mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 22.11.2024 : 10:37:29

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 ... 211   Dol
Natisni
Avtor Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek  (Prebrano 392848 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
Dali
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 318

« Odgovor #180 : ponedeljek, 07.02.2005 : 19:16:48 »

Oj!!!
Lahko bi se kaj dobili v Vrtojbi, tisti, ki imamo švicarje!!! Grin Grin
ja, vem, da me študija čaka, ampak ne do poletja...treba je denar dat na kupček  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes...no, ja bo že...
Sem kontaktirala vzreditelja iz Češke...pomislite, vprašam za ceno, on pa meni 1300€... Shocked Shocked Shocked Ojjjoojjj...in potem sem mu rekla, da ostali vzreditelji računajo od 800-1000€-pri nas...
Pa mi človek napiše, da on konkurira s Švico... Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed
No, ja...verjetno bom šla na Slovaško, ker so tam cenejši, pa še ena primorka, ki smo jo pred kratkim spoznali ima prijateljico vzrediteljico (vsaj nekoga poznam, da ni ravno na blef)...
Bom pa prej rodovnik preštudirala, lepotne dosežke staršev, pa na kakšnem glasu je psarna, predniki staršev, nijhov karakter.... Tongue Tongue
Drugače bom pa tebe Bina vprašala, ker vidim, da se spoznaš... Grin
Ok...mejte se vsi, pa se mormo kej zmenit za srečanje, ne??? Wink Wink Wink

P.s: Prosim še za kakšen nasvet, kako izbrat pravo leglo... Wink
Lp, Nastja Wink
Logiran
*Brina*
rad pišem
Sporočil: 403

« Odgovor #181 : torek, 08.02.2005 : 11:48:51 »

Dali, poznam zaupanja vredno vzrediteljico iz Češke. Imaš ZS.

Aja, jaz še nevem če pridemo v Vrtojbo.

Lp
Logiran
pia_in_co.
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.252

« Odgovor #182 : torek, 08.02.2005 : 15:03:44 »

Dali: V tujini so Svicarji precej bolj kvalitetni kot pri nas in si tako ceno(1300€)tudi zasluzijo. Jaz sem dala za Lino 1000€ pa si ne upam trditi, da je ne vem kaksne vrhunske kvalitete. Poleg vsega, ce bos kupovala kvaliteto ne bos dobila psa cenejsega od 1000€/+ ...

bina:Jaaa pripelji Berota Cheesy Cheesy Cheesy Da ga vidim, me prav zanima kaksen je Wink

Lp
Logiran
Dali
rad pišem

« Odgovor #183 : sreda, 09.02.2005 : 14:34:15 »

Pia: Psi iz te psarne nimajo nevem kakšnih bleščečih naslovov... Lips Sealed
Drugače pa to vem in sem pripravljena tudi toliko plačati za kvalitetnega psa...
Verjetno ga bom vzela na Slovaškem ali na Češkem, vsekaor pa ne pri popolnih neznancih o katerih še nisem nič slišala...
Drugače pa kako je kej Lina?
Jo boš peljala v Vrtojbo?
Ste že bili na kakšni raztavi?
Lp vsem, Nastja
Logiran
bina
živim tukaj
Sporočil: 3.790

« Odgovor #184 : sreda, 09.02.2005 : 14:54:00 »

Sem kontaktirala vzreditelja iz Češke...pomislite, vprašam za ceno, on pa meni 1300€... Shocked Shocked Shocked Ojjjoojjj...in potem sem mu rekla, da ostali vzreditelji računajo od 800-1000€-pri nas...
Pa mi človek napiše, da on konkurira s Švico... Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed

hehe, očitno se Švicarji kar precej cenijo, ker ko sem jaz iskala bernardince v Švici je tudi bila cena 1300 eur. Ampak mene cene ni motila. Motil me je odnos vzreditelja. Zato ga pa potem nisem izbrala Wink

Pia, Bero ni ravno samec, ki je primerljiv z razstavnimi samci v sloveniji. On nima glave kot rotti (kot jo je imel Axel). Pa tudi nabit ni nič. On ima 47 kg, pa izgleda kar debel. Meni je sicer ta linija zelo všeč (da nima glave kot rotti in da je bolj vitek), ampak vem pa, kaj na to pravijo sodniki (ko vedno izberejo bolj debelega samca Roll Eyes)

