mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 26.11.2024 : 03:57:06

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 ... 211   Dol
Natisni
Avtor Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek  (Prebrano 393877 krat)
0 članov in 4 gostov pregleduje to temo.
*Brina*
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 403

« Odgovor #300 : ponedeljek, 04.04.2005 : 15:05:01 »

Bravo Rincy  Cheesy
Levo Brina, desno Klark pri 8 mesecih.. Wink
Ja, Dali, Klark je že večji kot mamica  Cool

Piknik? Ja, lahko pa organiziramo oboje, piknik po razstavi pa še sprehod kakšen lep vikend Smiley
Kje pa bi naredili piknik? Jaz grem prvič v Vrtojbo in se mi tudi sanja ne, kako tam naokoli kaj izgleda in kje bi bil kakšen primeren kotiček.. 
Ideja pa ni slaba.. Wink Mogoče ti veš, Dali, kje bi lahko piknikovali?  Huh To je bolj vaš konec Wink
A je drugače razstava v hali, ne?

Lp
Logiran
Dali
rad pišem
Sporočil: 318

« Odgovor #301 : ponedeljek, 04.04.2005 : 16:33:16 »

Oj!

Sem mislila na to, da bi se na razstavi lahko zmenili kdaj in kje bomo imeli piknik... Wink
V Vrtojbi bo malo preveč gužve, da bi si še to privoščili Grin Grin Grin...
Drugače pa je naš Dali po sliki bolj močen...zato sem mislila, da bi bila lahko pomota...da si narobe napisala...
Pa tudi za spodnjo slikico...a Brina ima prekinjeno belino na vratu? Shocked
Zato sem mislila, da je to Klark... Grin
Kolko ima Brina plečne? Pa Klark?

LP
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #302 : ponedeljek, 04.04.2005 : 17:13:32 »

Citat
Sem mislila na to, da bi se na razstavi lahko zmenili kdaj in kje bomo imeli piknik...
Aja, to si mislila...  sram Aja aja... Wink OK.

Citat
Pa tudi za spodnjo slikico...a Brina ima prekinjeno belino na vratu?
Ja, res je, zato je Brina zame nekaj čisto posebnega in drugačnega. V živo še nisem videla švicarja s prekinjeno belino, le enkrat v eni knjigi, prevedel jo je Vidic, mislim pa da je naslov Velika knjiga o psih Wink
A drugače nisi opazila, da ima prekinjeno kravato? A me nisi ti spraševala, če je to dovoljeno? Wink A sem zamešala...  Huh

Brina ima plečne.. Jah, okrog 65 cm, Klark pa tudi, vendar saj veš kako je.. Je kar težko izmerit čisto točno višino, ker pes lahko malo čudno stoji, pa gre takoj kakšen cm gor al pa dol... Wink

Aja, Dali, kako pa reševanje?

LP
Logiran
Dali
rad pišem

« Odgovor #303 : ponedeljek, 04.04.2005 : 20:02:37 »

Citat
Aja, to si mislila...   Aja aja...  OK.
Ne, no tko žalostno!!! Cry ... Res Vrtojbe ne poznam, bi mi bilo malo težko... sram
Poznam lepe kotičke na primorskem... Wink
Pa bi vsak nekaj dobrot in svoje pesjane prinesel in hurrraaaa.... Grin Grin

Hi, hi, ja sem te vprašala glede obarvanosti gobčka, ker ima Dali malo beline...
Se pa ravno ne spomnim te kravate... Cheesy
No, mogoče me daje skleroza...hehe Grin Grin

Lepo se imejte!!!
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.214

« Odgovor #304 : ponedeljek, 04.04.2005 : 23:18:15 »

No,da bomo vedli kam vse spada..Klark je moj fant...to preciziram samo da se malo povazim,saj smo doma cisto zaljubljeni v nasega "smrcka".Drugace pa je meni kar prav ce bo piknik po razstavi,ker je nam usel rok prijave pa nas ne bo Sad(
Hmm,Dali...ce pogledas dobro, pri Klarku se nekaj roza strli tam spodaj Wink) tako da je sigurno fantek.
Sem pogledala malo v mojo knjigico izletov,tako da imam par predlogov:
1.Podlubnik-Krizna gora(to je nad Skofjo loko-malo daljsi sprehod...3h priblizno,pa lovska koca je na vrhu da se malo okrepcamo Wink)
2.Tosc-Govejk...spet je vse skupaj ene 3h z domom na vrhu Govejka,je pa to pri Polhovem Gradcu
3.Debni vrh in Stari grad...to je pa 2urni sprehod pri Zalogu
Tako,to so moji predlogi...upam da vam bo kaksen vsec Wink)
Drugace pa piknik na primorskem tudi ni slaba ideja in smo takoj za.
Logiran
Dali
rad pišem

« Odgovor #305 : torek, 05.04.2005 : 07:19:10 »

Oj!

Balu a vas ne bo v Vrtojbi? Škoda...
Hi,hi...kolko pa so visoki ti hribi, ker če je pot strma jaz rajši šparam kolke...
Lahko bi na začetku poletja kje na obali meli piknik, pa vsak nekaj prinese...
Sicer sem mislila na piknik ob morju, da bi se vsi fajn okopali z našimi pesjani... Cheesy
Pozna kdo še primerno lokacijo, ker plaže pač ne pridejo v poštev...edino divja plaža ob Sansimonu...(spet predlogi Wink )
Sej se bomo še na razstavi zmenili, ne? Cheesy

Lepo se imejte!!
Pa čimveč predlogov...!!!

Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #306 : torek, 05.04.2005 : 09:20:45 »

Ne ne sa bat Dali,sem gledala na to da so poti dokaj nezahtevne...zato so tudi samo trije predlogi..tudi jaz pazim na kolke.
Hm,plaza na obali....mislim da je to kar tezko...mogoce edino Ankaranska obala od Valdoltre proti rdecemu krizu.Tam se lahko vsaj umaknes senco.V Sansimonu pa so sami ostri kamni po tleh,da si ne bodo kaj blazinice porezali?
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #307 : torek, 05.04.2005 : 19:48:03 »

Citat
.Podlubnik-Krizna gora(to je nad Skofjo loko-malo daljsi sprehod...3h priblizno,pa lovska koca je na vrhu da se malo okrepcamo )
2.Tosc-Govejk...spet je vse skupaj ene 3h z domom na vrhu Govejka,je pa to pri Polhovem Gradcu
3.Debni vrh in Stari grad...to je pa 2urni sprehod pri Zalogu
Zelo mi je všeč prva varianta. V okolici Šk. Loke je tudi od Klarka bratec, tako da lahko še njih povabim, če so za kakšen sprehod. Saj imajo čisto blizu in pomoje ne bo problema Wink Bi blo pa fajn- še en švicar več  Cool
Kaj mislite?

LP

Logiran
nadja
odvisnež
Sporočil: 894

« Odgovor #308 : torek, 05.04.2005 : 19:51:51 »

Balu, če boš kdaj v Ljubljani in boš za sprehod se kar javi, jaz sem za! Moram reči, da me je Klark ful navdušil zadnjič Smiley

lp
Logiran
bina
živim tukaj
Sporočil: 3.790

« Odgovor #309 : torek, 05.04.2005 : 20:34:21 »

Zelo mi je všeč prva varianta. V okolici Šk. Loke je tudi od Klarka bratec, tako da lahko še njih povabim, če so za kakšen sprehod. Saj imajo čisto blizu in pomoje ne bo problema Wink Bi blo pa fajn- še en švicar več Cool
Kaj mislite?

LP
Brina, saj je druga varianta tudi v okolici Šk. Loke Wink Vsaj mi gremo vedno na Govejk iz Gosteč (ki je vasica cca. 4 km iz Šk. Loke. Tam bomo tudi 1.maja letos. In Bero seveda tudi Cheesy Bina je pa bila lansko leto, letos se pa tega izleta ne bo udeležila zaradi materinstva Wink

Lp Jana
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #310 : torek, 05.04.2005 : 21:15:38 »

Torej Skofja loka je center...kaj prva al druga varianta...
Bina pol ti ves koliko je zahteven ta vzpon na Govejk?Da ne bo Dalija skrbelo?Pa se da na vrhu kaj popit?
Meni bi bil primeren kaksen datum po Vrtojbi,ko se bo se malo otoplilo,pa da Klarka se malo streniramo Wink
Lahko recem tudi Evi in seveda Dartu ce gredo z nami,mislim da bo takoj za.
Brina:tvoj ocka je imel kar prav...v Tamarju je bilo se polno snega.Klark je tako uzival v zadnji snezni pojedini Smiley
LP
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #311 : torek, 05.04.2005 : 22:19:47 »

Ja, Balu, daj reči še Evi. Več nas bo, bolje bo Wink
A Govejk je tudi Šk. Loka? Hmm.. jaz pa geografija  Undecided Bom kar tiho..  Lips Sealed

Tudi meni bi ustrezal datum po Vrtojbi, samo od 26. aprila do 2. maja me ni (bom uživala v Španiji  Tongue) Tako, da, če se le da, da bi mogoče naredili kdaj drugič, če vam odgovarja?
Kako se vam zdi 23. ali 24. 4. (sobota, nedelja) ? To je 1 teden po Vrtojbi.
Je prezgodaj?
Pia, Dali, Bina, Maj... ste kar tiho!  Huh  Wink

LP

Logiran
Dali
rad pišem

« Odgovor #312 : sreda, 06.04.2005 : 18:20:16 »

Ufff...moram reč, da kar odpadem verjetno Huh
Mi je res malo predaleč za sprehod...
Če bi se pa šlo za piknik, bi pa bola seveda druga zgodba... Cheesy
Se bomo tako ali tako srečali na razstavi, samo res je to malo preveč drag hec...vsaj zame...
No, upam, da možnost piknika ni izklučena!!!
Lepo se imejte! Grin
Logiran
pia_in_co.
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.252

« Odgovor #313 : četrtek, 07.04.2005 : 22:00:28 »

Koliksen pa je vzpon na Govejk? Ker jaz Lino se vedno merkam zaradi kolkov...  Undecided Huh
Ta teden jo bomo damo sterilizirali. Upam da bo slo vse v redu Wink
Logiran
maj
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.664

« Odgovor #314 : petek, 08.04.2005 : 06:57:17 »

Maj je bil zato tiho, ker je bil odsoten  Grin Grin
Jaz bi bla bolj za varianto po 1.maju ... Sicer pa Gala komaj čaka priložnosti, da vaše pesjane nauči novih lumparij. Včasih se mi zdi, da imam doma svetovnega prvaka  Grin Grin

Lp, maj
Logiran
Strani: 1 ... 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 ... 211   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.