mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 28.11.2024 : 00:29:20

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 101 102 103 104 105 [106] 107 108 109 110 111 ... 211   Dol
Natisni
Avtor Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek  (Prebrano 394796 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
bina
živim tukaj
Spol: Ženska
Sporočil: 3.790

« Odgovor #1575 : ponedeljek, 12.12.2005 : 15:17:36 »

Hvala, sem dobila ze od sefice opis poti Smiley

Malo sem se zgrozila, kaj vse je Bobaje dozivljal po operaciji Undecided Naš Bero ni imel komplikacij Undecided upam, da jih tudi sedaj ne bo imel...
Logiran
*Brina*
rad pišem
Sporočil: 403

« Odgovor #1576 : torek, 13.12.2005 : 09:08:17 »

Živjo,

mi lahko lastniki švicarjev na email katja.jus@telemach.net pošljete kakšno lepo, posrečeno fotko vaših lepotcev, da jih vključim v predstavitev pasme na mojpes.netu.

Zraven dopišite popolno ime psa in avtorja fotografije.

Lp, K.
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.214

« Odgovor #1577 : torek, 13.12.2005 : 12:34:20 »

Brina moje lahko kar uporabis ,ce ti je kaksna vsec-no,ce rabis original velike mi sporoci.Je pa avtor vedno Uros Vuga.
Lp
Logiran
bina
živim tukaj

« Odgovor #1578 : torek, 13.12.2005 : 22:43:57 »

evo, mi smo doma. Pacient je preživel Grin Smiley Smiley Je kar precej bogi, samo spi in spi Undecided noge ga komaj drzijo pokonci. Ga pa operirana taca full boli (komi stopi na njo). So mu pa se ocistili zobe. To je zaenkrat vse.

Aja, NAJLEPSA HVALA, JANA, za vse napotke ter da sem lahko cel dopoldne sram prezivela pri tebi! Hvala se enkrat!
Logiran
maj
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.664

« Odgovor #1579 : sreda, 14.12.2005 : 09:17:14 »

Bolniku želimo čimhitrejše okrevanje!!

LP
Logiran
bina
živim tukaj

« Odgovor #1580 : sreda, 14.12.2005 : 15:42:02 »

Zivjo Smiley Smiley

danes je Bero kar OK Undecided zjutraj je ze sam odsepal ven lulat Cheesy Izposodili smo si razstavni boks in sedaj lezi v njem. In to Bero, ki do sedaj ni nikoli bil zaprt v kakšnem boksu ali pesjaku Shocked Huh Saj se vidi: ce sam ostane v sobi, zacne cvilt, lajat. Ce je pa kdo z njim, je pa vse OK Roll Eyes Grin

Bobaje: nam je Matko rekel, da mora OBVEZNO lezat 5 dni, ker ce se bo prevec gibal, se mu bo nabrala tekočina (tako kot vašemu).

Njegov komentar na Berotovo taco pa je: SLABO, SLABO Undecided hrusatnec mu je začel brstet, imel je več odkruškov, kot samo tista 2, ki sta se videla na sliki. Ko sem ga vprašala glede napovedi za naprej (ali bo imel še akšne težave ali ne), me ni pogledal nič kaj lepo Undecided Je rekel, da zaradi starosti verjetno ne. Ker ne bo več živel 10 let. Končno enkrat ga rešuje starost Grin Grin

Bom pa mogoče zvečer prilimala kakšno njegovo sliko...
Logiran
bobaje
nekaj malega že vem
Sporočil: 146

« Odgovor #1581 : sreda, 14.12.2005 : 19:41:57 »

Ja Bina veš saj naš se ni gibal, samo na WC smo ga pa nekako morali spraviti iz sobe, polovico nadstropja po stopnicah na travo.
Je pa res, da ga ne moreš zvezati. Če v sobi vstane se pač premakne...

Glede izvidov sem pa kar malo razočarana, da je bilo tako hudo.
Žalostno.
Počohaj ga , pa lupčka.

Logiran
apollo
odvisnež
Sporočil: 516

« Odgovor #1582 : sreda, 14.12.2005 : 23:47:54 »

Bogi Bero... Cry Če mu že brsti hrustanec se bodo verjetno težave spet pojavile (ali so mu vse spremembe lahko odstranili)... Značilno je da take težave nastanejo če se odkruška ne odstrani-potem pride do brstenja v sklepu in psu pomaga le še Rimadyl, da blaži bolečine...
Želim čim boljše okrevanje... Pa da bo spet lahko veselo tekal okoli! Roll Eyes
Logiran
bina
živim tukaj

« Odgovor #1583 : četrtek, 15.12.2005 : 20:24:52 »

Citat
Če mu že brsti hrustanec se bodo verjetno težave spet pojavile (ali so mu vse spremembe lahko odstranili).

