mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 16.02.2025 : 15:07:17

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Strani: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 211   Dol
Natisni
Avtor Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek  (Prebrano 404654 krat)
0 članov in 3 gostov pregleduje to temo.
pia_in_co.
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.252

« Odgovor #30 : sobota, 05.06.2004 : 18:28:31 »

Saj Lina je tudi samo Lina,ker vzreditelj ni Babnik,vendar so bili mladici pri njem Wink ja vem,da je psarna Svisart samo mladicki pa dobijo priimek od Art  Smiley

No jaz zaradi komolcev in kolki raje ne bi probavala z agilityem  Undecided

lp
Logiran
*Brina*
rad pišem
Sporočil: 403

« Odgovor #31 : torek, 27.07.2004 : 20:29:02 »

Se opravičujem, ker se tako pozno zahvaljujem za odgovore o agilityu   sram Torej hvala   Smiley
V petek, 30.7. 2004 ob 17h pa vsi gledat animal planet (Breed all about it), predstavljen bo švicar  Grin  Grin wiiiiii   Grin
Lep pozdrav!
Logiran
bina
živim tukaj
Sporočil: 3.790

« Odgovor #32 : torek, 27.07.2004 : 21:27:44 »

V petek, 30.7. 2004 ob 17h pa vsi gledat animal planet (Breed all about it), predstavljen bo švicar  Grin  Grin wiiiiii   Grin
Lep pozdrav!
Sem že gledala to oddajo, pa priznam, da mi ameriški švicarji niso preveč všeč Undecided Undecided

Res pa je, da pri njih nekateri še vedno "delajo"-se pravi vlečejo vozičke. In tudi tekmovanja imajo, kjer na vozičke nalagajo pasjo hrano in potem tekmujejo, kateri pes več hrane povleče.

Drugače je pa zanimiva oddaja... Tongue

Lp jana
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #33 : sreda, 28.07.2004 : 14:53:57 »

Bina, a si res že gledala? Kdaj pa je bilo?
A pa je bilo zakej?  Wink No, jaz bom pred tv-jem v vsakem primeru, 1000%  Grin

Ja za ta tekmovanja sem pa že slišala, oziroma prebrala na netu, pa tudi ene slike sem gledala. Če povem po pravici, so se mi psi kar smilili  Undecided
Jaz svoje švicarke ne bi nikoli prijavila na kakšno tako tekmovanje. Pa tudi zdi se mi, da lahko tekmujejo samo psi, a ne? Nism sure.

Lep pozdrav!
Logiran
bina
živim tukaj
Sporočil: 3.790

« Odgovor #34 : četrtek, 05.08.2004 : 15:05:25 »

*Brina*, a si potem gledala oddajo o švicarjih? Kakšna ti je bila? Meni njihov tip švicarjev ni preveč všeč Undecided No, načeloma mi ameriški tipi psov niso preveč všeč Tongue

Pia, kdaj bomo videli slike tvoje Line Huh A res šele v Trbovljah Huh Roll Eyes Tongue

Lp Jana
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #35 : četrtek, 05.08.2004 : 22:01:30 »

Ja, bina, sem gledala  Wink Sej je bilo kar zanimivo, čeprav sem pričakovala, da bo kaj novega povedano  Undecided  Wink
Zakaj ti pa ameriški švicarji niso všeč?
Logiran
pia_in_co.
rad prihajam sem
*

« Odgovor #36 : petek, 06.08.2004 : 19:07:59 »

*Brina*: Svicarje so uporabljali za vlecenje vozov(na katerih je bilo mleko) in to imajo v krvi. Psi radi vlecejo in na tekmovanjih tudi uzivajo.

bina:Heem sram Slike imam ze na racunalniku, samo moram pogruntati kako ga spravit na net Wink

Lp,Pia
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #37 : petek, 06.08.2004 : 22:16:56 »

Pia, vem da so jih uporabljali v te namene in da imajo to v krvi, vendar vozičke težke eno tono in več sigurno niso vlekli   Undecided No, jaz še vedno nimam pozitivnega mnenja o teh tekmovanjih...  Undecided

Lep pozdrav!
Logiran
pia_in_co.
rad prihajam sem
*

« Odgovor #38 : sobota, 07.08.2004 : 00:13:00 »

*Brina*:Ja samo bi se psi ustavili ce ne bi hoteli vec naprej...in takrat se psa iz tekmovanja izloci. Psi ki so po Tv so tudi natrenirani v te namene svicarje pa vcasih noben ni vozil na tek ob kolesu Grin

Moje mnenje...

Se pa trudim s slikami, ce ne prej bodo slike ko bo moja spletna stran dokoncana Wink

Lp,Pia & Lina
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #39 : sobota, 07.08.2004 : 09:39:01 »

OK, če so ti tekmovanja všeč, so ti pač všeč  Wink
Se pač ne strinjava o tem, ampak saj tako ali tako ni pomembno Tongue
Btw, koliko je pa stara Lina?

Lep pozdrav!
Logiran
pia_in_co.
rad prihajam sem
*

« Odgovor #40 : sobota, 07.08.2004 : 13:26:40 »

*Brina*: Lina je stara 6 mesecev Wink
 Sem jo ravno naucila, da mi hodi pod nogami(tako da mi zleze med noge in potem naenkrat hodive in dvigave levo nogo in tacko in desno Wink )

Najnovejse informacije so, da bo stran narejena ze naslednji teden (je en delam jaz), tako da boste lahko videli slike Cheesy Cheesy

Lp,Pia
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #41 : sobota, 07.08.2004 : 19:06:20 »

Pia, moja tudi zna hodit med nogami v obe smeri, torej naprej in "rikverc"  Grin
Jaz imam pa Brinino stran že narejeno, vendar jo moram še prenesti iz računalnika na net. V nekaj dneh bo "fertik". Nahajala pa se bo tukajle http://www2.arnes.si/~vjus/

Lep pozdrav!
Logiran
pia_in_co.
rad prihajam sem
*

« Odgovor #42 : sobota, 07.08.2004 : 20:03:05 »

*Brina*:Saj tezava je v tem, da je to nevarno, ker se mi na sprehodu zapodi med noge in sem veckrat ze skoraj padla Grin Roll Eyes Roll Eyes

Uau je pa lepa Brina, koliko je pa stara Huh

Lp,Pia
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #43 : sobota, 07.08.2004 : 20:36:27 »

No, jaz teh težav na sprehodu na srečo nimam  Wink Take "predstave" midve izvajava doma na vrtu   Cheesy
Brina je pa stara 2 leti.

Lep pozdrav!

Logiran
pia_in_co.
rad prihajam sem
*

« Odgovor #44 : sobota, 07.08.2004 : 21:12:23 »

Ok sedaj pa predlog sicer smo samo 3 lastnice, a vseeno me zanima ce je kera za to, da se dobimo kdaj s svojimi Svicarji Huh
In gremo recimo na sprehod Wink Huh

Iz kje pa ste Huh

Lp,Pia
Logiran
Strani: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 211   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.