mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 26.11.2024 : 07:31:16

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Beli višavski terier - čvek
Strani: 1 ... 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 ... 118   Dol
Natisni
Avtor Tema: Beli višavski terier - čvek  (Prebrano 228123 krat)
0 članov in 4 gostov pregleduje to temo.
Pumma
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 198

« Odgovor #675 : petek, 03.03.2006 : 09:40:47 »

Ok, grem od začetka. Dobili smo tetoviranega kužka z rodovnikom, starega 7 tednov. Sedaj, ko je star 10 tednov je dobil mikročip in bil cepljen proti boleznim. (ne steklini!) Proti steklini bo cepljen čez 14 dni. Čip smo dobili zastonj. Kaj bolj jasno? Roll Eyes
Lp Wink
Logiran
taja75
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 96

« Odgovor #676 : petek, 03.03.2006 : 09:50:01 »

Hej ljubljančani, okoličani in tisti, ki veste ...  Smiley
Jutri grem v LJ, pa me zanima če je v BTCju kakšna dobra trgovina (poleg mr. Pet - tega poznam), za živalce - kužke?
Luni bi rada kupila pulover, glede na to, da letošnje zime kar ne misli biti konec, me2 pa v nedeljo začneva z malo šolo in ne bi rada, da se mi tam prehladi.  Huh
Pogledala pa bom tudi za dežne plaščke, ker temule snegu tako sledi deževno obdobje in ga bomo rabili, saj ne bi rada, da vsakič ko bo treba ven na dež prideva domov čisto premočeni.  Cheesy

Je pa tako, da Lune ne bom imela zraven. Ta trenutek ima dobre 3,5kg.
Kako je s temi oblačili? Grejo po kilaži? Kako bom vedela kaj ji bo prav? Naj ji zmerim obseg trebuščka??   Undecided Huh

Imam namen iti tudi v Mercator center, ker za tam ste mi že povedali, da imajo trgovino za živali.

Se pravi zanima me, če je še v BTCju kaj podobnega in pa kako naj pravilno izberem?
Hvala za pomoč, vnaprej
Logiran
Kalsang
živim tukaj
Sporočil: 4.406

« Odgovor #677 : petek, 03.03.2006 : 12:22:05 »

Izmeri dolžino hrbta, pa celo dolžino psa od prsnega koša pod vratom do repa, pa obseg prsnega koša za tačkami.

Ponavadi je na plaščkih navedenadolžina hrbta, vendar je treba upoštevati še prsni koš.
Logiran
petea
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 88

« Odgovor #678 : petek, 03.03.2006 : 12:26:02 »

Taja, v BTC-ju jih je cel kup, in v Cityparku (Zootic), hali A (Aler) in v hali D (zraven tržnice, Zoo Preis). Pojdi pogledat v vsako in poglej, kaj sploh ponujajo.

Dobro je, da zmeriš čim več mer (obseg, višino...), da boš lažje iskala, najbolje pa bi bilo, če bi Luno lahko vzela zraven - najbolj točni podatki.  Smiley

Drugače pa imaš v Lj še kar nekaj trgovin; iz BTC-ja ti je relativno blizu še npr. Gali na Linhartovi v Savskem naselju, pa še kakšna se najde.

Prijetno nakupovanje!
Logiran
taja75
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #679 : petek, 03.03.2006 : 12:34:33 »

Aha, a Zootic je v Cityparku .. torej mi ni treba v Mercator  Smiley
Vem, da bi bilo najlažje, če bi jo imela zraven, vendar žal ne gre, saj bom hodila predvsem po trgovinah, kjer je s sabo ne morem imeti, v avtu je pa tudi ne morem puščati same. Sem si že organizirala varstvo, gresta obe k babici - hčerka in kužika  Grin

Kje pa imajo ponavadi največjo izbiro teh cunjic? Tukaj smo/ste se pogovarjali, da ravno v Zooticu .. pa to drži?
Logiran
metha
rad pišem
Sporočil: 392

« Odgovor #680 : petek, 03.03.2006 : 12:40:26 »

Zadnje čase sem precej preletala teh trgovinic v Ljubljani in bi tudi sama rekla, da je največja izbira plaščkov prav v Zooticu v Cityparku. 
Logiran
Uma
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.309

« Odgovor #681 : petek, 03.03.2006 : 13:22:40 »

taja..kljub vsemu jaz ti priporocam, da vzames tamalo zraven, samo tako bos lahko res sigurna da bo pasalo. Pulovercki in plascki so zdaj znizani, zato jih ne bos mogla zamenjat, ce ne bo taprave velikosti. V vse trgovine ki so ti jih nasteli lahko gres s kuzkom, osebno preizkuseno, morala pa se bos odpovedati drugim trgovinam, ker zelo radi tezijo naokoli.
Logiran
Tweety
novinec
*
Sporočil: 5

