mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 27.11.2024 : 01:27:51

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 63 64 65 66 67 [68] 69 70 71 72 73 ... 211   Dol
Natisni
Avtor Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek  (Prebrano 394222 krat)
0 članov in 11 gostov pregleduje to temo.
bina
živim tukaj
Spol: Ženska
Sporočil: 3.790

« Odgovor #1005 : ponedeljek, 08.08.2005 : 12:25:34 »

Brina, a primerjaš težo kaj s prvim leglom? Jaz z mojim bolj težko primerjam, ker meni so prvih 14 dni zelo malo pridobivali na teži (čeprav se niso nič jokali in so lepo spali 3 ure med obroki). Ko sem jim pa jaz začela hranit, potem so pa pridobivali po kilo in pol na teden. Elvis celo 2 kg na teden Shocked

Kaj se pa z Maj dogaja, da se nič ne oglasi? Ti si sigurno z njo v kontaktu Wink

Kdaj bodo ljudje začeli izbirati mladičke? A tista 2 za v ZDA boš ti izbrala Wink Kje na Češkem stanuje en tvoj samček (lahko na ZS)?

Lp Jana
Logiran
*Brina*
rad pišem
Sporočil: 403

« Odgovor #1006 : ponedeljek, 08.08.2005 : 13:04:32 »

Ups, Evč- sori.. Tudi Dartu želimo vse naj naj  Kiss Kiss Kiss Se tolk mal oglasiš na forum, da te kar pozabljamo Wink  Sem zadnjič prečohala Darta, a so kaj povedal doma? Wink Je pa že tak dedec Wink Super je!

Citat
Brina hvala za kartico....ampak zal ne bo nic s klobaso  ....bo dobil skutno gibanico in jo po vsej verjetnosti delil z drugimi v mali soli(upam da noben ni alergicen na mlecne izdelke  )   Pol pa se veliko igranja,pa jutri spet posladki z drugimi stiritacnimi prijatelji na sprehodu...bo kar vecdnevno zuranje 
Madonca, to pa bo žurka  Cheesy Grin Grin Grin Pa skoraj vsi ste v primorskem koncu.. Potem lahko naredite kar skupen swissy-birthday party Smiley  Grin Grin

Citat
Brina, a primerjaš težo kaj s prvim leglom? Jaz z mojim bolj težko primerjam, ker meni so prvih 14 dni zelo malo pridobivali na teži (čeprav se niso nič jokali in so lepo spali 3 ure med obroki). Ko sem jim pa jaz začela hranit, potem so pa pridobivali po kilo in pol na teden. Elvis celo 2 kg na teden
Ja, saj imajo kar približno isto.. Sem našla na netu tudi eno razpredelnico od ene, ki ima leglo, pa jih vsak dan tehta, pa imamo kar približno isto težo. Samo ne vem kje sem že to gledala, na eni spletni strani, moram še enkrat poiskat Wink

Citat
Kaj se pa z Maj dogaja, da se nič ne oglasi? Ti si sigurno z njo v kontaktu
Sva v kontaktu ja.. Je zamenjala službo, pa ima šefico zraven, tako da nič ne more na forum vmes skočit  Undecided  Saj kdaj na hitro kaj tudi prebere, ampak..
Maj, vseeno se lahko kaj oglasiš, te že kar malo pogrešamo Wink

Citat
Kdaj bodo ljudje začeli izbirati mladičke? A tista 2 za v ZDA boš ti izbrala  Kje na Češkem stanuje en tvoj samček (lahko na ZS)?
Kmalu.. Samo da malo zrastejo, da se bo bolje videlo kakšni so.. No, američanka je prva in ima eno psičko že ogledano.. Za samčka pa tudi pomoje že vem, katerega bo vzela.. No, počakajmo še malo.. Danka pa pride 26.avgusta na obisk za tri dni in bo potem izbrala. Pa mimogrede bova še skočili na razstavo v Trbovlje, ker pride z dvema švicarjema (razstavljala bo pa samo samca).

En samček je v Velkih Hamryh- to je čisto na severu Češke, ob meji s Poljsko. Zakaj? Kam pa si ti enega dala? No, a greva raje na ZS?

Lp, K.
Logiran
Dali
rad pišem
Sporočil: 318

« Odgovor #1007 : ponedeljek, 08.08.2005 : 17:12:13 »

Zivijo,

mi smo pa vceraj praznovali 1. ROJSTNI DAN. Kiss

LP Smiley

[attachment deleted by admin]
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #1008 : torek, 09.08.2005 : 09:03:27 »

Mi tudi (Karon) Wink

Upam, da mi je uspelo pripeti slikco  Roll Eyes

LP, K.

[attachment deleted by admin]
Logiran
Dali
rad pišem
Sporočil: 318

« Odgovor #1009 : torek, 09.08.2005 : 13:48:28 »

Hvala, da ste se spominili name, sem sele potem opazila, da ste o tem govorili v prejsnjih postih. Pa ni bilo casa brati.
Vsem bratcem in sestricam od Dalija in njegovim necakom (Brinino leglo) zelim VSE NAJ, NAJ!!!

