mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 27.11.2024 : 01:40:15

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71 72 ... 211   Dol
Natisni
Avtor Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek  (Prebrano 394243 krat)
0 članov in 19 gostov pregleduje to temo.
soncica
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 50

« Odgovor #990 : petek, 05.08.2005 : 19:48:44 »

Kero ime pa je še fraj?

Lp sonček
Logiran
*Brina*
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 403

« Odgovor #991 : petek, 05.08.2005 : 19:53:41 »

Meni tudi ni preveč všeč ime Nefertete  Roll Eyes Ta gre na Dansko.

Ja, eni so se premislili.. Sem pa imela za njimi še eno rezervacijo, pa sem izgubila njihovo tel. številko, da bi jih poklicala, ker sem jim že rekla, da naj drugje iščejo Angry AngryRoll Eyes No, saj bodo pa mogoče oglas videli, če niso že drugje dobili psičke.

Citat
Kero ime pa je še fraj?
Frej je ali Netta ali Nissi (američanka je rekla, da naj sama izberem ime+ tista frej psička).

Lp, K.
Logiran
soncica
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #992 : petek, 05.08.2005 : 20:03:42 »

Joj joj joj joj joj ....

Škoda ker ni tole vse skupaj kakšne dva meseca kasneje, da bi vedela kje sem in kako se bodo stvari odvijale. DAMN!
Jah če ne drugega bom pa naslednjega avgusta bolj poskoćna in navdušena.

Očitno ne bo šlo drugače Sad Sad Sad ŽAL!

Lp sonček
Logiran
soncica
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #993 : petek, 05.08.2005 : 20:05:30 »

Hojla ...

Drugače pa mi je tale najbolj všeč. Katera pa je tale psička?

Lp sonček
Logiran
soncica
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #994 : petek, 05.08.2005 : 20:06:38 »

Ha ha ha ha ha ... sej sem čist zmešana Smiley

Tale: http://svicar.moj-album.com/album/812109/?os=832325

Lp sonček
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #995 : petek, 05.08.2005 : 20:14:21 »

Tole je pa moja pikica Smiley  Cheesy Cool Ta je moja lubica ja.. Kličemo jo kar "Strelca" ker ima na vratu točno 5 belih kocin v obliki strele, ki bodo kmalu izginile- če slikaš s fotoaparatom se sploh ne vidijo, moraš res dobro pogledat, da vidiš, da ima bele kocince. To je ta pikica, ki je en dan mlajša od ostalih. Čeprav se to sploh ne pozna več, da je mlajša.  Kakšno bo pa njeno pravo ime, pa še nevem. Odvisno kam bo šla.

Ta psička je tako prefrigana.. Joj, ta bo faca Smiley

LP, K.
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.214

« Odgovor #996 : petek, 05.08.2005 : 20:31:31 »

http://svicar.moj-album.com/album/812109/?os=832337
Meni je pa tale full vsec...se vidi da sem na fante mahnjena  Cheesy Kako se pa klice?
Soncica tudi Klark je bil kao najmanjsi v leglu pa je zdaj cela mrcina Wink
Pa kaj en mladicek nima beline na prsih ali sem jaz samo slabo vidla?Pol ne boste nobenega obdrzali Brina?
Lp
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #997 : petek, 05.08.2005 : 20:51:05 »

Citat
Meni je pa tale full vsec...se vidi da sem na fante mahnjena   Kako se pa klice?
Amm.. a veš kako je.. Imena imam vsa.. Samo še ne vem, kdo bo imel kakšno ime Smiley Morajo lastniki izbrat mladička Wink Imena so pa že moral izbrat, ker sem jih morala poslat na KZS, da dobijo tetovirne številke in rodovnike.

Citat
Pa kaj en mladicek nima beline na prsih ali sem jaz samo slabo vidla?
Vsi imajo lepo belino na prsih (kravato). Pomoje si narobe videla Wink Katerega si to mislila?

Citat
Pol ne boste nobenega obdrzali Brina?
Smiley Joooj, nevem.. Če kakšne psičke ne bomo mogli prodat, se ravno sekirali ne bomo Smiley Ja jaz bi jo koj obdržala.. Samo pravijo da je še prezgodaj, ker je Brina še tako mlada  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Pa skoz smo imeli dva psa pri hiši, nevem kaj je zdaj to tak problem  Roll Eyes No, enkrat bomo sigurno imeli še enega, samo vprašanje je kdaj.

