mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 28.11.2024 : 23:32:14

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Beli višavski terier - čvek
Strani: 1 ... 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 ... 118   Dol
Natisni
Avtor Tema: Beli višavski terier - čvek  (Prebrano 228472 krat)
0 članov in 8 gostov pregleduje to temo.
pia15
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 171

« Odgovor #180 : sobota, 10.12.2005 : 10:26:45 »

robin mi mojga westoja vozimo k *****. in me pride okoli 5.000 SIT. Pa mi ga res zelo lepo ostriže je potem full ponosen in nobenga psa ne povoha. Se mi ga pa enkrat ni dalo peljat v MB pa sem ga kar tu v Celju dala ostrižt pa mi ga je ostrigel kot podgano. Strižejo ga malo več kot urco je pa potem tako lep. Trimat pravjo, da je treba na vsake tri mesece. Eni strižejo že kužke zelo hitro vem, da sem ze videla mladička starega 6 mesecev postriženga. Pametno ga je prej navadi, ker mojemu je full muka na tisti mizici pa jaz ne smem biti zraven ko ga striže ker se mu zmeša.
Umivanje zob je potrebno, ker če ne se nabira zobni kamen in lahko ima kuža v starosti probleme.

Ja midva pa zopet k veterinarju Cry nikjer ne dobim modrenal kapsul naročila sem jih že iz Švice, Amerike, Anglije pa jih od nikoder ne dobim....in se je stanje zopet poslabšalo Cry Cry Cry
Logiran
robin
rad pišem
Spol: Moški
Sporočil: 427

« Odgovor #181 : sobota, 10.12.2005 : 16:06:20 »

Pumma živjo Wink

Asja, čao, mi se  pa hodimo frizirat k gospe *****, Dob pri Domžalah, je pa Maribor vseeno predaleč, no zdaj ko je avtocesta je že bolje. Sicer nam je pa zanjo povedala Kremserjeva in nebi nikoli zamenjali frizerja, mi jo obožujemo.
 Cheesy
Tvojemu srčku pa želimo hitro okrevanje.   
Logiran
bino
novinec
*
Sporočil: 19

« Odgovor #182 : ponedeljek, 12.12.2005 : 20:42:52 »

:)halo!Ful lepe kužke imaš,Robin.Jaz bi jih tudi imela toliko, če bi  lahko.Za toliko kužkov rabiš ogromno časa.Zato pa imam enega,pa še tega sem sitnarila 5 let,da sem ga dobila,zdaj pa ga imamo vsi radi.
Moj Bino hodi po novem spat v mojo omaro,tak da mu ne bomo rabli kupit hišice.Prav smešno mi je bilo,ko sem ga klicala,ker ga nisem našla,pa je zehajoče ,čisto počasi,prilezel ven iz omare Grin.
Je kaj narobe,če je še drugo hrano?Zelo rad pije mleko,je pomaranče in jabolka,pa rozine,kuhana jajca...to vse ima rad.Včasih bi kar samo jedo.Ko pa ne more več,pa si koščke hrane(meso ali klobaso)skriva po stanovanju,po navadi v kot ali kakšno škatlo,kasneje pa jo poje.In natančno ve,na katero skrivališče si je nesel.
Internet pa mi že dela(ne rabim več hodit k mami)-Bino mi je kabl pogrizel(lumpek)

čao,JOSIE
Logiran
robin
rad pišem

« Odgovor #183 : ponedeljek, 12.12.2005 : 21:06:10 »

Čao Josie,
v bistvu kuža lahko je vse če ne bo imel driske in kakšno alergijo, samo rozin ne sme preveč, pa čokolade ne sme in čebule(tudi kuhano v ostali hrani ne), jabolka in banane imajo tudi moji radi, da o hrenovkah sploh ne govorimo in tudi v omarah radi spijo,
počohaj Binota in lep pozdrav. Smiley
Logiran
bino
novinec
*

« Odgovor #184 : torek, 13.12.2005 : 17:39:50 »