« Odgovor #682 : petek, 03.03.2006 : 13:27:44 »

Mi smo kupili plašček v Zooticu. Na zunanji strani je nepremočljiv, na notranji strani pa ima velur in psa greje. Glede velikosti pa so mi svetovali, da pripeljem psa s seboj in smo plašček v trgovini tudi probali in nato kupili. Tako kot je že napisala Uma.
Z njim smo zadovoljni, ker res ne premoči.

lp
Logiran
taja75
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #683 : petek, 03.03.2006 : 13:57:57 »

Ah punce, saj mi je jasno! Ampak jaz grem v LJ za cel dop. oz. še dlje  Undecided
Mož me bo le odložil v BTCju in šel naprej po opravkih in zato nikakor ne vidim možnosti, da bi s kužiko "lutala" po celem BTCju, sploh ker ne vem kako dolgo bo trajalo (odvisno od tega, kdaj se bo mož vrnil pome)  Undecided

Cunjice, ki jih imam namen kupiti bo Luna itak kmalu prerasla. Puloverček bo aktualen še kakšen mesec, plašček pa dva.
Šele jeseni računam da bomo lahko kupovali nekaj kar ji bo potem dlje časa prav, ker ne bo več rastla.
Logiran
spisek
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 84

« Odgovor #684 : petek, 03.03.2006 : 14:10:52 »

V primeru, da psički plašček ne bo prav, se ga verjetno da zamenjat. Če pa večkrat hodiš v LJ pa jo drugič le vzemi s seboj, kar bi bilo še najbolje.
Logiran
NyNy
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 81

« Odgovor #685 : nedelja, 05.03.2006 : 19:01:33 »

V nedeljo pa lahko že mojo iz starejšega legla vzamem Cheesy.

Robin, a jo že imaš doma? Je danes tista nedelja...?

Lp, Nina
Logiran
robin
rad pišem
Spol: Moški
Sporočil: 427

« Odgovor #686 : nedelja, 05.03.2006 : 20:38:25 »

Ne Nyny Cry !
Glede na vremensko norišnico se nisem odpravil od doma, saj bi ob normalnem vremenu potreboval dve uri vožnje, v tej štali pa si sploh ne predstavljam. Pri nas je čez dan padlo nenormalno veliko snega in menda je po celi Sloveniji tako. Takoj prvi dan ko neha snežiti grem pa takoj ponjo. Smiley
Logiran
taja75
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #687 : nedelja, 05.03.2006 : 20:39:51 »

Sem kupila za Luno včeraj plašček in bila full vesela, ko sem prišla domov in ji ga probala, ker ji je bil prav.
Ko pa sva šli ven ji je ena nogica non stop uhajala iz "luknje" in se je potem spotikala  Huh Huh Huh

Očitno ji je čez prsa prevelik, ampak sploh ne zgleda!  Undecided
Zagotovo bi tega kupila tudi, če bi jo imela zraven.

Zdaj gruntam, kako naj ji ga nekje malo "notri vzamem", da ga bo lahko nosila.

Danes smo jo pop. za malo časa peljali ven (brez plaščka seveda, ker ni imelo smisla oblačiti ji ga, saj jo samo ovira) po največjem snegu. V roku 10min je imela po nogah in trenuščku toliko grudic, da je komaj hodila, ampak uživala je pa 100 na uro  Grin
Logiran
Uma
tukaj sem doma
**

« Odgovor #688 : nedelja, 05.03.2006 : 22:12:14 »

Pozdravcek se z nase strani... Arwen je danes prestala svoje prvo trimanje. Imeli smo doma pravi teater, drla se je kot da jo odiram iz koze, najhuje pa je bilo, verjamete ali ne, pri strizenju nohtov. Skratka preziveli smo, pred razstavo bo verjetno potrebno se enkrat, da se dlaka cim bolj utrdi.

Sicer pa bom dala v album 2 ali 3 nove slikice, samo da se mi nalozijo.
Logiran
Uma
tukaj sem doma
**

« Odgovor #689 : nedelja, 05.03.2006 : 22:18:48 »

http://tinkas.moj-album.com/album/2242186/?os=2416276

Tukaj se pa pridno ucimo stat...  Wink Grin
Logiran
Strani: 1 ... 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 ... 118   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Beli višavski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.