mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 29.11.2024 : 11:34:36

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Beli višavski terier - čvek
Strani: 1 ... 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 ... 118   Dol
Natisni
Avtor Tema: Beli višavski terier - čvek  (Prebrano 228955 krat)
0 članov in 14 gostov pregleduje to temo.
robin
rad pišem
Spol: Moški
Sporočil: 427

« Odgovor #510 : torek, 14.02.2006 : 20:57:52 »

Ooo, revček, ful naj oglašujejo, še po radiju in povsod kjer je sploh mogoče....
Če ga najdejo pa sporoči me prav zanima kaj bo.
Logiran
Pumma
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 198

« Odgovor #511 : torek, 14.02.2006 : 21:50:31 »

240.000 SIT?!? Shocked To je strašno vrtoglava vsota,.. Lips Sealed Upam, da ga najdejo, ampak ta nagrada je pa nekam huda, kajne? Huh
Držim pesti, da ga najdejo,..
Lp
Logiran
taja75
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 96

« Odgovor #512 : torek, 14.02.2006 : 22:04:28 »

Hej Pumma, ti povem, da sem bila sama prav presenečena, ko sem videla znesek (družine ne poznam, mail je priletel k meni povsem slučajno).
Vendar, ko kuža postane družinski član, je njegova vrednost neprecenjljiva! Smiley

Meni je pred 4 leti nepričakovano umrla 7letna rottweilerka, ki je bila naš 5. družinski član in takrat bi plačala mililjon, če bi mi jo to povrnilo nazaj.
Logiran
majchi
rad pišem
Sporočil: 268

« Odgovor #513 : torek, 14.02.2006 : 22:30:03 »

upam da ga bodo našli ker je pravi srček kot vsi kužki.tudi če bi ga jaz našla (čeprav ni možno ker ne stanujem v bližini tega kraja) denarja ne bi vzela ker je kuža njihov.tako sva s prijateljico našli mačko za katero so ponujali 100.000 ampak nama je bilo dovolj to da sva naredili dobro delo in nisva hoteli denarja.to je že druga tema...skratka držim pesti da se vrne domov.
Logiran
Luka007
otrok do 14 let
*
Sporočil: 37

« Odgovor #514 : sreda, 15.02.2006 : 17:00:59 »

HuH 1.000 €  Shocked nekam velik. tistmu k se gre za dnar ga bo šou takoj iskat, tist k ga bo pa po naklučju našu se mu pa verjetn nau šlo za dnar  Wink ja fajn bi blo če bi ga najdl
Logiran
Uma
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.309

« Odgovor #515 : sreda, 15.02.2006 : 22:57:11 »

Pozdravcek vsem skupaj! Jaz pa danes prinasam neke slabe novice bolj kot kaj drugega. Arwen ze 3.dan sepa na sprednjo desno nogico, ima rahlo zatecen prstek, ampak drugace je ne boli ko pretipas in sem skoraj 100%, da ni zlomljeno, skrbi pa me vseeno, a jo naj peljem k vetu jutri popoldne?? Samo se mi zdi, da bo tako ali tako rekel samo, da naj pac miruje kaksnih 14 dni, druga tak ne more. Undecided

Potem pa se Uma, sem pa zatipala neko zatrdlinico ze zadnjic, in sicer na trebuscku, zacne se pri popku in potem kot tanka 1mm debela crta v smeri spoja reber, dolga kaksna 2 cm. Pa ni na kozi nobene spremembe in nic je ne boli, v bistvu lahko kozo dvignes in potem zatrdlino zacutis noter, pa so mi rekli naj pocakam nekaj casa, da vidim ali se bo kaj spremenilo in ce ne zraste ali pa kaj, da potem naj pustim pri miru, pa tudi ne vem kaj naj Cry
Logiran
robin
rad pišem
Spol: Moški
Sporočil: 427

« Odgovor #516 : sreda, 15.02.2006 : 23:34:30 »