čao!
na eni fotografiji sem videla Rene Mlekuža in njegovega višavčka,pa ni postrižen tipično po višavsko,ampak ima po celem telesu dolgo dlako.Ful lepi je!Zdaj me pa spet nekaj zanima.Kaj lahko kužke samo trimaš in ne strižeš,ali je to povezano(trimanje in striženje)? Huh
Danes je Bino fuuuul razposajen. Wink
Kar teka po stanovanju sem in tja in dela prevale,kar po zraku ga meče,ko se ustavi.Ko sem prišla domov,se je kar polulal od sreče.
Robin,hvala za smeške Smiley Grin Roll Eyes Tongue
čao.JOSIE
Logiran
Uma
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.309

« Odgovor #185 : sreda, 14.12.2005 : 15:10:03 »

Višavca naceloma naj ne bi samo strigel, ker mu po naravi dlaka ne izpada in to lahko privede do tezav s kozo, naj bi se ga trimalo vsaj obcasno, saj zgolj s trimanjem odstranis odmrlo dlako in koza lazje diha. Kako ga pa strizes je pa res odvisno od okusa, ceprav visavec ima samo en izgled, vse ostalo enostavno ni vec izgled visavca.
Logiran
Uma
tukaj sem doma
**

« Odgovor #186 : petek, 16.12.2005 : 10:47:40 »

Pocasi ze upam sporocit, da se nam bo v zacetku februarja pridruzila se 2. visavka, tokrat iz psarne *****. Vsi polni pričakovanja že komaj čakamo prihod naše bodoče družinske članice. Grin
Logiran
robin
rad pišem

« Odgovor #187 : petek, 16.12.2005 : 11:02:20 »

Bravo Tina!
Menda je Šila rodila celo malo četico fantkov in eno punčko. A si jo že vidla? Sigurno je zelo lušna. Cheesy 
Logiran
Uma
tukaj sem doma
**

« Odgovor #188 : petek, 16.12.2005 : 11:19:15 »

Ja in tista puncka pride k meni. Grem jo pogledat v nedeljo, je pa kar 6 fantkov in ta edina psicka. Sem pa na tekocem z vsemi informacijami kaj se z njo dogaja.

Bom dala potem kaksne slikice v album, ko jih poslikam te male sladkorcke.
Logiran
Pumma
nekaj malega že vem
Sporočil: 198

« Odgovor #189 : petek, 16.12.2005 : 16:35:29 »

Tina, srčečkica ti,.. Jaz bom pa psa dobila spomladi,..Po novem letu se bomo oglasili pri g. ***** in se dogovorili kako in kaj,..(sevdeda, če bo imel mladiče, rekel je le naj se oglsim pri njemu) Smiley
Uživajte, čao!  Cheesy
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.173

« Odgovor #190 : petek, 16.12.2005 : 16:57:41 »

Pumma, a ne bi raje kakega drugega vzreditelja izbrala?
Logiran
Pumma
nekaj malega že vem

« Odgovor #191 : petek, 16.12.2005 : 18:25:43 »

Emmm,.. trenutno se še odločam.Mogoče ga dobim od prijatelja z rodovnikom.(me je obvestil pred 5 minutami, zastonj  Grin)
Čaw
Logiran
Pumma
nekaj malega že vem

« Odgovor #192 : petek, 16.12.2005 : 18:34:23 »

Odločila sem se, da bom počakala na prijateljeve mladiče,..(bom počakala dve leti)Vedno bom lahko spremljala, kaj se bo z njim dogajalo in tako dalje,..
Mejte se, pumma!  Wink
Logiran
Pumma
nekaj malega že vem

« Odgovor #193 : petek, 16.12.2005 : 18:56:22 »

Sem se prav odločila?
Logiran
bino
novinec
*

« Odgovor #194 : petek, 16.12.2005 : 19:17:25 »

čao!
Nekaj bi vprašala vas,ki imate že dolgo kužke:kolikokrat vaši kužki na dan kakajo,ko so že odrasli?Moj kužii kaka 5 krat nadan!A je to samo pri mladičih?
Kaj ***** ni vredu vzreditelj?Jaz ga dobro ne poznam,ampak imam njegovega višavčka(na slikici).Imate slabe izkušnje?
Pumma,če si želiš kužka,potem ga kar začni iskati.Spremljaj oglase in ko bo priložnost,hitro po njega.Razen če hočeš iz kakšnega posebnega legla.A hočeš višavčka z rodovnikom ali brez? Smiley
Logiran
Strani: 1 ... 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 ... 118   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Beli višavski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.