HAJLO!
Ekola Orija smo cepli. Nič kaj ni bolelo tako da, juhej:)
Mam pa nekaj drugih problemčkov, ki so povezani z vzgojo našega hudiča malega:).
In sicer do sedaj nisem tega opazila, saj se z drugimi psmi vredu razume, je pa res, da je vedno na flexiju takrat. Skratka zgodilo se jeda je začel na pse renčati in jim skakati v obraz. Predvsem se ti dogaja ko so psi stari enako kot on. Kaj naj naredim? Hočem, da bi se lepo razumel z drugimi psmi ampak to nekako ne gre. Menite, da se to dogaja ker je na vrvici?
Drugi psi ga ne napadajo namreč.
Pa še nekaj me zanima, ker greva v šolo šele spomladi, prej je namreč ni in bi želela ga v pravi smeri predvsem pa z pravimi ukazi vzgajati me zanima katere besede naj uporabljam, da me potem tam ne bodo učili drugih in bo pes čist zmeden.
Pa še mala težavica, ki jo imamo je grizeneje. Ne grizenje predmetov in ostalih stvari temveč mene in domačih. Od prvega dneva je to fuj. Fuj na 100 in 1 način vendar ta fuj ne pali ma ni malo. Sedaj je že celo tako, da če bi ga hotel za kožo primit te vgrizne pol pa se obrne na bok ali na hrbet tako da ne prideš do kože, med tem ap bi te veselo poskušal grist. Pomoč prosim
.
Kako ga naj kaznujem, da ne bo to njegova slaba izkušnja, se česa bal ipd... hkrati pa da bo razumel, da je fuj, fuj.
No še nekaj:) Saj vem, saj vem:) ampak nabralo se je
. Učila sme ga z klikerjem in sva nekaj stvari osvojila vendar je tamali postal navajen na to da bo sedaj kliker. Tako sem kliker malo umaknila iz urnika. Seveda je dobival nagradico ob kliku tu pa tam je tudi ni ker je mislo, da vedno ko klikne je hrana (je mali požeruh:)). Ampak na koncu ni hotel več hodit polek če ga nisi lepo pohvalčil med dejanjem z klikerjem. Kaj predlagate?
Hvala za vse, pa ne me preveč kregat:).
Prijazen dan.
P.S.: UMA VSE ČESTITKE. DRŽIMO PESTI!!!