Lp Jana
Logiran
Dali
rad pišem

« Odgovor #185 : petek, 11.02.2005 : 18:57:53 »

Ja, vzreditelja je potrebno dobro spoznati, predno vzameš psa...
A ste Bino vzeli na Nizozemskem?
Trenutno zbiram čimveč podatkov o tujih vzrediteljih, da se bom najlažje odločila...
Tako, da prosim vse tiste, ki kaj veste, dami pomagate pri zbiranju podatkov!
Hvala...
Lp, Nastja
Logiran
pia_in_co.
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.252

« Odgovor #186 : petek, 11.02.2005 : 19:07:24 »

Dali: Ce si resen kandidat za Svicarja, ti lahko posredujem naslov neke italijanske vzrediteljice, ki ima mislim da tudi evropskega prvaka;)
Lina je super, sem ravno naredila nekaj novih slik a na zalost ne na digitalca Undecided  Ne Lina se ni bila razstavljena...se cakam, da vidim kaj bo iz nje ratalo. Da vidim ce se mi jo sploh splaca razstavljati  Undecided Wink

bina: Eh, ce ga mislis pripeljat samo malo pokazat, potem ga pripelji v Vrtojbo. Saj itak ne bos delala sampionata, ne Huh Drugace ga pa v Hrusico pripelji Wink

Lp
Logiran
Dali
rad pišem

« Odgovor #187 : nedelja, 13.02.2005 : 12:26:06 »

Pia: Ja, v bistvu sem resen kandidat, če seveda ne pride vmes kaj nepredvidenega. Upam, da bo šlo vse v redu. A mi lahko prosim daš podake o tej psarni? Več kot jih imam lažje bom izbrala...pa hvala...
Dejmo vsi dat kakšne slikice gor, da bo rubrika bolj zanimiva!!!
Pa, da nam ne bo tema zamrla... Grin
Lepo se imejte,
Nastja  Wink
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #188 : torek, 15.02.2005 : 23:07:13 »

Citat
Dejmo vsi dat kakšne slikice gor, da bo rubrika bolj zanimiva!!!
Pa, da nam ne bo tema zamrla...
Dali, tvojih slikc še nismo bili deležni Wink
Go, go.. Smiley
Aja, sem gledala sliko od tvojga Dalija, se mi pa zdi ful velik za svojih 6 mesecev. Moji švicarji so pol manjši Wink Ali pa slika vara Wink
Bom prosila koga ki je trenutno na netu da prilepi slikco našega Karona, ki sem jo pravkar dobila. Če ne jo pa objavim drugič, ko jo dam na našo spletno stran.

Lp
Logiran
bina
živim tukaj

« Odgovor #189 : sreda, 16.02.2005 : 01:04:21 »

No, med brskanjem po netu, sem našla eno stran, do kar nekaj vzrediteljev švicarjev v Evropi. In celo do nekaj klubov Wink

http://www.grosserhunden.dk/link_eng.htm

LP jana

p.s. meni je na tej strani najbolj všeč Lutte (mešanka med švicarjem in kratkodlako bernardinko Grin Grin Le zakaj Grin Grin Grin
Logiran
maj
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.664

« Odgovor #190 : sreda, 16.02.2005 : 13:21:54 »

Medtem, ko preganjam viruse ...

[attachment deleted by admin]
Logiran
maj
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.664

« Odgovor #191 : sreda, 16.02.2005 : 13:31:04 »

Eh, spet mi ne gre...
Hotela sem se "pohvalit" kako smo uživale pri -13

Lp
Logiran
bina
živim tukaj

« Odgovor #192 : sreda, 16.02.2005 : 18:36:30 »

Obljubljeni 2 slikici Brine Wink Kateri pes je pa na njih, naj pa sama napiše  Tongue

Lp Jana
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #193 : sreda, 16.02.2005 : 18:52:28 »

Bina, stokrat hvala  Kiss
Na sliki zgoraj je Karon (6 mesecev), spodaj levo je Alyssa in desno Karon.

Ej, Bina, a mi prosim poveš, kje je ta Lutte, sploh ne najdem  Huh  Cry Ali pa če mi poveš iz katere države je, ker me res zanima kako izgleda Wink

Lp
Logiran
bina
živim tukaj

« Odgovor #194 : sreda, 16.02.2005 : 18:54:56 »

lutte Grin Grin Grin

Lp Jana
Logiran
Strani: 1 ... 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 ... 211   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.