Ups, Evč- sori.. Tudi Dartu želimo vse naj naj
Se tolk mal oglasiš na forum, da te kar pozabljamo
Sem zadnjič prečohala Darta, a so kaj povedal doma?
Je pa že tak dedec
Super je!
Brina hvala za kartico....ampak zal ne bo nic s klobaso ....bo dobil skutno gibanico in jo po vsej verjetnosti delil z drugimi v mali soli(upam da noben ni alergicen na mlecne izdelke ) Pol pa se veliko igranja,pa jutri spet posladki z drugimi stiritacnimi prijatelji na sprehodu...bo kar vecdnevno zuranje
Madonca, to pa bo žurka
Pa skoraj vsi ste v primorskem koncu.. Potem lahko naredite kar skupen swissy-birthday party
Brina, a primerjaš težo kaj s prvim leglom? Jaz z mojim bolj težko primerjam, ker meni so prvih 14 dni zelo malo pridobivali na teži (čeprav se niso nič jokali in so lepo spali 3 ure med obroki). Ko sem jim pa jaz začela hranit, potem so pa pridobivali po kilo in pol na teden. Elvis celo 2 kg na teden
Ja, saj imajo kar približno isto.. Sem našla na netu tudi eno razpredelnico od ene, ki ima leglo, pa jih vsak dan tehta, pa imamo kar približno isto težo. Samo ne vem kje sem že to gledala, na eni spletni strani, moram še enkrat poiskat
Kaj se pa z Maj dogaja, da se nič ne oglasi? Ti si sigurno z njo v kontaktu
Sva v kontaktu ja.. Je zamenjala službo, pa ima šefico zraven, tako da nič ne more na forum vmes skočit
Saj kdaj na hitro kaj tudi prebere, ampak..
Maj, vseeno se lahko kaj oglasiš, te že kar malo pogrešamo
Kdaj bodo ljudje začeli izbirati mladičke? A tista 2 za v ZDA boš ti izbrala Kje na Češkem stanuje en tvoj samček (lahko na ZS)?
Kmalu.. Samo da malo zrastejo, da se bo bolje videlo kakšni so.. No, američanka je prva in ima eno psičko že ogledano.. Za samčka pa tudi pomoje že vem, katerega bo vzela.. No, počakajmo še malo.. Danka pa pride 26.avgusta na obisk za tri dni in bo potem izbrala. Pa mimogrede bova še skočili na razstavo v Trbovlje, ker pride z dvema švicarjema (razstavljala bo pa samo samca).
En samček je v Velkih Hamryh- to je čisto na severu Češke, ob meji s Poljsko. Zakaj? Kam pa si ti enega dala? No, a greva raje na ZS?
Lp, K.