mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 26.11.2024 : 07:44:45

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 ... 211   Dol
Natisni
Avtor Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek  (Prebrano 393919 krat)
0 članov in 6 gostov pregleduje to temo.
pia_in_co.
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.252

« Odgovor #480 : petek, 13.05.2005 : 14:57:25 »

Pia, čigave vzreje je Meri?

Pa odkod je ta vzreditelj, ki prodaja psičko?

LP
Ce sem jaz prav razumela, psicko prodajajo Luckyjevi lastniki. Vzreditelj pa je mislim da Babnik Wink
Logiran
Dali
rad pišem
Sporočil: 318

« Odgovor #481 : petek, 13.05.2005 : 15:32:07 »

Ce sem jaz prav razumela, psicko prodajajo Luckyjevi lastniki. Vzreditelj pa je mislim da Babnik Wink

Aha, če sem prev razumela:
Samička je plačilo za Luckyevo skočnino?
Pa zakaj sem jaz imela idejo, da je Lucky Babnikov pes?
Torej je Meri 'slovenski' švicar?

LP
Logiran
bina
živim tukaj
Sporočil: 3.790

« Odgovor #482 : petek, 13.05.2005 : 15:41:11 »

Torej je Meri 'slovenski' švicar?
Kaj misliš s tem slovenski švicar? Meri je iz istega legla kot Miša, Maša in vsi psi na M ali na A (recimo Atos). Skotili so se (mislim da) 1 leto po Berotu. Mama enemu leglu je Eila, drugemu pa Lara (hčerka id Eila). In ja, obema je vzreditelj Babnik.

Lucky je bil Babnikov pes, ampak ga je dal neki družini. Tako da sedaj ni več njegov.

Lp jana
Logiran
Dali
rad pišem
Sporočil: 318

« Odgovor #483 : petek, 13.05.2005 : 15:50:27 »

Kaj misliš s tem slovenski švicar?

Jaz jih kar tako na hitro poimenujem, ker so skoraj vsi, če ne kar vsi Švicarji slovenske vzreje v žlahti!! Grin
Upam, da te nisem kej razjezila s to izjavo: slovenski švicar ... Wink

Meri je iz istega legla kot Miša, Maša in vsi psi na M ali na A (recimo Atos). Skotili so se (mislim da) 1 leto po Berotu. Mama enemu leglu je Eila, drugemu pa Lara (hčerka id Eila). In ja, obema je vzreditelj Babnik.

Aha, torej je sestrica od Miše...
Pa nič...sem upala, da obstaja mala možnost, da bi bila to sveža, tuja kri... Sad Grin

Citat
Lucky je bil Babnikov pes, ampak ga je dal neki družini. Tako da sedaj ni več njegov.

No, poteml pa nisem čisto mimo usekala. Samo malo manj sem informirana... Cool

LP

Logiran
pia_in_co.
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.252

« Odgovor #484 : petek, 13.05.2005 : 17:24:24 »

Jap, psicka Dali je placilo za skocnino in jo bodo prodali, ker imajo doma ze Lucya.
Logiran
*Brina*
rad pišem
Sporočil: 403

« Odgovor #485 : sobota, 14.05.2005 : 08:55:57 »

Brina: midva z Dartom sva res skoraj vsak vikend v Martuljku. Zadnjič si srečala mojga očija, ker gre Dart večkrat gor kot pa na morje, ker mu vročina ne paše prav preveč. Tud ta vikend bova gor - mogoče se pa srečamo? V soboto imam namen iti na Martuljške slapove - a je pot vredu?
Mogoče bi se lahko kdaj zmenile za kakšen skupen sprehod? Wink
V soboto greste na slapove?  Hmm.. No, jaz bom tam z reševalci in z Brino v nedeljo Wink Imamo vajo- najprej ruševine na Belci, potem pa pridemo v Jasenje na iskanje "ponesrečencev". Če te zanima, kako kakšen tak trening zgleda, pridi s tvojim pesjanom pogledat Smiley Ob 11h se dobimo na Belci, potem bomo pa pomoje okol 1h v Jasenjah.  Wink

Citat
Eno vprašanje: jaz sem razmišljala, da bi tud z Dartom šla med reševalce ampak so me prav debelo pogledali in rekli, da to ni možno, ker je pes pretežak. Zdej pa poslušam, da to očitno gre? Sva člana KD Ljubljana pa me zanima kam bi še lahko šla, ker res ne poznam kaj dosti.
Nevem zakaj bi bila teža tak problem  Roll Eyes Se strijam s Sano.
Drugače ima pa tudi KD Ljubljana reševanje, tako da vprašaj vodjo šolanja.

