mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 22.11.2024 : 09:31:55

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Landseer
Strani: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15   Dol
Natisni
Avtor Tema: Landseer  (Prebrano 80803 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
venera
novinec
*
Sporočil: 15

« Odgovor #165 : petek, 23.03.2007 : 13:10:57 »

Se opravicujem ze vnaprej, ne delajo mi csz, upam da kdo razume. Huh
Jaz sem iz okolice Jesenic, natancneje iz Kocne. Me ze sedaj zvija v trebuhu kako bo danes v mali soli, upam da me ne bo prevec vlekla, ker ko zagleda psa je cisto zmesana, navdusena, vesela. Vcasih jo komaj zadrzim, se posebej ce psa pozna in ve da se bo lahko igrala. Upam, da se bo pocasi umirila, ker takrat ne pomaga niti najslajsa salama. Mogoce ima kdo kaksno izkusnjo kako naj jo takrat zadrzim pri sebi, se posebej ko je spuscena. Danes pa res posiljam se nekaj slik, ki so na tem naslovu: http://venera.moj-album.com.
Logiran
bina
živim tukaj
Spol: Ženska
Sporočil: 3.790

« Odgovor #166 : petek, 23.03.2007 : 13:18:08 »

Citat
Me ze sedaj zvija v trebuhu kako bo danes v mali soli, upam da me ne bo prevec vlekla, ker ko zagleda psa je cisto zmesana, navdusena, vesela

Nic bat Wink nismo grozni v soli in ne grizemo Smiley Smiley dobrodosla danes in se vidimo!  Smiley Smiley Ne vem, zakaj imate vsi tak strah pred solo Huh
Logiran
Stella
rad pišem
Sporočil: 295

« Odgovor #167 : petek, 23.03.2007 : 19:01:49 »

venera jaz imam iste probleme, Benson je tudi čisto usekan ko vidi kakšnega potencialnega partnerja za igro. S tem da on začne ful obupno renčat zraven, če je na povodcu in ga ne spustim takoj k drugim psom, potem se ga pa vsi ustrašijo in ostane sam samcat  Roll Eyes Jaz sem se kar nabildala odkar ga imam, ma ene 75 kil in ko potegne.. No na srečo je večino časa priden, uboga in zdaj sva tudi že kar napredovala s preusmerjanjem pozornosti, ko na sprehodu srečava druge pse. Je pa tako, da jaz Bena na sprehodih sicer spuščam ampak takrat ko vem, da je res malo možnosti, da bi koga srečala. Ker tako daleč pa še nisva, da bi ubogal tudi, če vidi kaj zanimivega pred mano, ne bi pa rada, da ves moj trud splava po vodi s tem, ko bi se navadil, da mu ni potrebno ubogat v takih primerih.

Šema je pa taprava dama. Sem se kar malce nasmejala ob slikcah, me je spomnilo na Bena, kakšen je bil v tem obdobju, ves nesimetričen in neroden, sploh ni vedel kam bi z nogami. Zdaj se je že kar lepo naredil, ampak očitno še vedno raste in se razvija čeprav ni tako opazno. Danes sem ugotovila, da ne more nikakor več pod mojo mizo, čeprav se je pred kratkim še nekako stiščal.

Jesenice so pa kar malo oddaljene od našega konca, ampak vseeno upam, da se bomo kdaj spoznali tudi v živo, če ne drugače se pa vidimo na kakem landseer pikniku, če ga ne bo nihče drug hotel organizirat ga bom spet jaz, obljubim ampak vi pa morate obljubit, da se ga boste zagotovo udeležili in ne bo tako skromno kot lani. Smiley
Logiran
venera
novinec
*

« Odgovor #168 : ponedeljek, 26.03.2007 : 13:11:20 »

Preživeli sva malo šolo in to še kar uspešno, jaz imam sicer bolečine v roki "musklfibr", do petka bo roka že v redu, potem pa bo nslednji teden verjetno spet isto, dokler se ne nabildam kot praviš ti Stella Smiley. V šoli je bila še kar pridna, nekajrat ji je celo uspelo, da me je odvlekla k sosednjemu psu, ker če sem nepripravljena ji to z lahkoto uspe. Me je pa zelo presenetila, ker je začela renčat na druge pse Angry, tega do sedaj ni počela. Mogoče je bilo zanjo preveč psov naenkrat skupaj in jo je bilo strah, pojma nimam kaj se ji je pletlo po glavi, upam da se bo počasi navadila.