Ja, tako sem tudi jaz Matkota razumela, ampak gleda na to, da Bero ni več mlad, da ne bo živel še 10 let, večjih težav ne pričakujemo...

Bobaje, sem mislila, da je Bajč kaj več hodil naokoli, ne samo lulat Undecided po kolikem času se mu je pa naredila bula? Ker pri Berotu ni nič videt. Je pa težko kar koli rečt, ker ima čez cel predel, kjer je pobrit, kot nekakšno gazo (na daleč izgleda kot gips). Mi pravimo kar gips Grin Tako da šiva sploh še nisem videla.

Je pa spet stari Bero Roll Eyes: že prvi dan je mislil iti po stopnicah, ko sem mu šla iskat večerjo. Danes je že odprl ena vrata Lips Sealed Iz boksa smo ga vzeli ven, ker je ves čas cvilil Roll Eyes Je pa res, da cel dan prespi. Ker ga pazimo (sedaj vemo, da ga je res treba Grin)
Logiran
bobaje
nekaj malega že vem

« Odgovor #1584 : četrtek, 15.12.2005 : 22:04:30 »

Katja, dodala sem slike, ki so mi bolj všeč.
lp
http://community.webshots.com/album/523626785FPAodu

Bina bula se mu je naredila skoraj po enem tednu-mislim da peti dan malo, šesti dan pa bolj. Bila je pa kot bula- podkožna.
Ja ta gaza je samolepilni elastični povoj, mi smo mu ga sami menjali, ko se je preveč premaknil in mu je šla taca ven- ni bila več ob telesu.
Ja je pa problem, ko ni hotel več mirovati.
Mi smo v torek sterilizirali muco, pa danes skače že na mizo in nas napada.
LP

Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.214

« Odgovor #1585 : četrtek, 15.12.2005 : 23:40:05 »

Tudi midva s Klarkom zeliva Berotu cimprejsnje okrevanje in brezbolecinska stara leta!
Kako pa je kaj z Nubo?Sem se sla zadnjic cepit na Gorkicevo in me je Stariha-Pipanova hitro prijela naj bo pes vedno bolj pri lahkih in naj ga ne obremenjujem prevec...pol je blo govora o eni svicarki ki so jo predkratkim operirali in nekako smo prisli do tega da je bila prav Nuba.Upam da gre tudi njej dobro ta rehabilitacija po operaciji.
lp
Logiran
AIKA B
midi
Sporočil: 142

« Odgovor #1586 : petek, 16.12.2005 : 10:26:24 »

Ojla,

kakšen lepotec je "naš" sivko. Najbolj mi je pa všeč glava.

Tudi jst želim Berotu čim hitrejše okrevanje.

Apollo kako pa kaj Nuba?

lp

Logiran

Fevy's kennel - chinese crested dog
majc
nekaj malega že vem
Sporočil: 186

« Odgovor #1587 : petek, 16.12.2005 : 13:44:50 »

Tudi jaz Berotu želim čim hitrejše okrevanje, Noma pa zanima, kako kaj Nuba.

Lepo se imejte!
Maja
Logiran
majc
nekaj malega že vem
Sporočil: 186

« Odgovor #1588 : petek, 16.12.2005 : 13:46:16 »

Sm hotla napisat še to, da sm pogledala slikice bobaja pa se mi ne zdi tok siv.
Logiran
bobaje
nekaj malega že vem

« Odgovor #1589 : petek, 16.12.2005 : 13:55:04 »

Ja na sliakh bi lahko zamolčali, da je siv, ko pa črn polek njega stoji se pa zelo vidi razlika.

Katja itak je VAŠ sivko najlepši :-))

Meni je tusti pogled gor hudo všeč.
Sem ap nesla včeraj koledar delat- za stare mame, pa otroke gor, pa se je prijeteljica tako smejala, ker je skoraj na vsaki sliki pes. Jure pa pes, oroc pa pes, jaz pa pes.... 
Je rekla, da je to koledar od psa, ne od otrok.
LP
Logiran
Strani: 1 ... 101 102 103 104 105 [106] 107 108 109 110 111 ... 211   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.