blo že prov nerodno, pol sta se pa ulega pol metra narazen in se gledala.

Wow, se en svicar postaja len Cheesy Cheesy A ne, kako se umirijo s starostjo Wink Začneš razmišljat kar o novem, ker je z enim full dolgčas Tongue

Odebeljen tisk: poznam še 1 takega Angry Angry Jeseni sta na našo parcelo (začetek) prišla 2 potepuške psaa (samec in samica). V bistvu sta prečkala našo parcelo. Ko sta bila že čez našo parcelo, smo mi spustili oba naša psa. Bina se je postavila 20 m stran od prišlekov in lajala (branila parcelo-pridna punca Cool), Bero je pa vohal rob trave, kjer je ta prišlek cahnal Roll Eyes ::)Joj, kolk sem bla huda na njega, da je morala punca branit njega in njegovo parcelo Lips Sealed Angry Dec pa tak...
Logiran
eros
novinec
*
Sporočil: 14

« Odgovor #1835 : četrtek, 06.04.2006 : 09:18:45 »

ojla, se vam prvic oglasam ceprav vas ze dolgo berem.... Cheesy

Servus, ce mi pises na moj mail, ti kaj vec povem o leglih...No upam, da tega ne bodo zbrisali...
Tudi, jaz pridem v vrtojbo, brez psičke, samo navijat  Tongue
Logiran
Dali
rad pišem
Sporočil: 318

« Odgovor #1836 : četrtek, 06.04.2006 : 10:49:20 »

eros, misim, da e-mail naslova ne moreš dati, ker nimaš pravega paketa.

Kako pa je ime tvoji psički?
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Sporočil: 29.418

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #1837 : četrtek, 06.04.2006 : 10:54:02 »

eros, predlagam, da preberes Pravila na mojpesForumu in Pojasnilo vsem vzrediteljem in ostalim uporabnikom.
Logiran

eros
novinec
*
Sporočil: 14

« Odgovor #1838 : četrtek, 06.04.2006 : 11:02:00 »

Jana,  se opravicujem, bom bolj pazla... Smiley

Moja psička je JIN.

lep dezeven dan
Logiran
majc
nekaj malega že vem
Sporočil: 186

« Odgovor #1839 : četrtek, 06.04.2006 : 16:43:05 »

Nekaj dni nisem mela časa prebrat foruma pa ste že tok napisal.

Pa imaš možnost vprašat, ker me res zanima kdo je gospa?

Hvala. Smiley

Se bom pozanimala.

Logiran
Chantall
novinec
*
Sporočil: 25

« Odgovor #1840 : četrtek, 06.04.2006 : 20:35:27 »

Oj! Kakšno vreme imate pri vas? Mi imamo 15 cm snega!! Chantall uživa 100 na uro  Cool, drugi pa smo ga že malo naveličani  Roll Eyes Kako je pa drugje po Sloveniji- gorenjci, primorci??

LP  Wink
Logiran
apollo
odvisnež
Sporočil: 516

« Odgovor #1841 : četrtek, 06.04.2006 : 22:56:31 »

Na Gorenjskem neki je, ni pa pretirano velik-par cm Wink Ko bo sonček posijal ga bo hitr pobral, pol bo pa spet vse blatno sram
Logiran
apollo
odvisnež
Sporočil: 516

« Odgovor #1842 : nedelja, 09.04.2006 : 20:11:45 »

Bravo bravo bravo vsem švicarčkom za lepe rezultate! Cheesy
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.214

« Odgovor #1843 : ponedeljek, 10.04.2006 : 16:42:21 »

Ja,predvsem cestitke nasemu mlademu Tobyju za BOB in drugo mesto v grupi!!!!! Vsem pa pohvale za ponovno super vzdusje in prijeten klepet. Pa Apollo,koncno lahko dam obraz k imenu Wink
Lp
Logiran
bina
živim tukaj
Sporočil: 3.790

« Odgovor #1844 : ponedeljek, 10.04.2006 : 18:44:46 »

Kateri svicarji so pa bili in kaksni so rezultati?
Logiran
Strani: 1 ... 118 119 120 121 122 [123] 124 125 126 127 128 ... 211   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.