Misa mislim da je bil Binin Bero v Celju prvic na razstavi, pri osmih letih. Vse se da! Je bil pravi cukrcek, cisto sproscen v ringu.
Balu, ne bo cisto drzalo
V Celju je bila za Berota 4. razstava
Samo je bil premor med tretjo in cetrto razstavo priblizno 6 let. In Bero je doma cisto odmaknjen od ljudi, guzve... Najvec se sprehaja po gozdu, cisto malo pa po vasi, tako da komaj pozna tuje ljudi...
In tudi ni bil cisto skuliran
sprva se je zelooooo bal. Ampak mu je ena samicka pred ocenjevanjem pomagala premagat strah (bila je ena bernka
). Potem pa se Nuba
Ampak jaz sem prisla veliko pred ocenjevanjem do ringa in z njim vadila...
Glede petard: nas Bero se jih fuuuul boji. Zadnje dni starega leta je vecerjal notri, ker je zunaj prevec pokalo (beri: 1 petarda na pol ure
). Nikoli ni imel slabih izkusenj s poki (v smislu, da bi mu kdaj kaksna zletela pod noge). Vcasih je bil zunaj, ko smo mi spuscali rakete, se je pa takrat umaknil tako dalec, kjer se je pocutil varnega. Letos je bil ob spuscanju raket notri, je pa sam zbezal v klet (na stopnisce). Bina je bila zraven, je pa ob spuscanju pojedla 300 gr piskotov
Se mu pa cudim se pri necem: bero postaja vedno bolj nor'c
ko ga vprasas, ce gre na sprehod, zacne divjat naokol in lajat, kot bi bil star 2 leti
Ceprav na sprehodu se sepa, gre z veliiiiikim veseljem na sprehod!!
Res ga je veselje gledat tako razposajenega in mladostnega