LP Smiley
Logiran
orkan
novinec
*
Spol: Moški
Sporočil: 15

« Odgovor #1010 : četrtek, 11.08.2005 : 11:27:30 »

Lep pozdrav vsem!

Kot obljubljeno (sicer malce z zamudo) nove slike nasega Orka:

http://www.moj-album.com/vstopnica/fkspwrcdkd/

Posebej pozdrav in velika hvala pa Cookie in njenemu možu, ki sta nekaj dni cudovito skrbela za nasega Orka!!  Smiley
Logiran
cookie
nekaj malega že vem
Sporočil: 155

« Odgovor #1011 : četrtek, 11.08.2005 : 12:49:13 »

Hvala, Ork!!!
Sem se samo bala, da bosta rekla, kako smo ga izmučili, ker je z našim tamalim dalmatincem lavfal brez prestanka... pa še na sprehodu smo bili prvi... pa malček v vodo, samo ne cel... Smiley Smiley (prvo noč sem nekaj vstala, pa sta Ork in Bleki spala eden čez drugega pod klopjo... Prav zvita en v drugega. Niti pogledala me nista - verjetno od utrujenosti...) Po moje mu bo tudi v septembru prav tako ali pa še bolj lepo/trudili se bomo!

Lp tudi Orku od vseh nas, posebej še od Blekija, Maksija in Arke!
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.214

« Odgovor #1012 : torek, 16.08.2005 : 14:08:14 »

Ojla,kao je kaj z mamico Brino?So mladicki ze full velki?Uf,nic novick nam ne posredujes Katja....
Midva s Klarkom sva bla zadnjic na sprehodu v Ospu z Katjo in njenima svicarjama (Gito in Lordom) in smo se meli prav super.Je bil zraven se Gitin mladic Tor in s Klarkcem sta se totalno stekala.Skoraj nas je bilo toliko kot na "pohodu" v Iskem vintgarju.
Lp Ziva in Klark
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #1013 : sreda, 17.08.2005 : 14:14:45 »

Ojla,

ja mi pridno rastemo Cheesy
Vsi že gledajo in tudi že malo okol racajo (5 korakov naredijo, pa spet padejo na tla  Grin Grin Grin )- ful so smešni hehe

Drugače jih je pa tako lepo opazovat, se že kar malo igrajo med sabo, pa če pridem k njim vsi navalijo na mene in se hočejo božat ali igrat  Cheesy Grin Grin
Aja, pa zadnjič me je eden že oblajal  Roll Eyes Mulc! Wink Grin Grin

Balu- kaj pa slikce s sprehoda?  Huh

Lp, K.

Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.214

« Odgovor #1014 : sreda, 17.08.2005 : 16:07:42 »

Hi,hi se spomnes kako je mene Klark nalajal?Bogih 9 kilc pa tak glas Grin
Slikic s sprehoda pa ni Undecided  Joj morem kaj Klarka poslikat da boste vidli kaksen "dec" je ze Grin
Lepo pocohaj mamico se v nasem imenu Kiss
Lp
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #1015 : sreda, 17.08.2005 : 22:26:24 »

No, ti kar pridno slikaj, da vidimo našega Charlija Wink

Tukaj je pa nekaj novih slik mladičkov- uf.. jih je kar težko slikat, je najlažje ko spijo..

http://svicar.moj-album.com/album/903693/

Ena nagajivka za pokušino  Grin

http://svicar.moj-album.com/slike/422484/W7RFFT5bjqhS6c_L.jpg

Lp, K.

[slika spremenjena v povezavo; Mirc]
Logiran
Evč
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 91

« Odgovor #1016 : četrtek, 18.08.2005 : 18:50:46 »

Mislim, da lahko rečem kar v imenu vseh: kako so luštkani. Joj kako hitro rastejo, zdaj so pa že take mrcine, ampak še vedno luštne, ane?!  Grin

Balu: a sta s Klarkom kaj razmišljala kam bosta šla v osnovno šolo?

Pozdravčke vsem  Wink
Logiran
soncica
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 50

« Odgovor #1017 : četrtek, 18.08.2005 : 20:30:26 »

Hojla...

Men je Female 3 najboljša. Taka luškana glavica in pogled Smiley
Me veseli, da se majo fajn in da pridno rastejo Smiley

Balu, ko se vrneš v Lj se kar oglasi Smiley
Katja, kdaj pa so mladički ponavadi godni za obiske Tongue

Lp sonček
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #1018 : četrtek, 18.08.2005 : 20:45:14 »

Female 3 bo verjetno NIA Wink Verjetno..  Cool

Citat
Katja, kdaj pa so mladički ponavadi godni za obiske
Najbolje bi bilo po 25. avgustu, ko bodo zunaj Wink
Torej drug teden.. Wink Prideš?

Lp, K.

Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #1019 : četrtek, 18.08.2005 : 20:47:43 »

Ma sem smotana.. Ne, female 5 bo verjetno NIA  Roll Eyes Nisem nič slik pogledala.. Sori..
Logiran
Strani: 1 ... 63 64 65 66 67 [68] 69 70 71 72 73 ... 211   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.