mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 26.11.2024 : 19:41:04

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 ... 211   Dol
Natisni
Avtor Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek  (Prebrano 394121 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
*Brina*
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 403

« Odgovor #765 : torek, 21.06.2005 : 13:22:09 »

Citat
p.s. ugotovila sem, da ji pivo tudi tekne   
Da ni imela ona "bolezni" zaradi piva, ne pa zaradi vročine  Wink Grin Grin Grin Grin

Brina ne mara vročine  Lips Sealed Lips Sealed Takrat ji najbolje paše kakšna kopel v mrzli vodi, se kar uleže v vodo s stegnjenimi zadnjimi nogami - maj, saj boš v četrtek vidla, kako to pri nas zgleda  Grin
Bolj ko je mraz, bolj smo zadovoljni  Wink

LP
Logiran
bina
živim tukaj
Sporočil: 3.790

« Odgovor #766 : torek, 21.06.2005 : 13:28:26 »

maj, saj boš v četrtek vidla, kako to pri nas zgleda Grin
hehe, a bo potem obiskala celo Gorenjsko "bando" Grin Grin Grin Grin Wink

Pri nas se Bero zavleče pod mizo in prespi cel dan Lips Sealed Mu ne paše vročina, mu ne paše mraz, nekaj srednjega je ravno prav za njega Grin Grin

Lp Jana
Logiran
maj
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.664

« Odgovor #767 : torek, 21.06.2005 : 13:30:13 »

Da ni imela ona "bolezni" zaradi piva, ne pa zaradi vročine Wink Grin Grin Grin Grin

A ne ne

Ja ja Gorenjska pripravi se ..... p r i h a j a m

LP maj
Logiran
pia_in_co.
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.252

« Odgovor #768 : torek, 21.06.2005 : 16:50:43 »

Oj!

Dali, cestitke Wink

Lini vrocina ne ugaja najubolje. Se zavlece v svojo hisko in prespi cel dan. Zvecer pa :-Xspet zacne z neumnostmi Roll Eyes Tongue

Logiran
Dali
rad pišem
Sporočil: 318

« Odgovor #769 : torek, 21.06.2005 : 18:20:47 »

Hvala vsem za čestitke. KissKissKiss

Pia, mislim, da sva se videli, pri štantu od Pro-plana? Si bila to ti? Jaz nisem bila prepričana, pa nisem hotela biti vsiljiva. Wink

Vročina- ufff, težko prenašamo, sopihamo kot lokomotiva in hodimo spat v garažo, ali pa v prvo senčko... Grin
Morje je pa zakon.

LP Smiley
Logiran
Sian
rad pišem
Sporočil: 256

« Odgovor #770 : torek, 21.06.2005 : 22:40:31 »

Dali : Čestitke Daliju za osvojen PRM !!! Cheesy  In seveda tudi hendlerju/ci !! Wink

P.S.:Pa  še veliko razstavnih uspehov.....!

Ciao, Sian.
Logiran
*Brina*
rad pišem
Sporočil: 403

« Odgovor #771 : sreda, 22.06.2005 : 09:02:01 »

Ko smo že ravno pri vročini..
Kako pa je s počitnicami.. Recimo poleti, če greste kam na morje. Ali vzamete psa s sabo?  Huh
Brina bi bila na morju čisto preč, zato jo raje pustimo kar doma, zanjo
pa skrbijo sorodniki Smiley
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.214

« Odgovor #772 : sreda, 22.06.2005 : 16:56:29 »

Klark bo prezivel kar cel avgust na morju Cheesy Upam da ga bom spravlja kaj plavat,ker v globlje rekice se boji...cim mu zmanjka pod nogami zbezi vem.Danes smo recimo spet bli v Iskem vintgarju(kot takrat na srecanju) in nam je prijazen labradorec resil zogico,ker se Klarkec ni upal do nje prit. Wink
Drugace pa ga vrocina ne moti toliko....pravzaprav se veckrat na dan uleze prav na sonce in se pol valja,grizlja kaksno kost...pol pa gre nazaj v senco spat.
Lp
Logiran
cookie
nekaj malega že vem
Sporočil: 155

« Odgovor #773 : četrtek, 23.06.2005 : 09:57:54 »

Mi smo malček posebni in poleti drugim pazimo pse, namesto da bi šli na dopust...Smiley Tako bolj prijateljsko namreč poleti čuvamo tuje pse. Letos gremo na morje konec avgusta, brez naših psov - takrat nam jih bo, poleg vseh ostalih ljubljenčkov, pazila tašča. Tak režim, da psov ne jemljemo na dopust smo uvedli, ko jih je bilo pet (sicer samojedov). Nič ne rešiš, če pelješ sabo enega, za vse pa ni prostora... Smo se pa potem bolj veseli, ko pridemo nazaj. Sa veste, kako je; pes te je vedno vesel, ne glede na to, ob kateri uri in v kakšnem stanju se vrneš domov.... Smiley Smiley Z možem (ženo) je malo drugače.... Sem bila pa zadnji čas malo bolj zasedena in hodila (pre)pozno domov. Arka se mi je danes zjutraj prav zasmilila, ko se mi je vlegla cela na nogo, da sem jo potem še očohala, preden sem se začela oblačit. Verjetno malo pogreša cartanje. Pa saj bomo nadoknadili ---- jutri imam dopust!
Logiran
Lilit
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.364