Danes sva na sprehodu prvič srečali srno, sem se že ustrašila da bo tekla za njo, pa na srečo ni, ko sem ji rekla ne, se je ustavila in samo gledala. Ko sva se vračali s sprehoda pa sva šli povohat sledi in jo je spet prijelo, da bi tekla za sledmi, vendar je na odpoklic lepo pritekla nazaj k meni. Vem, da to ravno ni bilo najbolj pametno, ker ne vem kaj bi naredila, če me ne bi ubogala in bi ušla, ampak takrat nisem razmišljala, šele sedaj se zavedam kakšna napaka bi to bila.

Bina, sva se midve mogoče že kdaj srečali? Smiley

Logiran
bina
živim tukaj
Sporočil: 3.790

« Odgovor #169 : ponedeljek, 26.03.2007 : 13:21:35 »

Bina, sva se midve mogoče že kdaj srečali? Smiley

Jap, enkrat! v petek Smiley
Logiran
venera
novinec
*

« Odgovor #170 : torek, 27.03.2007 : 20:06:32 »

Jap, enkrat! v petek Smiley

Sem šla pogledat tvojo spletno spletno stran in mi je bilo takoj jasno, tole je pa naša inštruktorica Smiley, Slovenija je res majhna. Na žalost naju v petek s Šemo verjetno ne bo, ker ne dobim menjave v službi. Sad
Logiran
Stella
rad pišem

« Odgovor #171 : torek, 27.03.2007 : 20:49:57 »

venera, pol mate pa super inštruktorco  Wink
Logiran
venera
novinec
*

« Odgovor #172 : četrtek, 29.03.2007 : 13:40:22 »

Seveda imamo super inštruktorico oz. so vsi inštruktorji super, zato pa se tudi rajši vozim nekaj kilomertrov dlje, čeprav imam dve šoli bližje.
Logiran
Stella
rad pišem

« Odgovor #173 : četrtek, 29.03.2007 : 15:20:59 »

Tudi mi2 z Benom se kar nekaj kilometrov voziva, čeprav imava eno pasjo šolo pred nosom-jo vidim čez okno!
Logiran
venera
novinec
*

« Odgovor #174 : torek, 03.04.2007 : 18:09:04 »

Včeraj sem Šemi na travniku pokazala miško Shocked, ker ona tako ali tako nič ne zvoha, kaj da bi šele kaj videla. Očitno je bilo s to mišjo nekaj narobe, ker je bila ful počasna, jaz pa sem mislila da se bo Šema malo z njo poigrala (naš prejšni pes je to zelo rad počel). Šema zgleda ni takšne sorte, ona je lepo miš ujela in jo stisnila, potem pa sem jo komaj prepričala, da jo je izpustila, sem se že ustrašila, da jo bo kar pojedla in tako je bila miš na mestu mrtva- groza.
Logiran
venera
novinec
*

« Odgovor #175 : petek, 20.04.2007 : 10:38:22 »

Imam eno vprasanje, ali mogoce kdo od vas tece s psom? Zanima me ce bi bilo to primerno? Predvem pa koliko casa ali koliko kilometrov?
Vcasih bi jo namrec rada vzela s seboj na tek, tekli bi lepo pocasi, ker tudi jaz nimam zelo veliko kondicije in pa seveda zgodaj zjutraj ali pozno zvecer.
Logiran
Stella
rad pišem

« Odgovor #176 : nedelja, 22.04.2007 : 12:50:32 »

Venera jaz, ampak ne dosti. Pa tudi, šele pred kratkim sem začela, prej nisem upala, se mi je zdel premlad. Ga pa skoz opazujem in če mu je, potem tečeva, drugače pa počaka doma. Ampak se je že kar privadil, lepo kasa z mano itak jaz ne morem tako hitro, da bi njemu predstavljalo nek problem. Večinoma grem pa zjutraj in takrat tudi meni zadostuje že nekje 20 min. Tongue
Logiran
venera
novinec
*

« Odgovor #177 : nedelja, 29.04.2007 : 19:05:16 »

Stella, ti zagotovo veš, če ima Romana še vedno isti mail, kot ga je imela? Rada bi ji po dolgem času spet kaj napisala in poslala nekaj slikic.  Wink
Logiran
Stella
rad pišem

« Odgovor #178 : nedelja, 29.04.2007 : 19:53:44 »

Sicer ne vem katerega točno misliš ampak ja, ima še. Piši ji na tistega pri amis.net. Lp, Klara
Logiran
Od Bartolovca
novinec
*
Sporočil: 5

« Odgovor #179 : petek, 04.05.2007 : 01:03:30 »

Pozdrav svim,ja sam Ivica i drago mi je da sam sa vama
da se sad puno ne predstavljam posjetite nas na našoj web stranici
Logiran
Strani: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Landseer
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.