mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 18.02.2025 : 02:37:26

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Beli višavski terier - čvek
Strani: 1 ... 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 ... 118   Dol
Natisni
Avtor Tema: Beli višavski terier - čvek  (Prebrano 234831 krat)
0 članov in 9 gostov pregleduje to temo.
Pumma
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 198

« Odgovor #195 : petek, 16.12.2005 : 22:41:10 »

Z rodovnikom seveda,..  Smiley (ga dobim pri prijateljih,..)
Logiran
robin
rad pišem
Spol: Moški
Sporočil: 427

« Odgovor #196 : petek, 16.12.2005 : 23:19:16 »

Josie, nič hudega če Bino kaka petkrat na dan, gotovo mu daš veliko dobrot in on seveda vse popapa in potem tudi veliko kaka. Če pa prav pomislim moji kakajo zjutraj, potem ko gremo na sprehod, potem pa še zvečer, pa še vmes kdaj, ja prav zaprav tudi odrasli dosti kakajo, ha ha, no sam tolk da ne boš v skrbeh. Huh
Če pa zelo redko kaka, potem ga boš pa morala na brikete navadit ni druge varijante. Tongue
Logiran
Uma
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.309

« Odgovor #197 : nedelja, 18.12.2005 : 22:24:30 »

Bino, moja kaka nekje 2x na dan. V povprecju kakajo toliko krat na dan kot jejo, to pomeni kot mladicki nekej 5x, potem pa vedno manj, priblizno tako kot se manjsa stevilo obrokov. Sicer pa je tako, to je le povprecje, vcasih kakajo veckrat, vcasih pa samo 1x na dan.

**** ne slovi ravno kot dober vzreditelj, oziroma je nekje nad meji med vzrediteljem in preprodajalcem. Obcasno ima legla s svojo psicko rodovnika in tu pa tam kaksen njihov kuza je prav simpaticen (ena celo zelo simpaticna Grin), v povprecju pa se jaz osebno nanj in na kvaliteto njegovih kuzkov nebi zanasala, vendar je to zgolj moje mnenje.
Logiran
robin
rad pišem

« Odgovor #198 : nedelja, 18.12.2005 : 22:54:12 »

Uma a si šla gledat svojo novo pipiko?? Sem te hotel že prej vprašat pa sem rekel da raje počakam se bo že kaj oglasila.... Cheesy
Logiran
Uma
tukaj sem doma
**

« Odgovor #199 : ponedeljek, 19.12.2005 : 09:57:49 »

Ja vceraj sem jo sla pogledat, joj kak je sladka Cheesy Pa saj imaste vi tudi ravnokar mladicke robin, a ne??
Logiran
Pumma
nekaj malega že vem

« Odgovor #200 : ponedeljek, 19.12.2005 : 16:36:54 »

Naj vam oznanim,..Februarja bom dobila rodovniškega samčka Lux-a pri psarni laško!David in Katja sta najboljša!(brez zamere drugim,.. aja tudi psarna WESTINSHOW je med najboljšimi, kar jih poznam!)
 Cheesy
Logiran
robin
rad pišem

« Odgovor #201 : torek, 20.12.2005 : 11:34:16 »

Pozdrav drage moje, no sedaj bomo pa dobro "opremljeni", same lepotce bomo imeli, Pumma bravo in ime je super, čestitam za hitro in dobro odločitev, saj mi smo jih imeli premalo, saj veš. No tale Šila pa je rodila cel regiment fantkov in ti si hotela prav fantka in zdaj ga dobiš Luxa.
Lep pozdrav tebi Pumma in Ummi, pa seveda vsem ostalim    Cheesy
Logiran
Pumma
nekaj malega že vem

« Odgovor #202 : torek, 20.12.2005 : 19:21:35 »

Hvala robin!Tudi tebi lepe pozdrave in seveda tudi tvojim kosmatim lepotcem in lepotičkam.  Cheesy Wink
Logiran
robin
rad pišem

« Odgovor #203 : sreda, 21.12.2005 : 17:00:57 »

Zato svetujem vsem ki prisrfate na temo Zahodnovišavski beli terier, da si pred nakupom Višavčka malo pogledate temo KAKO SE PES NE KUPUJE :   http://www.mojpes.net/forum/index.php/board,107.0.html
Jaz dobro vem, da ste mnogi tukaj še zelo mladi in ste odvisni od financ svojih staršev, vendar jaz bi raje varčeval dve ali pa tri leta in si kupil res lepega kuža, kot pa se brezglavo zaleteti k prvemu ki ima 100 oglasov na bolhi ali pa v salamoncu....
Roko na srce, za vsak računalnik z lahkoto odštejemo 200 jurčkov ali pa še veliko več, pa za kaj drugega tudi, za kuža se pa vsi tako tresejo, da nebi bil slučajno več kot 50 jurjev. Oh kakšna žalost.  Cry    
Logiran
Uma
tukaj sem doma
**

« Odgovor #204 : sreda, 21.12.2005 : 17:02:09 »