Oh joj ti naši otroci! Same skrbi. Kar se tamale tiče se je sigurno samo kam udarla, saj veš da sam divjajo, smrkolini.
Ko je naša Barbie prišla k hiši sta jo Filip in Liza tako stisnila ob nogo od mize, da smo mislili da bo še isti dan umrla. Revica je jedla, unadva norca pa sta se lovila in sta z vso hitrostjo priletela noter in ker so gladka tla ju je kar odneslo in zletela sta v Barbiko in jo stisnila z bokom ob nogo od mize. Barbi je takoj začela bruhat da se je kar davila, šlo ji je tudi skozi nos! Potem se je začela dušit in trest. Pol ure sem si govoril da ni nič da se bo malo pomirila in malo počila pa bo. Bilo je z vsako minuto huje, res je bila videt kot bi ji počil želodček, ali kakšno rebro. Torej po pol ure naženem cel preplah pri veterinarju in čakali so me v polni pripravljenosti. Celo so pretipali opazovali vse znake ki bi kazali na počen želodec.... ostala je tam, naredili so ultra zvok, dva rentgena, dobila je inekcijo proti bolečinam. Bilo pa ji ni nič, niti eno praskico ni imela, ja res jo je bolelo, saj je bila še čisto majhna. No in tako je preživela cel dan pri veterinarju jaz pa dobil astronomski račun.
Takih podobnih zgodb imam kar nekaj.

Kar pa se Ume tiče pa upam da ni nič resnega, sem že od veliko ljudi slišal, da svojemu psu nekaj tipajo pod kožo, potem pa je kar izginilo.
Logiran
Uma
tukaj sem doma
**

« Odgovor #517 : sreda, 15.02.2006 : 23:37:34 »

Hvala za spodbudo robin, saj mislim da ne eno, ne drugo ni tako hudo - za oboje je terba pustit casu cas, samo vseeno pa te pac skrbi, ce jih pa ima rad clovek te male crne ocke. Grin
Logiran
Tweety
novinec
*
Sporočil: 5

« Odgovor #518 : četrtek, 16.02.2006 : 08:17:27 »

Zdravo Tina,
povem ti lahko, da je tudi Tweety šepala na zadnjo tačko dva meseca nazaj. Bili sva pri veterinajru, ki ji je slikal nogico. Ugotovil je, da ima malo otečeno koleno in nič drugega. Počivati je morala teden dni. Kmalu je stopila na nogico. Veterinar mi je rekel, da je mogoče narobe stopila na kakšnem ledu in da to še opazili nismo. Nič posebnega se ni preganjala. Bili sva na sprehodu s povodcem.
lp, Maja
Logiran
Uma
tukaj sem doma
**

« Odgovor #519 : četrtek, 16.02.2006 : 11:17:54 »

Zdaj bomo tako vsekakor pocakali, sem danes po telefonu govorila z veterinarjem, in mi je potrdil ´to kar sem ze vedla, da karkoli je lahko samo slikajo, pri tako majhnem kuzku pa ne morejo nic drugega, tako da naj miruje. Zdaj sem ju locla, tacas ko me ni doma, drugace bom pa pac kontrolirala, da ne bosta prevec divjali in to je to.
Logiran
petea
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 88

« Odgovor #520 : četrtek, 16.02.2006 : 14:12:03 »

Uma, držim pesti, da bo kmalu vse dobro s tačko.

Kaj pa je z Umino zatrdlinico, si že ugotovila kaj bolj določenega?
Logiran
Uma
tukaj sem doma
**

« Odgovor #521 : četrtek, 16.02.2006 : 22:41:49 »

No Umina zatrdlinica je bila verjetno lazni alarm...s tacko od Arwen pa zgleda da bo tudi pocasi boljse, samo kak teden pa bo se trajalo.  Smiley

Bom koncno poskusla se kaksno slikico prilepit ce bo naneslo.
Logiran
Uma
tukaj sem doma
**

« Odgovor #522 : četrtek, 16.02.2006 : 22:45:53 »

http://tinkas.moj-album.com/album/2242186/?os=2242351

Tukaj sta nasi dve princeski, skupaj v Comfort posteljici, sem res premalo kupla za obe Wink Grin
Logiran
Uma
tukaj sem doma
**

« Odgovor #523 : četrtek, 16.02.2006 : 22:46:44 »

Mislim da je prevelika slika... dajem link

http://tinkas.moj-album.com/album/2242186/?os=2242351
Logiran
jasminaj
odvisnež
Sporočil: 506

« Odgovor #524 : petek, 17.02.2006 : 12:32:15 »

uma iii kak je mala se mala Cheesy .. full sta luskani skupaj Cool
se slikiiiic Smiley
Logiran
Strani: 1 ... 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 ... 118   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Beli višavski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.