« Odgovor #774 : petek, 24.06.2005 : 20:33:08 »

REZULTATI: (po vrsti iz kataloga)
-Gizmo from Balihara Ranch - ZELO PERSPEKTIVEN
-Cyrano from Balihara Ranch - Odlično
-Demon od Radovne - Odlično
-Davos od Radovne - Odlično - PRM
-Cezar od Radovne - Odlično - Cac SLO (nisem 100%)
-Zik - Odlično (??)
-Baloo Bow - Odlično - Cac, Cacib, BOB
-Yoster v. Ralligholz - Odlično
-Zala od Svisart - ??
-Dita - Odlično - Cac, mogoče še kaj...
-Juna - Odlično, Cac (??)

Zik ni dobil ocene, ampak je bil diskvalificiran, ker ni hotel zob pokazat.
Logiran
Dali
rad pišem

« Odgovor #775 : sobota, 25.06.2005 : 12:51:28 »

Zik ni dobil ocene, ampak je bil diskvalificiran, ker ni hotel zob pokazat.

Ja, možno. Jaz sem sicer slišala drugače: da je dobil oceno, ampak se ni mogel potegovati za CAC... Undecided
No, ja verjetno bo pa tvoja info. držala, ker je iz prve roke!!! Grin

LP Smiley

P.s.: Sian, hvala! Wink
Logiran
pia_in_co.
rad prihajam sem
*

« Odgovor #776 : nedelja, 26.06.2005 : 15:53:05 »

Pia, mislim, da sva se videli, pri štantu od Pro-plana? Si bila to ti? Jaz nisem bila prepričana, pa nisem hotela biti vsiljiva. ;
Ja, ce si me videla pri stantu od Pro Plana, sem bila skoraj 100%jaz Wink Joj, pa zakaj me nisi pocukala za rokav Huh Drugic me moras nujno!

Ce podeli sodnik oceno odlicno ne more psu nikakor prepovedati, da bi se potegoval CAC, ce ga seveda podeli. Razen, ce CAC-a sploh ne podeli nobenemu psu.
Logiran
Dali
rad pišem

« Odgovor #777 : nedelja, 26.06.2005 : 16:03:29 »

Ja, ce si me videla pri stantu od Pro Plana, sem bila skoraj 100%jaz Wink Joj, pa zakaj me nisi pocukala za rokav Huh Drugic me moras nujno!

Ce podeli sodnik oceno odlicno ne more psu nikakor prepovedati, da bi se potegoval CAC, ce ga seveda podeli. Razen, ce CAC-a sploh ne podeli nobenemu psu.

Ja, se mi zdi, da si bila ti, ker sem držala Dalija ti pa si ga nekaj časa gledala. Sem dobila občutek kot, da nisi ravno prepričana ali bi stopila do mene ali ne. No, ja, pa drugič. Verjetno boš v MB-ju 10.7.?

A izven konkurence pa psov ne ocenjujejo? Ker sem očitno dobila napačno informacijo.
Se pa zna zgodit, da sem jaz čisto narobe slišala in, da CAC ni bil podeljen, ker smo se zaklepetali in so mi stvari letele čisto mimo ušes. Tako pa je, ko klepetaš o švicarjih. Wink

LP Smiley
Logiran
pia_in_co.
rad prihajam sem
*

« Odgovor #778 : nedelja, 26.06.2005 : 16:12:34 »

Ja, se mi zdi, da si bila ti, ker sem držala Dalija ti pa si ga nekaj časa gledala. Sem dobila občutek kot, da nisi ravno prepričana ali bi stopila do mene ali ne. No, ja, pa drugič. Verjetno boš v MB-ju 10.7.?
Cisto mozno, da sem ga gledala(tako kot vse svicarje Tongue), samo nisem vedela da si ti, ce ne bi te sigurno prisla pozdravit Wink

Pse lahko ocenjujejo izven konkurence, ce ga v ta razred prijavis Wink
Logiran
Dali
rad pišem

« Odgovor #779 : nedelja, 26.06.2005 : 16:30:29 »

Aha, potem mi je pa nekdo narobe povedal. Očitno je bil diskvalificiran. Škoda, ker je lep švicar.
Star je verjetno kot tvoja Lina, ne?

Kdaj boš pa njo začela razstavljat?

LP Smiley
Logiran
Strani: 1 ... 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 ... 211   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.