Zato svetujem vsem ki prisrfate na temo Zahodnovišavski beli terier, da si pred nakupom Višavčka malo pogledate temo KAKO SE PES NE KUPUJE :   http://www.mojpes.net/forum/index.php/board,107.0.html
Jaz dobro vem, da ste mnogi tukaj še zelo mladi in ste odvisni od financ svojih staršev, vendar jaz bi raje varčeval dve ali pa tri leta in si kupil res lepega kuža, kot pa se brezglavo zaleteti k prvemu ki ima 100 oglasov na bolhi ali pa v salamoncu....
Roko na srce, za vsak računalnik z lahkoto odštejemo 200 jurčkov ali pa še veliko več, pa za kaj drugega tudi, za kuža se pa vsi tako tresejo, da nebi bil slučajno več kot 50 jurjev. Oh kakšna žalost.  Cry     

Pod to se pa vec kot podpisem!!!
Logiran
Pumma
nekaj malega že vem

« Odgovor #205 : sreda, 21.12.2005 : 20:25:03 »

Taka sem bila tudi sama,.. Vseeno ali ima rodovnik ali ne sem si mislila, samo čimprej hočem psa in ne predragega. Ko sem bila enkrat tik pred nakupom nerodovniškega psa (pa še tista lastnica je mojo mami nekaj nahrulila po telefonu  Shocked ) , sem hvaležna staršem, da sta takrat rekla NE. Tako bom po nekaj časa le dočakala svojega rodovniškega cukra. Tako kot sta rekla Uma in robin: ''Pred nakupom vedno dobro premisli.''
Sem bila tudi jaz pred nekaj časa kot ena zblojena kura brez glave,.. Tongue
Uma, naju pa čaka mučno čakanje,.. No, mi bomo mogoče šli (upam) med počitnicami na obisk mojega sladkorčka,..) Wink
Lep pozdrav vsem!

PS: Vsi dobro premislite!Lahko imate srečo, morda pa ne. Kot srečka na loteriji, a psa se ne gre primerjati s srečko, da ne bo pomote,..  Roll Eyes
Logiran
robin
rad pišem

« Odgovor #206 : sreda, 21.12.2005 : 20:46:50 »

No a vidite kako smo lepo Pummi možgane oprali, kako lepo Cheesy, haha.
Ne, da nebo zdaj kdo, ki ima kuža brez rodovnika mislil, da se nekaj fine delamo in zmišlujemo, vsi kuži so cukri in si zaslužijo dobrega skrbnika in lepo življenje. Vendar nakup nerodovniškega Višavca, katerega starši niso bili nikoli pri veterinarju, je zelo riskantno in če vzreditelja ne poznate osebno je še bolj riskantno in če vam noče pokazati staršev je še bolj riskantno, ker so sigurno v slabem stanju. Lips Sealed
No dost je sikanja, lepo skrbite za svoje lepotce in se slišimo  Cool.
Naj živijo vsi Višavčki.   
Logiran
Pumma
nekaj malega že vem

« Odgovor #207 : sreda, 21.12.2005 : 21:31:54 »

Naj živijo! Čin čin  Grin Wink
Logiran
pia15
nekaj malega že vem
Sporočil: 171

« Odgovor #208 : četrtek, 22.12.2005 : 08:43:41 »

Ja mi2 s fantom sva šla 1x k ***** in mene je imel, da bi vse pse dala v avto in se na hitro odpeljala. Hvala bogu sem tam dva para odvrnila od nakupa psa pri njemu. Sama vem, da smo enkrat nasedli preprodajlcu samo to je bilo pred 14 leti, ko to še ni bilo tako množično. Sicer je pa moj westi bil kupljen pri **** in naj povem, da z njim ni bilo nič narobe. Nič ni bil bolan razen sedaj ga matrajo starostne težave. Drugače je bil pa pravi mladiček...Pa tudi Terrya ko smo kupovali preprodajanje še ni bilo tako popularen biznis. Sedaj vem, da bi vse drugače naredila. Ampak jaz sem bila takrat stara 6 let starši pa tudi niso bili kaj dosti informirani o nakupu psa. Mislim pa, da je nekaj najlepšega, če lahko otrok in pes odraščata skupaj. Jaz vem, da mi je izpopolnil velik del življenja in  mu res lahko rečem najboljši prijatelj. Stal mi je ob strani v težkih trenutkih prav tako se jaz trudim stati njemu. Sploh sedaj, ko je že starejši mu poskušam čim bolj pomagati....Pes je res nekaj najlešega kar se ti lahko zgodi....najbolj žalostno pa je da se moraš enkrat posloviti.... Cry Cry Cry
Logiran
robin
rad pišem

« Odgovor #209 : četrtek, 22.12.2005 : 11:30:59 »

Živjo Asja, ja prav nate in na Josie-Bino, sem mislil včeraj, da ne bosta kaj zamerili, kar je je. Sicer pa vem, da imaš Terrya ful rada in na forumu si že od vsega začetka.
Kako pa je kaj mali z nogico, ja zdaj je pa res že senior.

Bino kako je pa kaj pri tebi, a ti je mulo spet kabl za internet zgrizu?
      Wink
Logiran
Strani: 1 ... 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 ... 118   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Beli višavski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.