Katja a ti voziš,a te vozijo? Ker potem bi šli mogoče lahko skupaj?
Me vozijo- jaz še vedno nimam izpita- hehe- bo, kmalu...  Wink
Drugače greva pa lahko skupaj Wink

Lp

Logiran
Evč
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 91

« Odgovor #486 : sobota, 14.05.2005 : 09:53:23 »

Hvala za povabilo, z veseljem bova prišla Smiley

Je pa en majčken problemček. Smo novi v Martuljku, pa ne vem kje točno so Jesenje  Huh

Pa upam da ne bo kakšnih problemov, ker Dart se zelo rad igra, vaši kužki bodo pa zelo pridni na delu. Ga bom imela na vrvici.
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #487 : sobota, 14.05.2005 : 11:49:51 »

Super da boš prišla  Cheesy
Jasenje: če greš na Martuljške slapove, potem gotovo veš kje je tista koča (Brunarica pri Ingotu). No- to so Jasenje (po domače), drugače se pravilno reče Rajske livade Wink

Citat
Pa upam da ne bo kakšnih problemov, ker Dart se zelo rad igra, vaši kužki bodo pa zelo pridni na delu. Ga bom imela na vrvici.
Jaz mislim, da ne bo problemov, saj mi tudi naše pse večkrat spustimo, da se malo poigrajo, potem pa sledi delo, pa spet malo igre, pa spet delo.. Tako da se ne naveličajo prehitro Wink Drugače pa v naši enoti ni nobenega takega problematičnega psa, da bi bil kej agresiven, tako da ne skrbet Wink

No, se vidimo in slišimo, čau  Wink

Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #488 : ponedeljek, 16.05.2005 : 11:21:19 »

No za boljšo predstavo, našla sem en tak zemljevidek, kjer se vidi, kje je Govejk (sicer ne ravno najboljše). Naj vas označena zvezdica ne moti, glejte relacijo Žiri- Idrija, vmes je pa Govejk.
Ta zemljevid lahko tudi premikate, ali zoomate, tako da si lahko pogledate, s katere strani bi prišli do Govejka.
Zvečer nam pa Bina sporoči še točen kraj, kjer se bomo dobili.

No- zemljevidek:
http://www.mapquest.com/maps/map.adp?searchtype=address&country=SI&formtype=address&addtohistory=&location=lh%2bgJO6V5bxHC4HmGjPHT1duY29LKffUElOyCVkNIMxbSOAgc69AA%2bqQ12Te0EaolK2hbrzwHIRSKCtracmoqqVuzkYOlx2c

PS: Če Govjeka ne vidite, potem 1x povečajte zoom.

Lp, Katja

Logiran
oks
odvisnež
Sporočil: 673

« Odgovor #489 : ponedeljek, 16.05.2005 : 11:39:38 »

Mene pa (glede na to, da imam sorodnika vaših pobritih berncev) zanima ali je pohod na Govejk v vsakem vremenu? Namreč moj kužon je po vročini (napovedujejo jo tudi za to soboto) ze hitro utrujen in tudi, če je pot precej strma, se izletu odpoveva... sram
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #490 : ponedeljek, 16.05.2005 : 11:50:29 »

Pot ni strma, primerna je tudi za mlajše pse (z nami grejo 9 mesečni psi). Glede vročine pa mogoče ne bi bilo slabo, če bi se res raje kakšno urco prej dobili, kaj pravite? Da ne bomo po vročini hodili?
Kaj pa če bo prav fejst deževalo? A potem odpade?

Na vreme pa res sploh pomislili nismo, hvala Oks Wink

Lp
Logiran
maj
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.664

« Odgovor #491 : ponedeljek, 16.05.2005 : 11:54:39 »

Hm .... vreme
Če bo deževalo, sem jaz za prestavitev izleta  Wink Wink. Ampak vročina ....
Katero uro predlagate?

Lp, maj
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #492 : ponedeljek, 16.05.2005 : 12:23:07 »

No ja, glede dežja pravijo, da se za soboto ni treba bat:
http://uk.weather.com/weather/local/SIXX0002?y=11&x=11
Temperature pa tudi do 26°C  Huh

Citat
Katero uro predlagate?
Mogoče ob 10h? Nevem, vi povejte.. Wink

Lp
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.214

« Odgovor #493 : ponedeljek, 16.05.2005 : 12:41:04 »

Jaz sem tudi za eno 9.30 ali 10...sej verjetno je dosti sencke na poti,ne?Ce bo pa dez pa tudi midva s Klarkom ne prideva...
Oks,kaksni pobriti bernci Cheesy ,to so rottiji z belo liso Smiley Smiley ...na sprehodu sem namrec ponovno razlagala da to ni rotvajler....
Lp
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.214

« Odgovor #494 : ponedeljek, 16.05.2005 : 12:44:16 »

Aja,sem skoraj pozabila...kaj poklicemo kaj v dom in jim povemo da pride vecje stevilo psov na obisk ali se vam ne zdi potrebno?
Logiran
Strani: 1 ... 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 ... 211   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.