Lp, K.

Logiran
soncica
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #998 : petek, 05.08.2005 : 20:51:50 »

Hojla ....

Joj Balu, jaz bi takoj priletela po tole detece Smiley
Ravno zdele sem mojmu težila kaj lahko prodava Smiley Smiley Smiley pa sva ugotovila, da nama še tolko manjka pa da nimava nič za prodat Smiley
Sva se pa nasmejala, ko sva ugotavljala kako zanimivo bi bilo, ko bi prišel foter domov in ugotovil, da nima več avta Smiley
Ha ha ha ... pol bi pa počas tut mene zmanjkalo pa psa pa še kaj drugega.

Torej, če neham sanjat in zaljubljano komantirat, je stvar taka, da je še toliko za postorit in da je trenutna situacija taka, da si psa žal ne morem privoščit. Nimam pojma kako se lahko situacija obrne konec meseca. Lahko bo vse ok, bom mela službo, stalni prihodek ... lahko pa bom brez vsega in še brez štipendije, ki jo dobivam sedaj.
Potem smo pa tam.

Ker pa ne mislim bit neodgovorna in naprtit komu še kako odgovornost za vrat, se moram žal brzadt in lahko samo sanjam, kako super bo, če mi bo drugo leto takle čas uspelo Smiley

Lep pozdravček vsem, od sanjajočega sončka Smiley
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #999 : sobota, 06.08.2005 : 18:36:01 »

No- popravek.. Vsi psički so že rezervirani ja Smiley Danes smo dobili aro za zadnjo psičko, ki gre v Kranj.

Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #1000 : nedelja, 07.08.2005 : 20:22:21 »

Mi pa najraje takole vznak ležimo  Roll Eyes Grin Grin
http://svicar.moj-album.com/slike/422484/MWppdec3sq1UBtfM.jpg

Več http://svicar.moj-album.com/album/848178/

A se še komu zdijo ogromni?  Shocked Shocked (stari so 1 teden)

Lp, K.

[slika spremenjena v povezavo; Drejči]
Logiran
bina
živim tukaj
Sporočil: 3.790

« Odgovor #1001 : nedelja, 07.08.2005 : 20:32:41 »

Brina, koliko so pa težki?

Lp Jana
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #1002 : ponedeljek, 08.08.2005 : 11:43:39 »

Najtežji samček ima že skoraj 1400 g  Shocked Wink Ostali mu pridno sledijo..

Klark in pa z eno-dnevno zamudo tudi Dali, vse najboljše za 1. rojstni dan  Kiss Kiss

Lp, K.
Logiran
Evč
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 91

« Odgovor #1003 : ponedeljek, 08.08.2005 : 12:00:00 »

Čestitkam za rojstni dan se pridružujeva tudi midva z Dartom! Tudi on je vceraj dopolnil 1 leto! Joj kako hitro rastejo teli kosmatinci, ane Shocked

Malo pozne čestitke ampak vseeno iz srca tudi novopečeni  mamici (pa malim kepicam seveda)!!

Poletne pozdravčke!  Cool
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.214

« Odgovor #1004 : ponedeljek, 08.08.2005 : 12:20:54 »

Juhuhu,Klarkec ima danes eno leto Cheesy Cheesy
Hvala za cestitke,jih veselo vracava vsem psom ki so v teh dneh dopolnili leto starosti in so pridno na poti proti odraslosti. Grin Grin Samo se eno leto nerazumljivih norcij,pa se bodo nasi pupiji baje spremenili v resne in pametne svicarje Grin Vsem zeliva se leta in leta norcij,nasmehov in cohanja dokler lastnikova roka ne dobi krca Wink ,pa veliko zdravja in uspehov.
Brina hvala za kartico....ampak zal ne bo nic s klobaso Cry ....bo dobil skutno gibanico in jo po vsej verjetnosti delil z drugimi v mali soli(upam da noben ni alergicen na mlecne izdelke Undecided ) Grin Grin Pol pa se veliko igranja,pa jutri spet posladki z drugimi stiritacnimi prijatelji na sprehodu...bo kar vecdnevno zuranje Grin Shocked

Lp Ziva in za eno leto pametnejsi Klark
Logiran
Strani: 1 ... 62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71 72 ... 211   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.